Eşim 31 yaşında ve benim yaşımı biliyor musunuzEşin de senin yaşındaysa normal daha çocuksunuz
Eşim 31 yaşında ve benim yaşımı biliyor musunuz
Üye olduğumda öyle olmuştu öyle kaldı ilk üye olduğumda bu uygulamayı bilmiyordum o yüzden öyle oldu20 yazmışsınız
Böyle bir şey yakaladığınızda hemen adama haber vermek yerine gizlice biraz takibe alsanız daha iyi olur şimdi eşinize söylediniz tabikide daha dikkatli davranıcak. Söylemeseydiniz mesela bakardınız her akşam silip silip indiriyor mu yoksa bir kere mi indirdi diyeMerhabalar ben gündüz evde değildim eşimin telefonu normalde hep elimde gizlimiz saklimiz olmaz arada bir bakarım nelere girmiş felan her neyse akşam eve geldim eşimin telefonuna baktım sohbet sitesi indirmiş silmiş bende neden indirdin dedim reklamda çıktı sıkıldım indirdim sonra sildim girmedim bile dedi bende baya bir kavga çıkardım 2 gündür hala devam ettiriyorum kavgayı biz 3 yıla yakın evliyiz 1 çocuğumuz var normalde hiç öyle birşey yapmaz diye şok oldum sizce ayrilmali miyim yoksa barismalimiyim
Ve ayrıca hemcinsiniz sizden akıl istemiş derdini yazmış siz yok yaşınız küçük yok bu neden böyle gibi şeyler yazarak ya alay konusu ya20 yazmışsınız
Çok haklısınız ben biraz fevri davranan biriyim çok kıskancim kendimi tutamadım bundan sonra öyle yapacam amaBöyle bir şey yakaladığınızda hemen adama haber vermek yerine gizlice biraz takibe alsanız daha iyi olur şimdi eşinize söylediniz tabikide daha dikkatli davranıcak. Söylemeseydiniz mesela bakardınız her akşam silip silip indiriyor mu yoksa bir kere mi indirdi diye
Bu arada size biraz sert tepki verdim ama lafım size değil bu sitede hemen hemen her konuda insanlar bize güvenip konu yazıyor hemen biri açığını yakalamaya alaya almaya çalışıyor nerdeyse tüm konularda görüyorum ve bu aralar psikolojik olarak çökmüş durumdayım kusura bakmayınEşin de senin yaşındaysa normal daha çocuksunuz
Ve ayrıca hemcinsiniz sizden akıl istemiş derdini yazmış siz yok yaşınız küçük yok bu neden böyle gibi şeyler yazarak ya alay konusu ya
Çok haklısınız ben biraz fevri davranan biriyim çok kıskancim kendimi tutamadım bundan sonra öyle yapacam ama
Üye olduğumda öyle olmuştu öyle kaldı ilk üye olduğumda bu uygulamayı bilmiyordum o yüzden öyle oldu
Konudan bağımsız profilinize bayıldım çok özür dilerim söylemeden geçemedimBelki doğru söylüyordur ben de meraktan saçma sapan şeyler indirebiliyorum. Ama böyle bi arayışı var siteyi beğenmediği için de silmiş olabilir. Sakinleşip belli bi süre takip edin bence
Sohbet sitesinin neyini merak etmis ki tartisilir, belki de kullanip kullanip siliyor telefonunda yuklu kalmasin da gormeyin diye..Problem benceMerhabalar ben gündüz evde değildim eşimin telefonu normalde hep elimde gizlimiz saklimiz olmaz arada bir bakarım nelere girmiş felan her neyse akşam eve geldim eşimin telefonuna baktım sohbet sitesi indirmiş silmiş bende neden indirdin dedim reklamda çıktı sıkıldım indirdim sonra sildim girmedim bile dedi bende baya bir kavga çıkardım 2 gündür hala devam ettiriyorum kavgayı biz 3 yıla yakın evliyiz 1 çocuğumuz var normalde hiç öyle birşey yapmaz diye şok oldum sizce ayrilmali miyim yoksa barismalimiyim
Haklısınız sinirlenmekte. Boşanma abartı olur belki ama ilişki derin yara almışMerhabalar ben gündüz evde değildim eşimin telefonu normalde hep elimde gizlimiz saklimiz olmaz arada bir bakarım nelere girmiş felan her neyse akşam eve geldim eşimin telefonuna baktım sohbet sitesi indirmiş silmiş bende neden indirdin dedim reklamda çıktı sıkıldım indirdim sonra sildim girmedim bile dedi bende baya bir kavga çıkardım 2 gündür hala devam ettiriyorum kavgayı biz 3 yıla yakın evliyiz 1 çocuğumuz var normalde hiç öyle birşey yapmaz diye şok oldum sizce ayrilmali miyim yoksa barismalimiyim
Teşekkür ederimKonudan bağımsız profilinize bayıldım çok özür dilerim söylemeden geçemedim
Arada bir girip adamın sildiği uygulamayı nerden gördünüz? Aklınıza nereden geliyor böyle şeyler hiç mi güvenmiyorsunuz eşlerinize.arada bir bakarım nelere girmiş felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?