4 yıllık evlıyım ve kayınvalıdemlerle yasıyoruz...eşım ne olursa olsun sureklı annesını haklı buluyor..aslında soyle soylım annesı bana ters hareketı olsa bıle gıdıp ona yetıstırmıyorum cok nadır dır anlattıgım ama o zamanlar bıle hep sessız kalıyo veya ben haksızmıymısım gıbı tavırlar yapıyo ve benı gercekten yıpratan bı olay yanı bana dese kı bılıyorum sen haklısın ama ıdare et gıbısıne falan ınan baska bır sey ıstemıyorum ustelık kendısı benım benım gosterdıgım saygı sevgıyı benım aıleme yarısını bıle gostermez...neden boyle dıyosun dedıgım zaman da kıyametler kopuyo bey efendı ustte cıkıyo halbukı annesın huyu cook ıyı bılır kendısıseverek evlenmsıtım ama boyle yaptıgı zaman o kadar neferet edıyorum kı anlatamam..napsam bılemıyorum kızlar her yolu denedım carem kalmadı baska çook mutsuzum eeskıden en ufak bır seyden mutlu olurdum artık onlar bıle benı mutlu etmıyor..gezmeyı cook sevıyorum ama cıktıgım zaman mutlu degılım ayrıyetten gurbet deyım kımsemde yok cook kotuyum
tabık kı aklınıza cok normal bır soru geldı ama baska yere tasınma sansımız yok ne yazık kı yanı ben anlamıyorum neden baska evde oturmak kayınvalıdeler ıcın cok kotu ve uzucu bır sey bır turlu anlamadımben gelınıme oyle yapmıcammm esım annecı ne demek ana kuzusu halt etmıs yanında....her yolu denedım alttan alıyorum hep ve hıc bır zaman yaranamadım ıcımı acıtan da bu aslında yanı sureklı annesı annesıİİİ ne olursa olsun ANNESSİİİ!!!!:2:yanı benım de bır bebegım var tabı kı annesıdır sevecektır ama yanı ne bılım bende karısıyım yanı ustelık cogu zaman hep alttan alırım:2:galıba boyle yaptıgım ıcın yaranamadım annesi de çok kurnazdır yanı goren superdır ama sınsıdır yanı esıme de oyle yaklasıyo..sırf bu yuzden bosanmayı bıle goze alıyorum ama....
4 yıllık evlıyım ve kayınvalıdemlerle yasıyoruz...eşım ne olursa olsun sureklı annesını haklı buluyor..aslında soyle soylım annesı bana ters hareketı olsa bıle gıdıp ona yetıstırmıyorum cok nadır dır anlattıgım ama o zamanlar bıle hep sessız kalıyo veya ben haksızmıymısım gıbı tavırlar yapıyo ve benı gercekten yıpratan bı olay yanı bana dese kı bılıyorum sen haklısın ama ıdare et gıbısıne falan ınan baska bır sey ıstemıyorum ustelık kendısı benım benım gosterdıgım saygı sevgıyı benım aıleme yarısını bıle gostermez...neden boyle dıyosun dedıgım zaman da kıyametler kopuyo bey efendı ustte cıkıyo halbukı annesın huyu cook ıyı bılır kendısıseverek evlenmsıtım ama boyle yaptıgı zaman o kadar neferet edıyorum kı anlatamam..napsam bılemıyorum kızlar her yolu denedım carem kalmadı baska çook mutsuzum eeskıden en ufak bır seyden mutlu olurdum artık onlar bıle benı mutlu etmıyor..gezmeyı cook sevıyorum ama cıktıgım zaman mutlu degılım ayrıyetten gurbet deyım kımsemde yok cook kotuyum
evet canım aynen soyledıgın gıbı esım ınat ıcın sırf bana karsı oglumu bana vermek ıstemicektır bundan adım gıbı emınım.....bazen dıyorum keske bebgım olmadan bsansaydım sonra bebgıem bakıyorum ve Allah ıma cok sukur edıyorum ıyıkıde var dıye:2:bosanmayi bile göze aliyorsun ama bebegin icin korkuyorsun sanirim
bende Almanya´da yasiyorum,yerinizde olsam derhal bebegin kaydini yaptirirdim.
ama tabi Almanya´ya gelmelisiniz öncelikle,bunu basardiktan sonra dava acilsa bile zor götürür Türkiye´ye cocugunuzu
sizi ölümle tehdit ediyor , cocugumu benden kaciracak gibi sebebler ile onun oturumunu bile yok ettirebilirsiniz.
yorumumu diger acmis oldugunuz konular dogrultusunda yaptim
google gir HUKUK24 yaz karsina Almanya Hukuk ve Avukat sitesi cikacak sorununu net bi sekilde yazarsan sana yardimci olurlar
canım doğanın kanunu budur erkek hiç bir zaman onun ailesinin yaptıkları hataları görmez ama sende yazmışsın bizim ailelerimize gelince herşeyleri batar bu doğanın kanunu sana gelince normalde nasıl anlaşabiliyormusunuz tek kavgalarınız annesi mi bence sizde kırıldığınız noktaları eşinize anlatın siz anlatmayınca sadece annesinden dinler ve onu haklı görür ayrı eve çıkamacağınızıda yazmışsınz zor bi durum detayları bilmiyorum ama eşinizle konuşsanız bu durumu
aynen şekerim bende gurbetteyim 24 saat kaynanamların dizinin dibindeyim 2 senelik ewliyim bir eyre gitsem laf ederler bırakmazlar onlar bi yere giderse beni götürürlerse giderim yoksa yok yani kendi başıma hiçbi yere gidemem ben eşimde gurbette çalışıyor seni çok iyi anlıyorum ne yapsan yaranamazsın haklıysan bile haksız oluyorsun bi çaren yok şekerim zamana bırakçaksın şahsen ben öyle yaptım yan yana olmuyor ya uzaklaşman gerek tek çözüm bi düzen kurmamız gerekiyor bende dahil olmak üzere
boşanmak çözüm değil böyle düşünme ilerisi neyi gösterir bilinmezki bende 2 senedir beraberim kaynanamla altlı üstlüyüz napçaksın bazen çok daralıyorum ama hemen kendimi motive etmeye çalışıyorum yanında ewt dogru diyorum doğru bulmsasamda alttan alıyorum ama bu dcuruma sinir oluyorum v.b ama biz ev aldık eşim yurt dışında 2 sene daha sabretçem en önemlisi ne biliyor musun insanın ÖZELİ kalmıyor kardeşim daha da ne sıkıntılar bunlar hiçç anlatsam sayfa dolar ama hep sabır ediyorum ilerde eşim başıma kalkmasın diye sen aileme böle davrandın demesin diye alttan alıyorum kamburum çıktı valla
aynen şekerim bende gurbetteyim 24 saat kaynanamların dizinin dibindeyim 2 senelik ewliyim bir eyre gitsem laf ederler bırakmazlar onlar bi yere giderse beni götürürlerse giderim yoksa yok yani kendi başıma hiçbi yere gidemem ben eşimde gurbette çalışıyor seni çok iyi anlıyorum ne yapsan yaranamazsın haklıysan bile haksız oluyorsun bi çaren yok şekerim zamana bırakçaksın şahsen ben öyle yaptım yan yana olmuyor ya uzaklaşman gerek tek çözüm bi düzen kurmamız gerekiyor bende dahil olmak üzere
Herkes aynı dertten muzdaripmiş meğer yazını okuyuncakendimi buldum sanırım bende çokkkkkkk bunaldım allaha sığınıyorum inşallah bir çıkış kapısı gösterir bana yoksa çok dayanacağımı sanmıyorum
sabir tasisin valla... kendini nasil motive ediyorsun merak ettim...
evet canım duzenımızı kurmamız lazım ama nasıl??aynen bende oyleyım bakkala bıle gıdemıyorum neredeyse tek basıma sureklı bırı olması lazım neredeyse onlar bıraksı bıle ben pısırık olup cıkcam yahuuüzerımde çok baskı hıssedıyorum ve benı cok yoruyo:2:sankı benı anlatıyosun canım..demek kı yanlız degılmısım..ustelık benı sınır eden kendılerını o kdr ıyı goruyolar kı ozllıkle kayınvalıdem yatıgıma kalktıgıma karısmıyo dıye 1 numara kayınvalıde olarak goruyo oyle soyluyo:2:ahh bırde bana sorsalar sankı her sey oymus gıbı neler vaer ıcımdeeee:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?