Öncelikle insallah sorunlarinizi cözersiniz. Burc konularina fazla takilmayin bence bende aslan burcuyum benimde is hayatindaki pozisyonum yüksek ama evde yönetmeyi baskin olmayi sevmem. Cünki ev benim yuvam ve cocuklarimizla birlikte 5 bireyiz herkesin sayginlik görmesi ve yönetilmeden baskin olmadan rahatca yasayip kendini güvende hissedeceyi tek yer yuvamiz.
Diyer konulars gelince ben esimle ailemdeki her konuyu paylasirim konusuruz aramizda ona icimi dökerim oda ailesinde ne olduysa veya oluyorsa rahatlikla bana anlati ve dertlesir. Kisacasi gizlimiz saklimkz yoktur. Esler birbirlerinden biseyleri saklamamali bence. eslerimizle hem sirdas hem arkadas hem sevgili hem es hem dert ortagi olamazdak iliskilerimizi yürütemeyiz o evliliyinde bir anlami kalmaz. Bencede esiniz iyi düsünmüs önce ikiniz aranizdaki problemleri cözün sonra kayinvalidenizle olan problemleri cözün. Sonucta evli olan sizsiniz. Kayinvalidenizlede iliskinizi hep ayni dozda tutkn. Saygili ama mesafeli herkes durucagi yeri bilmeli, ancak ozaman kayinvalidenizle sorun yasamazsiniz. iliskinizi annenizin verdiyi tavsiyeler üzerine sürdürmeyin kendiniz yönlendirin iliskinizi. Esinize ilgi gösterin nasil o size ilgi gösteriyorsa. Esinizi sevdiyinizi ona deyer verdiyinizi gösterin.