eşim sürekli arkadaşlarıyla

staaticx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
517
352
53
merhaba kızlar sinirlerim bozuk yazmak istedim.ben evleneli bir yıl oldu bu zaman içinde eşim vaktini benle geçirceğine çoğunlukla arkadaşlarıyla geçiriyor.şimdi arkadaşlarıyla il dışına gezmeye gitti ve sinirimden çatlıyorum.tepkı vermek ıstemıyorum ama elımde de dııl.kavga edıyorum hep haklı cıkarıyor kendını.sonra ben suratsız oluyorum ben kavgacı oluyorum.eşimin kendi iş yeri genelde pazarlarıda çalışır benle gezmek olursa o pazar gunu zaten muhakkak çalışır. bugunde pazar ama erkek arkadaşlarına gelince iş değişiyor artık bunaldım ayrılsam ailemle çok mucadele ettım severek evlendik ben boşanıyorum diyemem bu sorun ıcınde bosanmak olmaz.ne yapmam lazım.sizinde eşleriniz için öncelik aradaşlarımı ? yoksa bundamı problem.benle dısarı çıkması zorunlu bır ıhtıyaç bıyere gıdelım neyse senlede gezdım yarında onlarla gorusurum dıyo artık bunaldım

öncelikle haklısın hep arkadaşlarla olunmaz ki,laftan anlamıyorsa

sende arkadaşların ve ailenle vakit geçir boş boş evde oturma yoksa sıkıntıdan patlarsın böyle.

Benimkide oyle valla su anda sevgili kumalarumla yemekte beyim.kara yerin dibine girsin arkadaslariyla...

Sizinde esiniz icin oncelik arkadaslari mi ? Demissin evlendigimizden beri beni evde yanliz birakip gezmeye gitmedi hatta disarda isi olsa filan biri cagirsa bi is icin benide hep pesine takti buda belki kimine gore abarti herkesin ayri sosyalhayati olmali obur turlu sıkıcı vs diyende var o ayri biz boyle iyiyiz neyse konuya gelelim tepki gostermek istemiyorum demissin ama tepki gosterilecek seyler yapiyor bence esin bu gezmeleri ne sıklikta bilmiyorum ama evli bir erkek esini evde birakip sehir disina gezmeyetozmaya gidemez neden senide yanina almadigini sordun mu ve gitmek istediginde ne isin var deyip goturmedimi ben onu merak ettim ona gore birsey soyleyecegim

benim esimde ayni. 1bucuk yillik evliyim. kendisi memur aksam 5te bitiyo isi. eve gelmesi 11 i buluyo.haftasonu 12de kalkar 2 gibi evden cikar yine 11 e kadar gelmez. fakat bebegim olmadan once boyle degildik su an havalardan dolayi bebekle cok cikamiyoruz o yuzden serbest biraktm esimi yaza kadar keyfine bak sonra arkadaslarini unut dedim.bakalim nasil olacak. acikcasi gec gelmesi benimde isime geliyo hergun kuzenlerim arkadaslarim geliyo nerdeyse suan icin sorun yok mutluyum

genelde bende evde duruyorum kurslarım var hafta ıcı full doluyum zaten.ama etrafıma bakıyorum herkes eşiyle nişanlısıyla faceye ınstagrama resım atıyor benım ıcınde evde durmak diil mesele benımle vakıt geçirmemesi aksamları iş cıkısı cafeye gıder oturur arkadaslarıyle. kar yagdı arkadaslarıyla mangala gittik ama benım arkdaslarıma bakıyorum hepsi eşleriyle paylaşıyor kıskanmıyorum ama imrenmiyorumda diil.

ben ailemden uzak şehirdeyim burda tanığım kimse yok malesef aksam cagıracagım apartmandada genç birileri yok olsada evliler zaten onarıda akşam çağıramam

erkekler aralarında gittiler orada kuzeni var .Hayır erkek erkege gıtcegı için sormadım ama söle soylıyım ben dediğim zaman oraya gidelim diye havalar ısınsın diyodu sogukta gezilmezmiş yani ben dersem zaten götürür ama benım demem onemli diil onemli olan onun ya gel beraber gezelim suraya gidelim demesi.ben dedikten sora zaten bi anlamı yokki mecburiyetten getircek

ben ailemden uzak şehirdeyim burda tanığım kimse yok malesef aksam cagıracagım apartmandada genç birileri yok olsada evliler zaten onarıda akşam çağıramam
ozaman gercekten zor bi durum. esinizle ciddi ciddi konusun bu konuyu olmaz yani aile yok arkadas akraba yok.bi kocaniz var oda ortada yok. insan boyle durumda esini sık sık yalniz birakmamali.

Canim erkek erkege diye birsey mi var hadi 1 kere olur 2 kere olur ama hepte olmaz ya erkek erkege olunca noluyor sanki esim beni erkek arkadaslarinin icine sokar isterse bitane bile bayan olmasin cunku yapilan muhabbet gidilen yerler abuk sabuk degil arkadaslarida beni yiyecek degil sonucta niye surekli onlarla ayri senle ayri oluyor oburlerinin esleri yok mu hem ? Ayrica dedigim gibi gidilen yer edilen muhabbet abuk sabuksa muhtemelen seni goturmuyordur erkek erkege veya erkek muhabbetlerini biliyoruz az cok bence surekli bu sekilde olmasi hoş birsey degil ben sana soyliyim dikkat et

kendinden yaşça buyık kısılerle goruyor onlarla gitsem napim sureklı konustukları iş güç eşleride çoluklu çocuklu evlenmeden once mecbur gıdıyodum ama sımdı esımde benı goturmuyo acıkcası bende ıstemem oturmak onlarla. zaten sorun esımın onlarla arasına mesafe koyamaması.bide sanırım yıgıtlıge b.. surdurmemek. evlendm değişmedim modunu fazlasıyla abarttıı....

Ben 5 yillik evkiyim en fazla 5 yada 6 defa gitmistiroda arkadadlarnla okey oynamaya falan onundisinda surekli yapsa ben ariza cikaririm ne o oyle madem arkadaslarinla takikacak surekli jic benle evli olmasin evlilik paylasmaktir o ayri telden ben ayri telden calcaksam evoilik benim.icin bisey ifade etmez ozaman bencr sende tavrini koymalisin .

ozaman gercekten zor bi durum. esinizle ciddi ciddi konusun bu konuyu olmaz yani aile yok arkadas akraba yok.bi kocaniz var oda ortada yok. insan boyle durumda esini sık sık yalniz birakmamali.
eşimin akrabaları aılesı burdaa ama onlarla nekdr olabılırsınkı daha yenıyım hepsdıe cok ıyıler ama araba mesafesındeler gıdıp gelemem

Normal gibi görmeyin bence bu normal değil yetiştiriliş tarzı yanlış o kesin.
kuzenlerıde evlı onlar ole dııll bıtek bu boyle oda pıyangodan bana vurdu aslında bız sevgılıyken hergun benle gorusmek ısterdı ben ogrencıydım burada ben gorusmesem trıplere girerdi benım okul bıttı bu arkadaslarına yapıştı evlendik halaa bırakamadı

Kesinlikle karsi cikin bu duruma konusun esinizle kendimi degersiz hissediyorum benim burada senden baska kimim var deyin beni neden boyle yalniz birakiyorsun falan deyin

sizde kendinize birgün belirleyin örneğin sadece cuma günü arkadaşlarıyla çıkmasına izin verin . hoşunuza gitmiyorsa bu durum tavrınızı koyun biraz .

en dayanamadığım konu bir arkadaşım da bu konudan canı coook sıkılıyor ...benim bile kocasını dövesim geliyor ...bir erkek evli barklı sokaklarda erkek arkadaslarıyla gezemez onlarla o kadar zaman gecıremez kusura bakmasın bekar degıl !!!oturun konuşun enine boyuna bence .insallah bu huyundan zamanla vazgecer... aile demek o güzel zamanları bırlıkte gecırmek demekkk...

Konusucammmda bise degismiyo bi bekar arkadsi var kendinden buyuk kumam resmen oncelik onun sevgimi bitirdimi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…