- 2 Haziran 2017
- 24
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi guvercinkalbi
orada bana asılmaya çalıştığını düşündüğüm bir kullanıcıya seni evlendireyim mi demiştim. ona çok kızdı. bana asılmasın diye dediğimi söyledim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk uzun uzun hayat hikayesini anlatıyordu eşim onu da okudu. dedim ki heralde bana yazıyor yazmasın diye öyle söyledim dedim.Burda da size asilan cikabilir
Ettiginiz laf laf degil bence![]()
derdim şu ki ben eşimi aldatmış oldum muSize asilmasini istemiyorsaniz iletisime gecmezsiniz, acik ve net. Ne gereksiz bir mesajdir o.
Ki mesele sizin sozlukte yaziyor olmaniz degil. Anket ve konu icerigi cok farkli. Derdinizi bence siz de anlamadiniz.
bilemiyorum Altan bilemiyorum:)"evli kadın asla sosyal medya kullanmamalı. onu görmeseler de onun gönlü kayabilir." Diyorum. Evli kadin disari da cikmamali kesinlikle, gonlu kayabilir sonucta. Dikkat etmek gerek.
yazıştığıma kızdı tabi de bi de içerikte bişi bulamayınca ona sardı. sen onun pezevengi misin hiç tanımadığın birini mi evlendircen dediEşiniz başka bir erkekle yazıştığınıza değil de yazdığınız mesaja mı kızdı?
gerçek. unuttuk ama bence o ara sıra hatırlar. içerikte bişi yoktu AllahtanIlk defa bir konunun sahte olduğunu düşünüyorum nedense.
sözlükte tanınmış biriydi ve benim fikirlerime destek olan nadir kişilerden biriydi. hiç ümit vermesem de sürekli ve uzun yazıyordu. en sonunda öyle dedim.Gereksiz bir diyolog bana göre
Bana asıldığını farketsem ordan uzaklaşır muhattap olmazdım!![]()
ben bu kısma takıldım nedenseiçerikte bişi yoktu Allahtan
yazıştığıma kızdı tabi de bi de içerikte bişi bulamayınca ona sardı. sen onun pezevengi misin hiç tanımadığın birini mi evlendircen dedi
Kusura bakma ama flörtöz bi yazısma bana göre.hiç yazmasaydin daha iyi olurdu .eşin bi kiz ile boyle yazissa sen ne düsünürdün? Biraz ucuz bi konusma olmamis mi?
Bana gore adam hakli hanimlar....