Merhaba,hoş değil belki yapilan ama bu kavgayı uzun sürdürmek ve ayrılmayı düşünmek sadece bu sebepten olamaz herhalde.Cok uzatirsaniz (sadece bu konuysa) darlanir ve ters tepebilir .Takibe aMerhabalar ben gündüz evde değildim eşimin telefonu normalde hep elimde gizlimiz saklimiz olmaz arada bir bakarım nelere girmiş felan her neyse akşam eve geldim eşimin telefonuna baktım sohbet sitesi indirmiş silmiş bende neden indirdin dedim reklamda çıktı sıkıldım indirdim sonra sildim girmedim bile dedi bende baya bir kavga çıkardım 2 gündür hala devam ettiriyorum kavgayı biz 3 yıla yakın evliyiz 1 çocuğumuz var normalde hiç öyle birşey yapmaz diye şok oldum sizce ayrilmali miyim yoksa barismalimiyim
Bence çok sıkıştırma. Benim eşimde telegram indirmiş borsa takip ediyor adını da seda diye kaydetmiş.Merhabalar ben gündüz evde değildim eşimin telefonu normalde hep elimde gizlimiz saklimiz olmaz arada bir bakarım nelere girmiş felan her neyse akşam eve geldim eşimin telefonuna baktım sohbet sitesi indirmiş silmiş bende neden indirdin dedim reklamda çıktı sıkıldım indirdim sonra sildim girmedim bile dedi bende baya bir kavga çıkardım 2 gündür hala devam ettiriyorum kavgayı biz 3 yıla yakın evliyiz 1 çocuğumuz var normalde hiç öyle birşey yapmaz diye şok oldum sizce ayrilmali miyim yoksa barismalimiyim
Doğru yere degindiniz uzatma sebebim bu çok ilgiliyim eşime kendime de bakarım hiçbir sorunumuz yokken neden dedimEvli bir adam niye sohbet sitesi indirir, sadece bunu anlayamadım.Sohbet edecek kimsesi yok mu bu adamcağızın?
Hiçte ufak bir şey değil bu,direkt boşanın falan diyemem ama eliniz yakasında olsun.Doğru yere degindiniz uzatma sebebim bu çok ilgiliyim eşime kendime de bakarım hiçbir sorunumuz yokken neden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?