• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim soyadını değiştirmeli mi

Evet ama çocuğum varken anlatamam şu kadar diyim nazmiye cam muge anlida. ona benzer şeyler konusuldu ailesi için. sonunda gelini attılar evden.
oo aile içi ilişki var sanırım.
o olayı bilmiyorum ama heralde budur.
neyse ya mevzu tam bilnmez ise yorumlar eksik kalır.
sen de pek bir sinirlisin.:))
kaç haftalıksın:))
sakin ol tamam.
ailevi meseleniz bunlar sonuçta.
konu açmışssın ama eksik konun.
olaylar bilinmeyince gelen eksik yorumlara da sinirlenmemelisin ok:))

oo aile içi ilişki var sanırım.
o olayı bilmiyorum ama heralde budur.
neyse ya mevzu tam bilnmez ise yorumlar eksik kalır.
sen de pek bir sinirlisin.:))
kaç haftalıksın:))
sakin ol tamam.
ailevi meseleniz bunlar sonuçta.
konu açmışssın ama eksik konun.
olaylar bilinmeyince gelen eksik yorumlara da sinirlenmemelisin ok:))
Onları bizde sonra öğrendik ama orda değildik o yüzden kesin yargımiz yok

Hirsini, kinini ben burdan yaziyi okurken hissettim gercekten. Resmen onlarin canini yakmak icin kendince soyad degisikligi diye bir yol bulmussun ama cok abes ve cocukca. Bu kadar hirs, bu kadar kin kimseye olmasa sana zarar unutma...
Insanlarin mecbur olmadigi bir konu uzerinden bu kadar kin gutmek normal degil... Kendine bir don bak derim...

Hayır canım ben edepsizlere empati yapamayanlara tahammül edemiyorum mesleğimde de efendi olduğu için 100 verdiğim çok ogrencim oldu. bebeğim için önce edep diliyorum sağlıktan bile daha önemli. hİç düşünmeden direk yargılamak ne ahmakca
Sizin gibi öğretmenlere emanet yani bizim çocuklarımız gerçekten acıdım kendi halimize

Kuzenimle ilgili konuyu sildirmek istiyorum demeseydin acip bakmiyacaktim.

Konun yok ama resmin hala duruyor.
Keske once resmi silseydin konuyu silxene

Siz bence eve oturun.. Sonra dugunden gelen takı parasıyla babasına olacak pesınat borcunu odersınız.. Kira yerine kredi ödersiniz.. Bu saatten sonra dönmeyin.. Eğer ileride kabul edemeyeceksenız bence evlenmeyin.. Aile ailedir.. Hastalıgı var saglıgı var..Eşiniz su an öfkeli olabilir.. Aylar gectıkten sonra sakinleşir, ya siz..

Siz bence eve oturun.. Sonra dugunden gelen takı parasıyla babasına olacak pesınat borcunu odersınız.. Kira yerine kredi ödersiniz.. Bu saatten sonra dönmeyin.. Eğer ileride kabul edemeyeceksenız bence evlenmeyin.. Aile ailedir.. Hastalıgı var saglıgı var..Eşiniz su an öfkeli olabilir.. Aylar gectıkten sonra sakinleşir, ya siz..
Evlenmisler zaten konu 2014 konusu cocugu bile olmus:KK70:

evet ortak evi boşaltık cünkü biz 150 bin ödeyecektik annemlerin 30 bini haric onlar 50 binle(10bini eşimin üstüne senet) yarısına sahip olacaklardı. bende satılsın banka ve senet kapatılsın kalan 40 2 ye bölünsün diyorum.

evlenmeden önce ne kadar yüzgöz olmuşsunuz ailelerle ve ne kadar çok para mevzusu dönmüş. çok çirkin olaylar. soyadı felan da değiştirmek mantıksız. yapabileceksen ki sanmıyorum ama bu saatten sonra karışma eşinin ailesi ile olan ilişkisine yorum dahi yapma. onlar barışır sen kötü olursun.

Back
X