• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim Sizce Normalmi Davranıyor?

Ben disarda mucuk mucuk olan tiplere ayrica kılım. Evinde ne yapiyorsan yap disarda kime neyin ispatini yapiyorsun. Sizin yaptiginiz davranis cok bayag olmus. Belki karsindaki kadinin hic oyle bir niyeti yoktu ve icinden size bayag guldu ve acidi.

Esinizede bu sekilde davranarak aklina seytanca seyler sokmayin derim adamin yapmayacagi varsada yapar bilginize.

Sen niye ispat cabasindasin ki o kadina karsi?
Kocani o benimdir o benimmm diye o kadinin yaninda mincirman bence cok komik bi davranis. Ki isyerinde ben hic hos karsilamam boyle seyleri. Esin hakli.

gayet normal davranmış. abartmışsınız

Az bile yapmissn:KK57:!!!

Yanaktan sonra bir de gidip kadinin sacini basini yolmaliydin:KK4:!!!

Suan zipzip e o kadar ihtiyac duydum ki diger sayfalara goz atmadm ama gelmismidr acep hemen olaya el atmasi lazm:kk77:

Az bile yapmissn:KK57:!!!

Yanaktan sonra bir de gidip kadinin sacini basini yolmaliydin:KK4:!!!

Suan zipzip e o kadar ihtiyac duydum ki diger sayfalara goz atmadm ama gelmismidr acep hemen olaya el atmasi lazm:kk77:

geldi kaç yıllık evlisiniz diye sordu ve gitti.

Kendi işinizi yapıyorsunuz sanırım. Adamın bir hareketini yakalamadı isen, yani sana senin istedigin gibi sadıksa müsteri kacırmanın alemi yok. Belki kadının öyle bir niyeti yoktu, sen bunu yaptıgın için de kendisine iftira atılmıs gibi hissedecek dillendirmese bile, sizin tükana gelmeyi kesecek? Biz kadınlar birbirimizin ne düsündügünü hissederiz.
Ben olsam keserdim gelmeyi. Olgun ol az.

Evli olabilirsiniz ama insanların gözüne sokmak için laubali olmaya gerek yok.
Bunun müslüman olmaktan öte insanlikla ilgisi var.
Ben de dindar bir cevredeyim ancak bunu islami bir bakış açısıyla değil tamamen toplumsal olarak inceliyorum.
hos olmuyor. Kisiler iliskilerini mahrem alanlarda yasamalilar. Kimseyi rahatsiz edecek tavirda bulunmamalilar. Hele ki is yeri en olmamasi gereken yer. Bu tür tavırlar esinizle araniza mesafe koyar.
saygılar.

Gayet normal öyle davranması neresine takıldın bu konunun anlayamadım.
Sonuçta orası bir işyeri

Merhaba arkadaşlar sizlere birsey sormak istiyorum Lütfen cevaplariniz la bana yardımcı olun.Benim esim evde veya kimse yokken yanımızda gayet iyi yaklaşıyor öpüyor falan filan.Ancak aynı yerde çalışıyoruz musteri geldiginde mesela gıcık oldugum kocama gözlerini diken bir kadın geldiğinde kocama yaklaşıyorum mesela yanağını sıkıyorum ama esim bu durumdan rahatsız oluyor ve bana canım burası işyeri hem biz muslumaniz başkasının gözünün önünde böyle şeyler yapmak yakışmaz diyor.Ama benim o kadindan hoslanmadigimi ve ne için yaptigimida biliyor. Neden böyle davranıyor. Neden Onlar görmesin diye çalışır ki bir insan???
Bunun müslümanlıkla ilgisi yok edeple, iş ahlakıyla ilgisi var. Bir iş yerine gitsem, adamın karısı biz iş konuşurken yanağından makas alsa, ne kadar ahlaksızlar diye düşünürdüm.

Merhaba arkadaşlar sizlere birsey sormak istiyorum Lütfen cevaplariniz la bana yardımcı olun.Benim esim evde veya kimse yokken yanımızda gayet iyi yaklaşıyor öpüyor falan filan.Ancak aynı yerde çalışıyoruz musteri geldiginde mesela gıcık oldugum kocama gözlerini diken bir kadın geldiğinde kocama yaklaşıyorum mesela yanağını sıkıyorum ama esim bu durumdan rahatsız oluyor ve bana canım burası işyeri hem biz muslumaniz başkasının gözünün önünde böyle şeyler yapmak yakışmaz diyor.Ama benim o kadindan hoslanmadigimi ve ne için yaptigimida biliyor. Neden böyle davranıyor. Neden Onlar görmesin diye çalışır ki bir insan???
esiniz bey efendi ve agir abi de ondan.. yilisik tiplerden degil. Sorun yapacaginiza gurur duyun.
baska kadinin yaninda esinizin yanagini sıkarak kendinizi komik duruma dusruyorsunuz. Asagilik kompleksine kapildiginiz icin bu tarz hareketler yaptiginizi dusunduruyorsunuz o kadina da. Hanim olun. Esinize ve kendinize guveniniz olmadini dusunmesin o bayan...

Ya çirkin çirkin kocalarinizi hangi gözle görüyorsanız inanin çok merak ediyorum. Türk kadının çoğu kıskancim ben diyor kocama,sevgilime bakıyorlar diyor
dışarı çıkıyorum 100 erkekten belki 2 tanesi yakışıklı oluyor

Nolur sıkı tutun kaçar adam sonra ne yaparsınız

Tam begendiğim bir erkek davranısı.olgun,agırbaslı,efendi..İşyerını bırakın ben arkadaslarımla dısarda sevgilimle bıle mıç mıç olmaktan nefret ederim.milletin yanında ne geregı var boyle seylerin..
Ayrıca ısyerınde zaten agır olmanız lazım,eger kadına bellı etmek ıstıysan laf arasına askımlı hayatımlı sozcukler sıkıstır.''Mehmet su dosyayı suraya koyar mısın askkım'' vs..
Yanagını sıkmak cok komik:KK70:

Yanağını sıkmak ve bunun gibi hareketler rahatsızlık verici birileri varken.

Kadının gerçekten eşinizde gözü varsa bu yaptıklarınızı sadece komik bulur. Arsızlık böyle bişey. Yada kadınının eşinizde gözü yoksa sizi basit bulır.iş yerinde kocanın yanağı sıkılır mı ya. Adam haklı

Back
X