• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim soyadını değiştirmeli mi

Eşiniz babası ev almıyor diye soyadını değiştiriyor yani
Ay olayı anlayamadım ben yorumların hepsini okumadım ama okuduğumdan da anlamadım
Arkadaşım paran varsa al evini otur içine paran yoksa elalemden dilenme veya kimseyi zora koşma
neysekiyalnız değilmişim.
okudum okudum anladığım tek şey çok fena bir gelin var ortada.
nasıl oluyorsa anası babası ev almadı diye oğulları da soyadını değişiriyor.
anlayabildiğim bu kadar

neysekiyalnız değilmişim.
okudum okudum anladığım tek şey çok fena bir gelin var ortada.
nasıl oluyorsa anası babası ev almadı diye oğulları da soyadını değişiriyor.
anlayabildiğim bu kadar
Dimi ya bende bukadar absürt bir konu için ailecek çıldırabilmiş olabileceklerine inanasım gelmiyor :olamaz:
Evladında hayırlısı:KK14:

Okuduklarım çok tuhaf şeyler.altin takacaksa taksalardi siz de satıp peşinat yapıp kalanını kredi cekerdiniz.sizin aileniz niye karışıyor ki yok peşinat odeyin yok eşya yerine su kadar verin.yuzgoz olmussunuz boşuna.aileniz bu işlere hiç karismamalilardi ne yapacaklarsa yapsınlar.hele babaniz hiç karışmamalı bu konulara .benim babam asla maddi konularda ağzını bile açmadı eşimin tarafına.bir kere ne yapalım gibi birşey diyecek oldular böyle şeyler konuşacak değiliz lütfen hiç açmayın.o sizin bileceginiz şey benim kızımın huzuru,mutluluğu dışında dusundugum birşey yok demişti.b ence bu tarz şeyler ancak huzursuzluğa yol açıyor.bir de çok şeyler yaşayan duydum ama onların soyadıni almak istemiyorum diyen ilk kez duyuyorum.valla esinize de sastim soktayim diyebilirim.tamam ailesi belki yok sayiyordur haksizlik ediyordur ama ailesini silebiliyor pes dogrusu

A konu 2014 .yeni farkettim ne yaptılar acaba soyad değişti mi etiketlemeyi hiç bilmiyorum bilen varsa numunemyok u bir etiketleyip sorun bakalim

Hamile halimle umarım daha beteri değil aynılari başınıza gelir diyorum. göbek attığımi acaba hangi zekayla anladiniz şahitlik yaptık dedik mi? Allah biliyor ya gerisi anca öter. Önceki sayfalarda biri daha yazmışti kimse size bişey almak zorunda değil esin okusaydı diye başka yorumunu okudum başka konuya diyor ki eşimin ailesi bişey almadı ben de onlara gitmem gelmem bişey yaptiramazlar bana. biz hersey vaat edilen gibi olsun tatsizlik olmasın istedik ama sizinle aynı beyne sahiplerdi anlayamadilar.
Neyse ki umrumuzda değil şükürler olsun hersey geride kaldı pislikten cocugumuzu koruduk o bize kâr♡♡♡

Anasına babasına hayrı olmayanın karısına hiç olmaz bu dediğimi yaz kenara gerçekten mutlu olsaydın 2yıl sonra braya gelip biz mutluyuz demezsib ihtyaç bile duymazdın cicim:deli:
Akıllı seni. biraz beynini kullan bak isim için yeni konu açmışim orda farkedip buraya yazmisim son yorumlardan tahrik olup. ne kadar zekisin

Hamile halimle umarım daha beteri değil aynılari başınıza gelir diyorum. göbek attığımi acaba hangi zekayla anladiniz şahitlik yaptık dedik mi? Allah biliyor ya gerisi anca öter. Önceki sayfalarda biri daha yazmışti kimse size bişey almak zorunda değil esin okusaydı diye başka yorumunu okudum başka konuya diyor ki eşimin ailesi bişey almadı ben de onlara gitmem gelmem bişey yaptiramazlar bana. biz hersey vaat edilen gibi olsun tatsizlik olmasın istedik ama sizinle aynı beyne sahiplerdi anlayamadilar.
Neyse ki umrumuzda değil şükürler olsun hersey geride kaldı pislikten cocugumuzu koruduk o bize kâr♡♡♡
2 yıl sonra konu hortlatmışsın.
Hamile halinle de bu kadar fesat olma. bebeğine yazık.

2 yıl sonra konu hortlatmışsın.
Hamile halinle de bu kadar fesat olma. bebeğine yazık.
Ay senin kalbinin temizliği burdan bile anlaşılıyor tertemiz masAllahh. hadi sus edepsiz olan insan gibi anlatmaktan anlamazmis sayenizde emin oldum

Eski Konu ama yazayım çok bilmis ler için. biz hala evli ve şükür mutluyUz çocuk BekliyoruZ. Diğer taraf kendi arasında mahkemelik oldu evdeki gelini is yapmıyor diye 4 yasindaki çocuğundan ayırdılar bu ay mahkeme var. utanmadan bizi şahit cagirdilar ordan biliyoruz. ve nafaka alacaklarmış babası olmayan kızdan . yani biz ucuz yirtmisiz:) soyadına gelince yeni yasayla değiştiriyoruz.
soyadı değiştirecek kadar ne yaşandı kii?
çok büyük ağır mevzular olması lazım.
arada geçen süreçte farklı neler oldu acaba numunemyok numunemyok ?

Ay senin kalbinin temizliği burdan bile anlaşılıyor tertemiz masAllahh. hadi sus edepsiz olan insan gibi anlatmaktan anlamazmis sayenizde emin oldum
Kız benle ağız dalaşına girme :)
Sen çok saldırgan ve kinci bi insana benziyorsun. bebeğine yazık.

Şu geçen zamanda çevremde o kadar çok keşke senin gibi yapsaydik suan eşim ailesinin ağzına bakıyor boşaniyoruz lafi duydum ki eminim bir çocuğunuz aynı durumdasiniz. herkes hakettiğini yaşar. yada haketmiyorsa dik durup taviz vermemeli siz yıllar sonra ah ah ne çektim bee derken biz iyi ki diyeceğiz diyoruz da şükürler olsun.
Ne diyim Allah herkese karısını ezdirmeyen es nasip etmez. şansınıza kusunuz

soyadı değiştirecek kadar ne yaşandı kii?
çok büyük ağır mevzular olması lazım.
arada geçen süreçte farklı neler oldu acaba numunemyok numunemyok ?
Özet geçeyim kendi abisi (eşinden ayrılacak olan ) arayip en iyisini yaptınız bende gidicem diyor ki adam hasta. o yüzden zaten esine sahip çıkamadı kızı evde edilerek tüm işi yıktılar oda başka şeylere gönlünü kaptırdı. ona rağmen bosatmadilar şimdi ev işi yapmıyor diye sokağa attılar. çocuğu hastaydi ona masraf ettik diyip vermediler. insan torununa yapılana masraf der mi?
Bi tek abisiyle görüşüyor eşim dediğim gibi kendi kararını alamayan biri. ama Allah yine de kapima muhtaç etmesin insAllah

Şu geçen zamanda çevremde o kadar çok keşke senin gibi yapsaydik suan eşim ailesinin ağzına bakıyor boşaniyoruz lafi duydum ki eminim bir çocuğunuz aynı durumdasiniz. herkes hakettiğini yaşar. yada haketmiyorsa dik durup taviz vermemeli siz yıllar sonra ah ah ne çektim bee derken biz iyi ki diyeceğiz diyoruz da şükürler olsun.
Ne diyim Allah herkese karısını ezdirmeyen es nasip etmez. şansınıza kusunuz

Ne kadar mutsuz olduğun şu yazdıklarından çok net anlaşılıyor üzüldüm sana. İnsanlara sataşarak hıncını çıkarmaya çalışıyorsun. Çok mükemmeliz harikayız demelerin mutsuzlugunu kapatamıyor.
Hamile halinle beddua edecek kadar nefret dolu ve zor durumdasın demek. İnşallah düzelir sorunların numune.

Kız benle ağız dalaşına girme :)
Sen çok saldırgan ve kinci bi insana benziyorsun. bebeğine yazık.
Hayır canım ben edepsizlere empati yapamayanlara tahammül edemiyorum mesleğimde de efendi olduğu için 100 verdiğim çok ogrencim oldu. bebeğim için önce edep diliyorum sağlıktan bile daha önemli. hİç düşünmeden direk yargılamak ne ahmakca

Back
X