Eşim sohbet sitesi indirmiş

Gulmira0

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
210
106
23
22
Merhabalar ben gündüz evde değildim eşimin telefonu normalde hep elimde gizlimiz saklimiz olmaz arada bir bakarım nelere girmiş felan her neyse akşam eve geldim eşimin telefonuna baktım sohbet sitesi indirmiş silmiş bende neden indirdin dedim reklamda çıktı sıkıldım indirdim sonra sildim girmedim bile dedi bende baya bir kavga çıkardım 2 gündür hala devam ettiriyorum kavgayı biz 3 yıla yakın evliyiz 1 çocuğumuz var normalde hiç öyle birşey yapmaz diye şok oldum sizce ayrilmali miyim yoksa barismalimiyim

Merhaba,hoş değil belki yapilan ama bu kavgayı uzun sürdürmek ve ayrılmayı düşünmek sadece bu sebepten olamaz herhalde.Cok uzatirsaniz (sadece bu konuysa) darlanir ve ters tepebilir .Takibe a

Bence çok sıkıştırma. Benim eşimde telegram indirmiş borsa takip ediyor adını da seda diye kaydetmiş. bir sürü dayı yazmış eşime selam güzelim falan bizde dalga geçtik dayılarla biraz Kötü niyetli değildir belki sildiyse uzatma bence.

Sohbet sitesinde tam olarak neyi merak etmis? Piyasada nasil bekar kadinlar oldugunumu? Acaba kendininde o piyasada hala rabet görüp gôrmediginimi?
Bilemedim simdi sikilmaya baslamis sohbet sitesi indirmisse ilerideki zamanlarda bu isi takipte kal.

İndire indire sohbet sitesi mi indirmiş? Bir sürü sitenin reklamı çıkıyor ayrıca da reklamda ne olduğu belli oluyor.

Sohbet sitesi dediğin telegram gibi bir şey mi eğer öyleyse hiç takılma.

Evli adam sohbet uygulaması indirmiş, hemde merak ettiği için, maşallah bazı üye arkadaşlar da " ne var canım bunda " diyor. Bdv bazen çok ilginç gerçekten...

Konu sahibi bu durum benim için sevgili de olsak, evli de olsak ayrılık sebebi. Bazı durumların/davranışların geri dönüşü olmamalı, bu da onlardan biri bence. Sohbet uygulaması niye indirilir, sohbet etmek için. Dünya gündemini, israil savaşını konuşmayacağı da aşikar...

Sohbet uygulaması reklamda çıkınca “aa merak ettim” deyip indirilecek bir şey değil ki.. Ne olduğu belli işte! Çoğumuzun merak edip indirdiği uygulamalar var ama bu o kategoriye girmiyor bence.
Bu arada gündüz siz evde yokken orda takılıp siz gelmeden siliyorda olabilir. Numara, sosyal medya vermedikten sonra yapılmayacak şey değil. Bu ara tekrar yapmayabilir ama bi süre geçtikten sonra tekrar kontrol edin bence.

Hepinize çok teşekkür ederim bu sefer kaldım ama bir dahaki tek yalnisinda bırakacam kimine göre normal kimine göre değil ama benim anlayışıma göre çok yalnis ben hazmedemiyorum öyle şeyleri kolay kolay biraz takıntılı ve kıskanç biriyim tekrardan hepinize teşekkürler

bu evli adamlara ne oluyor anlamadım ne kadar boş vakitleri var sohbet sitesinde mesela ne işi var ne arıyorsun yani bunların mantıklı bi açıklaması yok burnundan getirsen yeri var benim bile oturduğum yerden kafamdan duman çıktı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…