Eşinizin internette sohbet ettiğini bilseniz ne yaparsiniz

Gidecek yeriniz yokmu??
Ana baba kardeş falan hiç biri yok mu yani bi akraba dediğinize güvenebilicek misiniz siz ne kadar ağırlayabilecek...

Gidecek yeriniz yokmu??
Ana baba kardeş falan hiç biri yok mu yani bi akraba dediğinize güvenebilicek misiniz siz ne kadar ağırlayabilecek...
Annem hayatta degil. Su an babam şehir disinda bugün gitti. Ablama da gidemem yeni evli misafirleri var. Kuzenime gideceğim. Sonrasını bilmiyorum.

Ya artik kimseye güvenemeyecek miyiz ben iyice korkar oldum insanlar dan

karısına baska erkeklerle ilişki teklif eden ne yapacaksa onu yapacak
konu sahibi de sanki kocası çok düzgünmüş gibi her gün şaşırdım diye konu acıyor
artık kabak tadı vermeye basladı

Oyyy ben bunu bilmiyordum :S:S

Konu sahibi, eşine göre aldatma nasıl oluyor merak ediyorum
Karısını başkasıyla yatakta görme dahi adama koymuyorsa artık
Üzgünüm ki eşin seni sevmiyor sadece ihtiyaçlarını gideriyor hatta izin versen fantazileri için deneme tahtası yapacak:((

Annem hayatta degil. Su an babam şehir disinda bugün gitti. Ablama da gidemem yeni evli misafirleri var. Kuzenime gideceğim. Sonrasını bilmiyorum.

Allah yardımcın olsun bi daha asla dönme bu herife çocukta yok kendi ayaklarının üstünde durabilirsin , kuzenin nasıl biri anlayışlı karşılar mı seni evli mi ?
Umarım başarırsın

Iyi akşamlar arkadaşlar. Esimin telefonunda online oynadığı bir oyunda sohbet ettiğini tespit ettim. Şüpheleniyordum. Sordum itiraf etti. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biz tartistik kızdım saklanacak birsey olmasa eve gelince silmezsin dedim. Sonuç mu? O bana tavır yapıyor. Ben ne yapacagim. Telefonunu yanından ayirmiyor.

Duzenleme: oyunu kendi telefonuma da yükledim eşimin hesabından giriş yaptım. Biraz önce evden çıktı. Bi tane kiza Günaydın yazmış. Henüz cevap gelmedi.
Nasıl bir oyun bu.....

Ama evli çocuklu kadinlarla seks yapmak için yer ayarlamiyorlardir herhalde hepsi. Heyecandan uyuyamadim yazdi mal adam. Sabaha kadar uyumadi gerçekten. Bütün eşyalarımi topladim düğün fotograflarini yirttim. Akşam gidiyorum o gelmeden.
O senden çoktan gitmiş aynı yatağı paylaşmak evlilik değildir zaten....git çünkü saygının bittiği yerde hersey biter.

Takip eder edepsizleri basar fotolar ve ikisinide rezil rüsva ederdim. Mutlaka bi yolunu bulurdum.

Aslinda oyunda,surda burda ne onemi varki?insanin icinde olduktan sonra dort duvar arasina kapatsanda yapar arkadas!icine pislik girmeye gorsun her firsati kollar iste boyle..bazi arkadaslar da haliyle esleride oyun oynadigi icin strese giriyorlar cok yersiz bir endise bence,oyun bu tum topluma acik neticede onemli olan oyunu vede artik neyle ilgileniyorsa kotu kullanmamaktir

Evet kaçırmışız söylemiş yorumlardan birinde çok üzüldüm konu sahibi inşallah ayrılırda şundan mutlu günleri olur
Şu an eve hapsoldum. Hicbiryere cikmama izin vermiyor. Terketmemden herkesin ogrenmesinden korkuyor. Tek istediğim boşanmak artık.

Back
X