- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba eşimle tartıştık ben iş yaparken falan yemek yaparken sürekli aşkı memnu izlerim bütün bölümleri ard arda... izlediğimde yok alışkanlık olmuş bekarlığımdan beri ses olsun isterim geceleride uyuyamazdım sabaha kadar açardım ses eşliğinde uyurdum alışkanlık,birşeyle uğrasırken hep aşkı memnu açardım onun bölümleri bitince de yaprak dökümüne başlarım bu döngü hep böyle gidiyor eşim de artık yeter dayanamıyorum bıktım artık behlülden bihterden necladan diye ortalığı kaldırdı ara ara hep söyleniyordu ama geçiştiriyordum ama bu sefer fena patladı ama ne yapabilirim alışkanlık olmuş başka birşey izleyemıyorum inanın tv le alakam yoktur bir tek bu iki dizi sürekli sürekli izliyorum bir daha açılmayacak dedi evden gitti eşcağzım ama mutfağı topluyordum o gitti yine açtım elimde değil nasıl yeneceğim bu durumu ?
Walking dead candir laf yokbizimki de walking deadden muzdarip
aaaaaaa bennkızlar merhaba eşimle tartıştık ben iş yaparken falan yemek yaparken sürekli aşkı memnu izlerim bütün bölümleri ard arda... izlediğimde yok alışkanlık olmuş bekarlığımdan beri ses olsun isterim geceleride uyuyamazdım sabaha kadar açardım ses eşliğinde uyurdum alışkanlık,birşeyle uğrasırken hep aşkı memnu açardım onun bölümleri bitince de yaprak dökümüne başlarım bu döngü hep böyle gidiyor eşim de artık yeter dayanamıyorum bıktım artık behlülden bihterden necladan diye ortalığı kaldırdı ara ara hep söyleniyordu ama geçiştiriyordum ama bu sefer fena patladı ama ne yapabilirim alışkanlık olmuş başka birşey izleyemıyorum inanın tv le alakam yoktur bir tek bu iki dizi sürekli sürekli izliyorum bir daha açılmayacak dedi evden gitti eşcağzım ama mutfağı topluyordum o gitti yine açtım elimde değil nasıl yeneceğim bu durumu ?
ikinci bi tv mi ne yazıkki bizde 4 tana var esimde elektronik delili var 4 üncüyü yeni aldık gözlüklü tv izliycekmişBi zamana kadar idare ettiğine göre eşin çok sabirliymis. Benim eşim tenis macindan tut at yarışina kadar bilimum bütün spor aktivitelerini izliyor. Yani futbol voleybol saymıyorum bile.
İkinci bir tv almayi istemiyorum, zaten aksamlari birbirimizi görüyoruz diye. Arada bi isyan edince al aşkım istediğini aç diyor ama 5 dakika geçince ne biçim dizi böyle olur mu ahlaksızlık demeye başlıyor. Ben de sinir oluyorum tabi![]()