Eşim sohbet sitesi indirmiş

Bence eşinin telefonunu devamlı karıştıranlar bir şey bulduğunda boşanmıyor.Sizinde boşanacağınızı düşünmüyorum,boşanmayın da zaten sadece bu olay için ama boşanma kelimesini de gerçekleştirmeyecek durumlarda kullanmayın.

Böyle bir şey yakaladığınızda hemen adama haber vermek yerine gizlice biraz takibe alsanız daha iyi olur şimdi eşinize söylediniz tabikide daha dikkatli davranıcak. Söylemeseydiniz mesela bakardınız her akşam silip silip indiriyor mu yoksa bir kere mi indirdi diye

20 yazmışsınız
Ve ayrıca hemcinsiniz sizden akıl istemiş derdini yazmış siz yok yaşınız küçük yok bu neden böyle gibi şeyler yazarak ya alay konusu ya
Çok haklısınız ben biraz fevri davranan biriyim çok kıskancim kendimi tutamadım bundan sonra öyle yapacam ama

Eşin de senin yaşındaysa normal daha çocuksunuz
Bu arada size biraz sert tepki verdim ama lafım size değil bu sitede hemen hemen her konuda insanlar bize güvenip konu yazıyor hemen biri açığını yakalamaya alaya almaya çalışıyor nerdeyse tüm konularda görüyorum ve bu aralar psikolojik olarak çökmüş durumdayım kusura bakmayın

Haklısınız erken evlenmeyi tercih etmiş olabilirsiniz beni ilgilendirmez tabi.
Üye olduğumda öyle olmuştu öyle kaldı ilk üye olduğumda bu uygulamayı bilmiyordum o yüzden öyle oldu

Lakin hangisi doğru

Eklentiler

• IMG_4628.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 79
Belki doğru söylüyordur ben de meraktan saçma sapan şeyler indirebiliyorum. Ama böyle bi arayışı var siteyi beğenmediği için de silmiş olabilir. Sakinleşip belli bi süre takip edin bence
Konudan bağımsız profilinize bayıldım çok özür dilerim söylemeden geçemedim

Her sıkıldığı zaman sohbet sitesi mi indiriyor veya internette tskılıyo mu. Twkipte kalın beğenmedim bu tavrı. Bu sefer bir şey yapar hiç bulamazsınız.

Sohbet sitesinin neyini merak etmis ki tartisilir, belki de kullanip kullanip siliyor telefonunda yuklu kalmasin da gormeyin diye..Problem bence

Haklısınız sinirlenmekte. Boşanma abartı olur belki ama ilişki derin yara almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…