• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim sonunda isyan etti ne olacak bu aşk-ı memnu sevdam:(

Anormal bir durum kabul edin..hadi tv de çıktığında izlemek olsa neysede indirip indirip izlemek normal değil.

kızlar merhaba eşimle tartıştık ben iş yaparken falan yemek yaparken sürekli aşkı memnu izlerim bütün bölümleri ard arda... izlediğimde yok alışkanlık olmuş bekarlığımdan beri ses olsun isterim geceleride uyuyamazdım sabaha kadar açardım ses eşliğinde uyurdum alışkanlık,birşeyle uğrasırken hep aşkı memnu açardım onun bölümleri bitince de yaprak dökümüne başlarım bu döngü hep böyle gidiyor eşim de artık yeter dayanamıyorum bıktım artık behlülden bihterden necladan diye ortalığı kaldırdı ara ara hep söyleniyordu ama geçiştiriyordum ama bu sefer fena patladı ama ne yapabilirim alışkanlık olmuş başka birşey izleyemıyorum inanın tv le alakam yoktur bir tek bu iki dizi sürekli sürekli izliyorum bir daha açılmayacak dedi evden gitti eşcağzım ama mutfağı topluyordum o gitti yine açtım elimde değil nasıl yeneceğim bu durumu ?

Canım valla ben de senin bir alt seviyenim, gece gündüz aşkı memnu izliyodum bi ara, her bölümü herhalde 6-7 kere izlemişimdir :)) Bi aralar da Asmalı Konak izlerdim..Benim eşim de alıştı aşkı memnuya allah seni inandırsın, o da izlemeye başladı :)) Ama bana kendiliğimden fenalık geldi sürekli aynı şeyi izlemekten, yeni dizileri izliyorum şimdi. Başka şeylere sararsan bu bağımlılıktan kurtulursun bence :)

kızlar merhaba eşimle tartıştık ben iş yaparken falan yemek yaparken sürekli aşkı memnu izlerim bütün bölümleri ard arda... izlediğimde yok alışkanlık olmuş bekarlığımdan beri ses olsun isterim geceleride uyuyamazdım sabaha kadar açardım ses eşliğinde uyurdum alışkanlık,birşeyle uğrasırken hep aşkı memnu açardım onun bölümleri bitince de yaprak dökümüne başlarım bu döngü hep böyle gidiyor eşim de artık yeter dayanamıyorum bıktım artık behlülden bihterden necladan diye ortalığı kaldırdı ara ara hep söyleniyordu ama geçiştiriyordum ama bu sefer fena patladı ama ne yapabilirim alışkanlık olmuş başka birşey izleyemıyorum inanın tv le alakam yoktur bir tek bu iki dizi sürekli sürekli izliyorum bir daha açılmayacak dedi evden gitti eşcağzım ama mutfağı topluyordum o gitti yine açtım elimde değil nasıl yeneceğim bu durumu ?

adam haklı.
başka bir şey mi yok. hatta bence değiştirin alışkanlığınızı. sürekli dizi dizi insanın beyni sulanır.

Bir Behlül uğruna ne kocalar deliriyor ya Rab:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sen saçını bile Nihal den fazla seviyorsun Behlül :KK53::KK53::KK53:
Yada , sen Bihter Ziyagilsin kendine gel :KK53::KK53:
:KK53::KK53:

eşin evdeyken açma sende o gıdnınce ısını bıtırene kadar ac gelırsede kapat :)

Evdeyken açmazsın olur biter, zaten ses olsun diye açıyormuşsun o gelince onunla sohbet edersin.

:KK53::KK53: Sana da gına gelir inşallah ne diyeyim. :KK57:

Canım valla ben de senin bir alt seviyenim, gece gündüz aşkı memnu izliyodum bi ara, her bölümü herhalde 6-7 kere izlemişimdir :)) Bi aralar da Asmalı Konak izlerdim..Benim eşim de alıştı aşkı memnuya allah seni inandırsın, o da izlemeye başladı :)) Ama bana kendiliğimden fenalık geldi sürekli aynı şeyi izlemekten, yeni dizileri izliyorum şimdi. Başka şeylere sararsan bu bağımlılıktan kurtulursun bence :)

hahahha asmalı konak'ı daha geçen ay bitirdim haha :D

ya ne olursa olsun,
isterse dünyadaki en faydalı programı izliyor olun, eğer artık bağımlılık yarattıysa, bunu kimse size söylemeden sizin terk etmenin yollarını aramanız gerekir. çünkü o kadar insan onuruna aykırı bir şey ki bu, mantıklı düşününce görebilirsiniz.
ne demek ben aşkı memnu izlemeden duramam!!!

bağımlılık seviyesindeki bir alışkanlık kolayca bırakılmaz, planlı programlı olmalıdır, sigarayı bırakır gibi bırakmalı insan. Kimi azaltarak bırakır, kimi birden keser ya, işte siz kendinizi daha iyi bilirsiniz.
benim tavsiyem bir müddet TV'den tamamen uzak durmaktan yana.

ayy sorma aynen cevirip cevirip izliyorum bende. Allahtan bizde sıkıntı olmuyor. eşimde alıştırdım. izlemedigi günlerde Ferhunde dün naptı dünkü bölümde noldu falan diyor ;) psikolojik eziyet ediyoruz valla kendimize. başka dizi izlemeye başla bence. yabancı dizilerden başlayabilirsin.

Bir dolu yabancı dizi var, listelerden beğendiğini seç izle. İş yaparken de başka bir dizi aç bir dolu Türk dizisi var ses etsin diye. Kocamın ailesi falan aç.

[QUPluralmightyMermaid, post: 43176857, member: 705316"]Bu tür dizi dediğiniz Türk edebiyatının çok önemli bir romanından uyarlanmış bir dizi. Amaç ahlak bozmak değil yani.[/QUOTE]
Ne olursa olsun edebiyattan uyarlanmis diye ahlak bozamazmi? Dayisinin esiyle ask yasamasi cok ahlakli birsey ve bunuda siradanlastirmak??

[QUPluralmightyMermaid, post: 43176857, member: 705316"]Bu tür dizi dediğiniz Türk edebiyatının çok önemli bir romanından uyarlanmış bir dizi. Amaç ahlak bozmak değil yani.
Ne olursa olsun edebiyattan uyarlanmis diye ahlak bozamazmi? Dayisinin esiyle ask yasamasi cok ahlakli birsey ve bunuda siradanlastirmak??[/QUOTE]

Sıradanlaştırmamış aksine bu tür çarpık ilişkilern sonunun nereye varacağını göstermiştir.

bir tek benim sanıyordum...aşkı memnu ya bayılıyorum elimde değil. her yaz boşlukta sıkıntıdan açıp açıp izlerim eski bölümlerini bittiğinden beri :D replik replik bilirim, oyuncuların mimikleri dahi aklımdadır :D başka yerli dizi yok böyle sevdiğim ve tekrarını izlediğim. bu başka. =)

saplantı olmus sizde..çok garip gerçekten eşiniz çıldırmakta haklı.

Back
X