eşim sözlükteki özel mesajımı okudu

evli bir kadın sözlükte yazabilir mi?

• evet ama özel mesaj ve profil fotosu olmayacak

OY: 12 46,2%
  • özel mesaja da açık olsun ki olduktan sonra fikir paylaşımı yapılabilsin

OY: 5 19,2%
  • evli kadın asla sosyal medya kullanmamalı. onu görmeseler de onun gönlü kayabilir.

OY: 2 7,7%
  • kocası tüm şifrelerini bilsin. bu şekilde kullanıyosa kullansın

OY: 7 26,9%

• Ankete Katılan
    26

guvercinkalbi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
24
7
1
38
orada bana asılmaya çalıştığını düşündüğüm bir kullanıcıya seni evlendireyim mi demiştim. ona çok kızdı. bana asılmasın diye dediğimi söyledim.

Size asilmasini istemiyorsaniz iletisime gecmezsiniz, acik ve net. Ne gereksiz bir mesajdir o.

Ki mesele sizin sozlukte yaziyor olmaniz degil. Anket ve konu icerigi cok farkli. Derdinizi bence siz de anlamadiniz.
derdim şu ki ben eşimi aldatmış oldum mu

"evli kadın asla sosyal medya kullanmamalı. onu görmeseler de onun gönlü kayabilir." Diyorum. Evli kadin disari da cikmamali kesinlikle, gonlu kayabilir sonucta. Dikkat etmek gerek.
bilemiyorum Altan bilemiyorum:)

Eşiniz başka bir erkekle yazıştığınıza değil de yazdığınız mesaja mı kızdı?
yazıştığıma kızdı tabi de bi de içerikte bişi bulamayınca ona sardı. sen onun pezevengi misin hiç tanımadığın birini mi evlendircen dedi

Gereksiz bir diyolog bana göre :işsiz:
Bana asıldığını farketsem ordan uzaklaşır muhattap olmazdım!:bicak:
sözlükte tanınmış biriydi ve benim fikirlerime destek olan nadir kişilerden biriydi. hiç ümit vermesem de sürekli ve uzun yazıyordu. en sonunda öyle dedim.

Cevap vereceginize engellerdiniz ya da özel mesajı kapatirdiniz , hepsi bu.
Ne burada anket açmaya gerek var ne de doğru bulmuyorsaniz gereksiz muhabbete.

Erkek ya da kadın fark etmez, birinin size asıldığını düşünüyorsa kişi ve bundan gerçekten hoslanmamişsa , tavrı net ve sert olmalı.

Hanımefendi bizim memlekette sosyal medyada erkeklerin iletişim kurma amaçları %99 belli

Bu durumda siz niye elin herifiyle muhattap oluyorsunuz?

Yani normal bir ülkede olsak sen medenice konuşmuşsun adam asılmış nerden bilcektin derdim ama cinsel açlığın afrikasındayız. İnsanların Linkedin gibi hiçbir şekilde flört amacı olmayan bir platformdan bile kadınları rahatsız ettiği bir ülkedeyiz.

Öte yandan niyetini belli etmiş bir adamla niye seni evlendireyim vb cıvık muhabbet ettiniz bunu anlamadım. Ben evli barklıyım kardeşim bana böyle şeyler yazmayın demeniz yeterli ille de bu adamla konuşmakta ısrarcıysanız

Yanlış anlamayın ben kadında da erkekte de cıvıklığa karşıyım hoşlanmıyorum

yazıştığıma kızdı tabi de bi de içerikte bişi bulamayınca ona sardı. sen onun pezevengi misin hiç tanımadığın birini mi evlendircen dedi

Kusura bakma ama flörtöz bi yazısma bana göre.hiç yazmasaydin daha iyi olurdu .eşin bi kiz ile boyle yazissa sen ne düsünürdün? Biraz ucuz bi konusma olmamis mi?

Bana gore adam hakli hanimlar....

Bence de adam gayet haklı

Back
X