Eşim sosyal medyada başka kızlarla konuşuyor

hayatkader

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
32
38
18
35
Arkadaşlar merhaba, bu aralar kafam çok karışık, fikir almaya çok ihtiyacım var. Bu nedenle bu sitenin samimiyetine ve gerçekliğine inandığım için buraya yazma ihtiyacı duydum. Benim gibi olan bayanlarda belki bu başlığı okuyarak yararlanabilirler.
Ben 5 yıllın evli bir bayanım. Çocuğum yok. Evlendiğim zaman 20 yaşındaydım eşimde 24. Şu anda elimde mesleğim var, devlet kurumunda çalışıyorum. Evliliğimizin ilk yılı bile dolmadan eşimin başka kızlarla canımlı cicimli olmasa da konuştuğunu gördüm. Konuştuğu kızlarda hep lise ya da üniversite çağında. Kavga kavga üstüne bu durum arada bir durulsa da hep devam etti. İşin kötü yanı bunun yanlış bir şey olduğunu düşünmüyor, kendini haklı görüyor. Evli olduğunu gizleyerek kızlara kur yapar cinsten konuşmalarının sadece yakaladığım kadarını gördüm. Yaklaşık bir ay önce bu durumun hep devam ettiğini bunun onda bir hastalık haline geldiğini ve buna dayanamadığımı belirterek alttan alta ayrılma mesajları verdim. Bir daha yapmayacağına söz verdi. Söz vermesinin ertesi günü sahte hesap açarak konuşmaya devam etmiş. Bunu yakaladım, çok sinirlendi suçu bana attı ben onu çok sıktığım için böyle yapıyormuş. Ben aynısını yapsam dediğimde çıldırdı, iş daha da büyüdü. Ne yapacağımı bilemiyorum. Hayatım boyunca dedektifçilik mi oynayacağım. Çok yoruldum, çocuk yokken ayrılsam mı diyorum. Beni çok sevdiğini biliyorum ben de çok seviyorum eşimi. Cinsel yönden hiçbirşey yapmadığından eminim ama bu kur yapan cinsten konuşmalar beni çok üzüyor. Bana söylemediği güzel sözleri başka kızlara söylemesi canımı acıtıyor.
Boşanma davası açsam bütün konuşmaları elimde var, bir delil olur mu? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Bu normal mi ben mi çok abartıyorum?????

normal degil tabiki bir defa degil defalarca yapmıs ve kendini haklı goruyor simdi fiziksel olarak aldatmasa da ilerde bunuda yapacaktır

aldatmak sadece cinsel anlamda değildirki bana söylenen sözler bir başkasına söyleniyorsa ve evliyken, yada benim evliliğim boyunca duymadığım şeyleri başkasına söylüyorsa buda aldatmadır.ayrıca seven insan böyle şeylere ihtiyaç duymazki,eşiniz evlilik değil evcilik oynuyor galiba

Senin esin varya bildiğin sübiyanci. Sapık. Ilerde bu konuşmalar daha abartılı yerlere gidebilir. Allah korusun öyle insanlardan. Eşine ya psikolojik destek aldır. Yada polise şikayet et. Göz yumma bu durumlara. Derim. Gerisini sen bileceksin. Ve tabi psikolojik destek almazsa boşan. Ayrıca esin seni sevmiyor. Sevse böyle şeyler yapmaz.

beni çok kıskanç olmakla suçluyor. Ben onu yaptığı şeylerden dolayı kıskanıyorum, bunu hangi kadın normal karşılayabilir? yanımdayken başka kızlara bakıyor hayvan gibi. Başka bir erkek bana baktığında neredeyse kavga çıkaracak, ama kendi başkalarının kızlarına karılarına bakıyor. psikolojik destek almasını veya aile terapistine gitmemiz gerektiğini söylediğimde yanaşmıyor.

İşin zor canım valla. Allah kolaylik versin. Yanlış çok tehlikeli bir kişiliği var eşinin. Kesin psikoloğa gitmeli. Yoksa Masumlarin canı yanabilir. Allah korusun. Çok üzüldüm cokkk.

Bu soru genel bir soru ; kişiliğe , karaktere , yasanmisliklara, şartlara,imkanlara göre ve hatta mideye göre değişir.

Başka erkeklerin sana bakmasını kendi bakış açısı yüzünden istemiyor. Çünkü eşin milletin karısına kızına yiyecek gibi bakıyor. Başkalarının da sana öyle baktığını sanıyor. Ama canım benim böyle hayat sürmez. Ayaklarının üstünde duran gencecik kadınsın. Çocuk da yokken hazır sal ipini gitsin nerde otluyosa otlasın ya böyle hasta edersin sen kendini... ona bi cacık olmaz...

Heeeee unutmadan... çocuk olsa düzelir evine bana bağlanır deyip de bi hata etme sakın... masum bi çocuğun da hayatını karartmış olursun...

siz de kendi hesabınızdan başka erkeklerle konuşun illa yabancı olması şart değil tanıdığız arkadaşınız olan kişiler vardır değil mi?

madem doğal bir şey, siz de yapabilirsiniz.

Yaaa aklini basina topla bu beynen seni aldatiyor eee nereye kadar kaldiracan her yaptigi hareketin bir bahanesi olarak daha ne suanacak sana..seni hak etmiyor..hakettigini ver bu adama gorsunn yaptigi terbirsizligi...bu kadar genis mideli olmayin...

canım eşinde bu alışkanlık olmuş demek ki insan söz verdiği halde niye yapar ki yine..
yeminle şu tür erkeklerin sonu tükensin istiyorum yetti be çek çek nereye kadar

5 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var ben 26 eşim 32 yaşında ilk görüşte aşık oldum halada aşığım. Eşimin cüzdanında 2006 yılında sevgili olduğu 3 ay sürdüğü bir kadının fotosunu buldum. Ve başkalarıyla da görüşüyor. Watsap da bir kadın kocama Lezzetli sevgilim bu gece bekliyorum yazmış. Daha bir sürü şey. Eşim fazla karizmatik ve kadınlar etrafında güçlü biri üstelik.Ben çirkinmiyim değilim sanırım profildeki kadın benim. Ama boşanmıyor bırakmıyor o öyle sarılınca bana vazgeçiyorum boşanmaktan. Ona her baktığımda aşk nefret bir sürü hissi yaşıyorum.

Peki bu durum nereye kadar böyle gidecek? İnsan dayanamıyor bir süre sonra ne hali varsa görsün diyor ama dediğiniz gibi sarılınca insan bırakamıyor. Boşan git demesi kolay fakat kolay olmuyor

Bu çok çirkin bir şey. Kendini kandırma aldatma sadece cinsellik değildir.. Ayrıca eşin seni gerçekten sevse bunu yapmaz. Karakteri buysa o daha kötü sapık bile olabilir. Delilin de varsa ayrılmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…