• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim sonunda isyan etti ne olacak bu aşk-ı memnu sevdam:(

blogger-image-191132911.jpg
hahhahhah :D çok güldüm şuan aman ağzımızın tadı kaçmasın :Pp

canım boş ver ya her zaman aynı şey ednan beyin boynuzlar uzaydan görünüyor
bihter behlül nerede görseler birbirlerine atlıyor
bir Firdevs hanım tüm konağı parmağında oynatıyor

böyle böyle ahlakı bozdular zengn lüks yaşama kolay yoldan ulaşmak için babası yaşında ki adamlarla evlenen kızlar evli adamı ayartmaya çalışanlar bu dizilerden sonra normalleşti
o konuda size katılıyorum sadece aşkı memnu için değil dizilerin genelinin insanları etkilediğini düşünuyorum mesela günümüz dizileri çilek kokusu kiralık aşk asla izlemem ve tasvip etmıyorum çocuklarımızın beynini ahlak kültürel yapısını bozuyor bende boyle dusunuyorum canım

Ahaha benden bir tane daha. Asla tvyle işim olmaz. Yemek yerken çemberimde gül oya izlemekten adama gına geldi. Annem uyurken diye bir dizi var onu açmaya başladım sonra. :KK70: :KK70: :KK70: ama bu çabuk bitiyor. Çemberimde gül oya daha uzun. Süper baba baba evi ikinci bahar bizimkini oyalamak için açtığım farklı diziler :KK70: :KK70:
ayyyy kızzz süper babayı nerrde buldun allahaskına söyle bende izleyim hep eksik bölümleri.:D:D kaç zamandır arıyordum

aaaaaaa benn
bende yaprak dökümünü sürekli izlerim esim arada vır vır yapar ama takmam
sende takma yani mac izliyosa dikkat et derbi zamanları 10 sene öncesi golleri bile izlerler o an da bas kalayı
:D bende bendee yaprak dökümü bir başka ama cem öldükten sonrası biraz sıkıyor benı sankı :D sana da öyle gelıyormu

Aşk ı memnu fanatikleri çok ya benim hiç hoşuma gitmedi mesela izlemeye zorladım kendimi bu kadar ses getirdi diye ama yok yani değişik bi dizi :KK70:

İnanamıyorum yalnızım sanıyordum. Bende avrupa yakası ve 1 erkek 1 kadın bagimlisiyim sabah öğle akşam bir onu bir onu izlerim. Patron bikmis durumda tuvalette bile telefondan açıp lavabonun üstüne koyup dinliyorum . Evet çok enteresan bi bağımlılık vazgeçmek zor . Yada youtube dan makyaj videoları izliyorum . Napcaksam boyle

Aman agzinizin tadi bozulmasin ladyLynn hanim:confused: saka bir yana o yokken gizli gizli izleyin

Niye herkes bu kadar yadirgamis anlamadım. Çok mu tuhaf. Günümüz dizilerine bakarsak şu anda herkes onlara özenip birbirine atlıyor.Tecavüzler çoğaldı ha tabi ki aşkı memnunun bunlardan farkı yok ama eski dizileri izleyenlere manyak muamelesi yapmayın. Ben de Mahallenin Muhtarları, Bizimkiler,Yaprak Dökümü, Perihan Abla dizilerini izliyorum. Bundan da gocunmuyorum. Aksine gurur duyuyorum. Cocukluguma dönüyorum ve diyorum ki keşke yine böyle diziler yayınlansa AİLE DİZİLERİ !!!

ah kardeşim bende de var aynı dert tüm sezonu 6-7 kez izlemişimdir. yine aç yine keyifle izlerim hala dijitürk bozulduğunda hemen internetten aşkı memnuyu açar izlerim :D

kızlar merhaba eşimle tartıştık ben iş yaparken falan yemek yaparken sürekli aşkı memnu izlerim bütün bölümleri ard arda... izlediğimde yok alışkanlık olmuş bekarlığımdan beri ses olsun isterim geceleride uyuyamazdım sabaha kadar açardım ses eşliğinde uyurdum alışkanlık,birşeyle uğrasırken hep aşkı memnu açardım onun bölümleri bitince de yaprak dökümüne başlarım bu döngü hep böyle gidiyor eşim de artık yeter dayanamıyorum bıktım artık behlülden bihterden necladan diye ortalığı kaldırdı ara ara hep söyleniyordu ama geçiştiriyordum ama bu sefer fena patladı ama ne yapabilirim alışkanlık olmuş başka birşey izleyemıyorum inanın tv le alakam yoktur bir tek bu iki dizi sürekli sürekli izliyorum bir daha açılmayacak dedi evden gitti eşcağzım ama mutfağı topluyordum o gitti yine açtım elimde değil nasıl yeneceğim bu durumu ?
Sen bihter behlül kolik olmuşsun

;) adam iyi sabretmis
Canim sen de baska birseylere sar ne bileyim kitap falan okumaya alistir kendini

Back
X