Eşim sohbet uygulamasi

Bosamayacaksan ananı babanı üzme bencillik yapma. Adam karı kıza para yedirmis işte daha ne olacak. Pişman olsunmus he yapmaz bir daha cis

Anonim sohbet uygulamasıdır muhtemelen
Evliler çok giriyor evli bir arkadaşım vardı o da giriyordu. Oradaki kızlara atıyordur parayı.

Meraba arkadaslar geçenlerde eşimin TLF unu karistirirken mailine girdim 70 milyar eksi hesaba düşmüş ben de çalışıyorum , eşime bankacılık hesabına girmesini istedim göstermek istemedi ağladım falan ağlayınca açtı ,amar diye bi uygulamadan ,günlük 1400 TL para çekilmiş baktım sohbet uygulamasi yazıyor ama bana oyun yükledim sildim oyundan dolayı oldu diyor ,ailem yaşlı siz olsanız anlatr miydinz
Yalan be sohbet uygulamasıysa kadınlara atmıştır

Kızlarla konuştuğunu sanıp Filipindeki dolandırıcı dayılara para yedirmiştir. Banka hesabı hacklenince aklı başına gelir.

Apple yorumlarına baktımda erkekler kadınlarla konuşabilmek için coin yatırıyormuş. Yani coini de para karşılığı alıyorlar. Normalde 5 mesaj atma hakları oluyormuş ama coin alırsa bu hak daha fazla oluyormuş. Eşiniz sohbet etmek için girmiş yani.
1757908705897.webp

boşanmayacaksan oyun indirdiğine inanıyormuş gibi yap bari.
ailene niye söyliyceksin kulağını çekip tek ayak üstünde dur mu diyecekcekler.

kızlarla konuşmak için iki dk kamera açsınlar diye 70bin harcamış he mi
70 kere boşarım o adamı
eziklik bi kere öööğk

Sırf kadınlarla konuşmak için bir de eksiye düşmüş kıçında don yok affedersin Allah bilir haberi bile yoktur otomatik kesmiştir sistem. alene söyleme tabii ki ne yapacaklar söylesen üzülmekten başka. O banka kayıtları boşanma için delil olarak kullanılabilir bence

Back
X