ben ailemden uzak şehirdeyim burda tanığım kimse yok malesef aksam cagıracagım apartmandada genç birileri yok olsada evliler zaten onarıda akşam çağıramambenim esimde ayni. 1bucuk yillik evliyim. kendisi memur aksam 5te bitiyo isi. eve gelmesi 11 i buluyo.haftasonu 12de kalkar 2 gibi evden cikar yine 11 e kadar gelmez. fakat bebegim olmadan once boyle degildik su an havalardan dolayi bebekle cok cikamiyoruz o yuzden serbest biraktm esimi yaza kadar keyfine bak sonra arkadaslarini unut dedim.bakalim nasil olacak. acikcasi gec gelmesi benimde isime geliyo hergun kuzenlerim arkadaslarim geliyo nerdeyse suan icin sorun yok mutluyum
erkekler aralarında gittiler orada kuzeni var .Hayır erkek erkege gıtcegı için sormadım ama söle soylıyım ben dediğim zaman oraya gidelim diye havalar ısınsın diyodu sogukta gezilmezmiş yani ben dersem zaten götürür ama benım demem onemli diil onemli olan onun ya gel beraber gezelim suraya gidelim demesi.ben dedikten sora zaten bi anlamı yokki mecburiyetten getircekSizinde esiniz icin oncelik arkadaslari mi ? Demissin evlendigimizden beri beni evde yanliz birakip gezmeye gitmedi hatta disarda isi olsa filan biri cagirsa bi is icin benide hep pesine takti buda belki kimine gore abarti herkesin ayri sosyalhayati olmali obur turlu sıkıcı vs diyende var o ayri biz boyle iyiyiz neyse konuya gelelim tepki gostermek istemiyorum demissin ama tepki gosterilecek seyler yapiyor bence esin bu gezmeleri ne sıklikta bilmiyorum ama evli bir erkek esini evde birakip sehir disina gezmeyetozmaya gidemez neden senide yanina almadigini sordun mu ve gitmek istediginde ne isin var deyip goturmedimi ben onu merak ettim ona gore birsey soyleyecegim
ozaman gercekten zor bi durum. esinizle ciddi ciddi konusun bu konuyu olmaz yani aile yok arkadas akraba yok.bi kocaniz var oda ortada yok. insan boyle durumda esini sık sık yalniz birakmamali.ben ailemden uzak şehirdeyim burda tanığım kimse yok malesef aksam cagıracagım apartmandada genç birileri yok olsada evliler zaten onarıda akşam çağıramam
Canim erkek erkege diye birsey mi var hadi 1 kere olur 2 kere olur ama hepte olmaz ya erkek erkege olunca noluyor sanki esim beni erkek arkadaslarinin icine sokar isterse bitane bile bayan olmasin cunku yapilan muhabbet gidilen yerler abuk sabuk degil arkadaslarida beni yiyecek degil sonucta niye surekli onlarla ayri senle ayri oluyor oburlerinin esleri yok mu hem ? Ayrica dedigim gibi gidilen yer edilen muhabbet abuk sabuksa muhtemelen seni goturmuyordur erkek erkege veya erkek muhabbetlerini biliyoruz az cok bence surekli bu sekilde olmasi hoş birsey degil ben sana soyliyim dikkat eterkekler aralarında gittiler orada kuzeni var .Hayır erkek erkege gıtcegı için sormadım ama söle soylıyım ben dediğim zaman oraya gidelim diye havalar ısınsın diyodu sogukta gezilmezmiş yani ben dersem zaten götürür ama benım demem onemli diil onemli olan onun ya gel beraber gezelim suraya gidelim demesi.ben dedikten sora zaten bi anlamı yokki mecburiyetten getircek
eşimin akrabaları aılesı burdaa ama onlarla nekdr olabılırsınkı daha yenıyım hepsdıe cok ıyıler ama araba mesafesındeler gıdıp gelememozaman gercekten zor bi durum. esinizle ciddi ciddi konusun bu konuyu olmaz yani aile yok arkadas akraba yok.bi kocaniz var oda ortada yok. insan boyle durumda esini sık sık yalniz birakmamali.
kuzenlerıde evlı onlar ole dııll bıtek bu boyle oda pıyangodan bana vurduNormal gibi görmeyin bence bu normal değil yetiştiriliş tarzı yanlış o kesin.
Konusucammmda bise degismiyo bi bekar arkadsi var kendinden buyuk kumam resmen oncelik onun sevgimi bitirdimi resmenen dayanamadığım konu bir arkadaşım da bu konudan canı coook sıkılıyor ...benim bile kocasını dövesim geliyor ...bir erkek evli barklı sokaklarda erkek arkadaslarıyla gezemez onlarla o kadar zaman gecıremez kusura bakmasın bekar degıl !!!oturun konuşun enine boyuna bence .insallah bu huyundan zamanla vazgecer... aile demek o güzel zamanları bırlıkte gecırmek demekkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?