• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim söyleyince yapıyor ama

Muhendoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
5.634
7.605
198
Bilmiyorum üzülme demenize ihtiyacım var sanırım. Bir haftadır kafama takılıyor. Bir hafta önce doğum günümdü. Bir ay önceden başladım ne alacaksın bana diye sormaya çünkü hatırlatmasam unutma ihtimali varne istersin dedi ben de yatırımlık olsun diye Ajda bilezik istedim. Ne yapalım dedi ben de bir şey yapmaya gerek yok evde bir pasta keseriz dedim. Dediklerim robot gibi Yapıldı en ufak dışına çıkılmadı. Ne bileyim insan bir çiçek alır. Yemeğe dışarı çıkalım der. Yok. Ben de söyledim yakında evlilik yıldönümümüz var çiçek almayı unutma dedim. Unutmam dedi. Unutmaz da. Ama bu şekilde istemek ve alması bana hiç mutluluk vermiyor. Kendimi şöyle avutuyorum Söylememe rağmen yapmayan bir eşim de olabilirdi diye. O zaman ciddi uzulurdum sanırım.
Of canım sıkıldı paylaşmak istedim

ayyy kanayan yaram.. benim esim onun aldığı hediyeleri beğenmediğim için bana sorup alır zaten hediyeyi ama gecen yıl doğumuma sadece 5 gün kalmisken pasta yaptırdı ve biz oturup kaynanamla yedik pastayı. ya hiç kutlanmasa daha iyiydi. kaynanam pastayı yerken bir dünya hesapsız olduğumuz ve saçma yere pastaya ğara vediğimiz hakkında nutuk çekti 😂 hala daha aklıma geldikçe sinirleniyorum 😂 o yüzden üzülme diyemeyeceğim 😂

Bilmiyorum üzülme demenize ihtiyacım var sanırım. Bir haftadır kafama takılıyor. Bir hafta önce doğum günümdü. Bir ay önceden başladım ne alacaksın bana diye sormaya çünkü hatırlatmasam unutma ihtimali varne istersin dedi ben de yatırımlık olsun diye Ajda bilezik istedim. Ne yapalım dedi ben de bir şey yapmaya gerek yok evde bir pasta keseriz dedim. Dediklerim robot gibi Yapıldı en ufak dışına çıkılmadı. Ne bileyim insan bir çiçek alır. Yemeğe dışarı çıkalım der. Yok. Ben de söyledim yakında evlilik yıldönümümüz var çiçek almayı unutma dedim. Unutmam dedi. Unutmaz da. Ama bu şekilde istemek ve alması bana hiç mutluluk vermiyor. Kendimi şöyle avutuyorum Söylememe rağmen yapmayan bir eşim de olabilirdi diye. O zaman ciddi uzulurdum sanırım.
Kendimize en kötüyü örnek alıp rahatlayacak olsak ohoooo hiçbir derdimiz olmazdı ben kutlamalara özel günlere çok aşırı önem veririm haliyle kendim gibi biriyle mutlu olurum buna önem vermeyen biriyle olamam ilk özel günde yollarımız ayrılır kaldı ki doğum günüm 1 aya bana şunu al şu bu muhabbetine istesem giremem ben özellikle hatırlatmam kendisinin hatırlayabilmesi önemli olan ya da çiçek al şu bu kendi akıl etmeli yani böyle olduktan sonra yasak elma halit gibi git kendine hediye seç desin aynı şey ama bu bana göre böyle benim için önemli
Sizin için çok mühim olsaydı bu herif ilk unuttuğunda aranız bozulurdu ya da yollar ayrılırdı e sizin ayrılmadığına göre siz iyi kötü kabul etmişsiniz kendinizi doldurmayın

ayyy kanayan yaram.. benim esim onun aldığı hediyeleri beğenmediğim için bana sorup alır zaten hediyeyi ama gecen yıl doğumuma sadece 5 gün kalmisken pasta yaptırdı ve biz oturup kaynanamla yedik pastayı. ya hiç kutlanmasa daha iyiydi. kaynanam pastayı yerken bir dünya hesapsız olduğumuz ve saçma yere pastaya ğara vediğimiz hakkında nutuk çekti 😂 hala daha aklıma geldikçe sinirleniyorum 😂 o yüzden üzülme diyemeyeceğim 😂
Kanayan yaram'ı niye farklı okudum ya🤣🤣🤣

ayyy kanayan yaram.. benim esim onun aldığı hediyeleri beğenmediğim için bana sorup alır zaten hediyeyi ama gecen yıl doğumuma sadece 5 gün kalmisken pasta yaptırdı ve biz oturup kaynanamla yedik pastayı. ya hiç kutlanmasa daha iyiydi. kaynanam pastayı yerken bir dünya hesapsız olduğumuz ve saçma yere pastaya ğara vediğimiz hakkında nutuk çekti 😂 hala daha aklıma geldikçe sinirleniyorum 😂 o yüzden üzülme diyemeyeceğim
Benim eşimde çiçek alır ama bende çiçeğe verilen paraya acıyorum, alma yazık dedim. Şükür onu atlattık, İlk bebeğime Doğum yaptığımda iki gözümün çiçeği doğum hediyesi yüzük almış annelerimizin yüzükleri varya o tarz ama düşünüp almış kıyamıyorum da ama ablası yüzüğü görür görmez ben hayatta takmazdım bu nasıl yüzük böyle dedi öyle üzüldü ki eşim. Çok güzel hayatım deyip taktım uzun süre🥹 ama sürekli diyor değiştirelim diye yok sen bunu beğenip almışsın değiştirmem dedim. Şimdi 2. Ye doğum yapacağım Korkuyorum götürüp paraları yine acaip bişeye verecek diye🫣 hepimizin derdi başka 😂😊

Senin en azından dediklerini yapıyor şükret. Benim kocam dediğim halde istediğim hediyeyi almaz gider en alakasız şeyi alır :) evlenince salınıyo bu özel günler sanırım. Sevgiliyken farklı şehirde yaşamamıza rağmen arkadaşımla organize olur süpriz yapardı. Evlendik ilk yıl dönümümüzde bile ne bi hediye ne bi kutlama olmadı üstelik hamileydim (ağlamıştım oturup). Diğer özel günler şöyle dursun ilk evlilik yıl dönümüydü yani.

Söyleyince çok da anlamı kalmıyor sanki bence söylemeyin içinden geliyorsa yapsın

Hissetiklerinde haklısın, bazi erkekler hiç romantık değil yada içlerinden gelmiyor yada bişey yaparken de eline yüzüne bulaştırıyorlar.

Senin eşine ne denir bilemedim.

Ben senin yerinde olsam ne hatırlatırım ne söylerim. En güzeli ne biliyormusun onun doğum günü gelince aynısını yapmak hatta hiç bir şey almamak söylememek yapmamak.

Bazı insanlar, aynısnı karşındakine yapınca anca idrak ediyolar.

Bu yöntemi dene bi değersiz hissettir bakalım. Evlilik sadece aynı evin içinde yaşayıp işe gidip gelmek değildir. Erkeklerin çoğu bunu unutuyor.

Katır kadar adama akıl vermek bana göre mantıklı değil. Evlenirken ne düşünüp te evleniyorlar şaşırıyorum.. tek söyleyebilceğim şey hissetiklerin normal ve senin tek yanlışın hatırlatmak.

Hatırlamak isteyen hatırlar, çabalar. El değil Eş bu ya!

Diğer yorumlarda kocalar övülmeye başlanmış😂

Bence çok haklısın. Bir sonrakinde hediye istiyorum çiçek istiyorum yerine, biraz romantik davranmanı istiyorum, minik sürprizler yapmanı, düşünüp kendin bir hediye seçmeni bekliyorum, bu beni çok mutlu eder, desen işe yarar mı?

Benimki de boyle genel olarak komutla calisan duz canlilar bu arkadaslar. Gerci gecen evlilik yildonumumuzdu hediyeyi bana sectirdi mekanı da bana sectirdi ekstra olarak inisiyatif alip cicek almis sevindim dndjdj
Ben de oyle diyorum bu kadar bile yapmayan var, romantik prens yok pek 😁 cicek al deyince kapitalizmin oyunu bunlar diyen ayilar var bacim, boyle avunalim 🙃

Açıkçası eşim dahi olsa kimseden böyle şeyler istemem o zamn ne anlamı var ki onların hiç almasın daha iyi ayrıca niye sürekli siz söylüyorsunuz onun içinden gelmesi gerekiyor gelmiyor ki yapmıyor
Biri benden bu şekilde istese açıkçası yapmam yaa evlilik böyle bişey değil bence bu duruma canınız sıkılması lazım dürte dürte yaptırmayı ya da neden böyle olduğunu

Hissetiklerinde haklısın, bazi erkekler hiç romantık değil yada içlerinden gelmiyor yada bişey yaparken de eline yüzüne bulaştırıyorlar.

Senin eşine ne denir bilemedim.

Ben senin yerinde olsam ne hatırlatırım ne söylerim. En güzeli ne biliyormusun onun doğum günü gelince aynısını yapmak hatta hiç bir şey almamak söylememek yapmamak.

Bazı insanlar, aynısnı karşındakine yapınca anca idrak ediyolar.

Bu yöntemi dene bi değersiz hissettir bakalım. Evlilik sadece aynı evin içinde yaşayıp işe gidip gelmek değildir. Erkeklerin çoğu bunu unutuyor.

Katır kadar adama akıl vermek bana göre mantıklı değil. Evlenirken ne düşünüp te evleniyorlar şaşırıyorum.. tek söyleyebilceğim şey hissetiklerin normal ve senin tek yanlışın hatırlatmak.

Hatırlamak isteyen hatırlar, çabalar. El değil Eş bu ya!
O kadar mutlu olur ki kutlamasam çünkü bu özel günleri kaldıralım hayatımızdan benimkini kutlama sen de üzülme diye kutluyorum falan diyor

Diğer yorumlarda kocalar övülmeye başlanmış😂

Bence çok haklısın. Bir sonrakinde hediye istiyorum çiçek istiyorum yerine, biraz romantik davranmanı istiyorum, minik sürprizler yapmanı, düşünüp kendin bir hediye seçmeni bekliyorum, bu beni çok mutlu eder, desen işe yarar mı?
Hediye seçmesin kötü seçiyor ama çiçek ve dışarı çıkmayı teklif etmesini isterdim

Benimki de boyle genel olarak komutla calisan duz canlilar bu arkadaslar. Gerci gecen evlilik yildonumumuzdu hediyeyi bana sectirdi mekanı da bana sectirdi ekstra olarak inisiyatif alip cicek almis sevindim dndjdj
Ben de oyle diyorum bu kadar bile yapmayan var, romantik prens yok pek 😁 cicek al deyince kapitalizmin oyunu bunlar diyen ayilar var bacim, boyle avunalim 🙃
Sizinki yine komutların dışına çıkmış ben de azıcık komutların dışına çıksın istiyorum ama nerede

Açıkçası eşim dahi olsa kimseden böyle şeyler istemem o zamn ne anlamı var ki onların hiç almasın daha iyi ayrıca niye sürekli siz söylüyorsunuz onun içinden gelmesi gerekiyor gelmiyor ki yapmıyor
Biri benden bu şekilde istese açıkçası yapmam yaa evlilik böyle bişey değil bence bu duruma canınız sıkılması lazım dürte dürte yaptırmayı ya da neden böyle olduğunu
Yapmasın daha iyi dediğim bir dönem oldu hatırlatmadım yapmadı o zaman daha çok üzüldüm şimdi en azından söyleyince yapıyor birtık daha az üzülüyorum sanki

Back
X