- 3 Mart 2016
- 32
- 38
- 18
- 35
- Konu Sahibi hayatkader
-
beni çok kıskanç olmakla suçluyor. Ben onu yaptığı şeylerden dolayı kıskanıyorum, bunu hangi kadın normal karşılayabilir? yanımdayken başka kızlara bakıyor hayvan gibi. Başka bir erkek bana baktığında neredeyse kavga çıkaracak, ama kendi başkalarının kızlarına karılarına bakıyor. psikolojik destek almasını veya aile terapistine gitmemiz gerektiğini söylediğimde yanaşmıyor.
baharmadem SADECE sohbet edecek neden liseli kızları seçiyor...
Amaç sohbetse erkeklede yapılır 50 yaşında kadınlada...
Bende konuşsam dediğimde çıldırıyor. Şiddete meğilli biri üstüne gitmek istemiyorum, korkuyorumsiz de kendi hesabınızdan başka erkeklerle konuşun illa yabancı olması şart değil tanıdığız arkadaşınız olan kişiler vardır değil mi?
madem doğal bir şey, siz de yapabilirsiniz.
Bende konuşsam dediğimde çıldırıyor. Şiddete meğilli biri üstüne gitmek istemiyorum, korkuyorum
Peki bu durum nereye kadar böyle gidecek? İnsan dayanamıyor bir süre sonra ne hali varsa görsün diyor ama dediğiniz gibi sarılınca insan bırakamıyor. Boşan git demesi kolay fakat kolay olmuyor5 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var ben 26 eşim 32 yaşında ilk görüşte aşık oldum halada aşığım. Eşimin cüzdanında 2006 yılında sevgili olduğu 3 ay sürdüğü bir kadının fotosunu buldum. Ve başkalarıyla da görüşüyor. Watsap da bir kadın kocama Lezzetli sevgilim bu gece bekliyorum yazmış. Daha bir sürü şey. Eşim fazla karizmatik ve kadınlar etrafında güçlü biri üstelik.Ben çirkinmiyim değilim sanırım profildeki kadın benim. Ama boşanmıyor bırakmıyor o öyle sarılınca bana vazgeçiyorum boşanmaktan. Ona her baktığımda aşk nefret bir sürü hissi yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?