Eşim sürekli bela okuyor

nurbanu7

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
10.903
7.702
448
36
istanbul
meraba arkadaşlar benımde kendıme göre buyuk hatta kocaman bır derdım var derdım eşim olur olmaz herşeye bela okuyor ALLAH belanı versın diyor sürekli herşeye bana hitaben sölemesede ben yınede korkuyorum bela semalara sığmazmış gelır sahıbını bulurmuş eşime söleme bu tip şeyler gunah desemde ufak bırşeyde gene söylüyor konuşmayı denedım eşimle ama bir türlü benı anlamak istemıyor başımıza bir iş gelecek diye ödüm patlıyor ne yapmam gerekir eşimi bela okumaktan soğutmak için :2:​

valla ben bela okumanın olumsuz enerjisine çok inanırım, başkası bela okusa bile ister istemez duyduysan sende huzursuz oluyosun, ne kadar gereksiz ve mantıksız bişey, eşine bela okuma isteği gelince dilini ısırmasını söyle, ya da içinden 10 kadar yavaş yavaş saysın:27:

Son düzenleme:
islâm, müslümanların kendileri ve diğer müslümanlar aleyhinde beddua etmelerini yasaklamıştır. Peygamber Efendimiz (a.s.m.): “Kendinize beddua etmeyiniz; çocuklarınıza beddua etmeyiniz; mallarınıza da beddua etmeyiniz. Dileklerin kabul edildiği zamana denk gelir de Allah bedduanızı kabul ediverir.” (Müslim, Zühd 74; Ebû Dâvûd, Vitir 27) buyurmuştur. Peygamber Efendimiz (s.a.s.) beddua etmekten kaçınırdı. Kendisinin lânet eden değil, aksine rahmet peygamberi olduğunu söylerdi. (Müslim, Birr 87)

Bunu okut belki faydası olur agzına almaz inş..

bunu erkekler adet edinmiş heralde cnm benimkide yapar.bende cok kızarım ama Allah iyi şekilde islah etsin nediyelim.

o cümleyi duyduğumda bile huzursuz hissederim gün içinde kendimi..
nasıl çözüm yapıcaksın bu konuda bi fikrim yok ama..
eğer inançları kuvvetliyse bunun hakkında bir çok ayet var onları okut..
belki faydalı olur..

Evlerden ırak!
O kelime dahi rahatsız eder beni.
Ben duysam bana bile demese herhalde o gün konuşamazdım kendisiyle...

valla ben bela okumanın olumsuz enerjisine çok inanırım, başkası bela okusa bile ister istemez duyduysan sende huzursuz oluyosun, ne kadar gereksiz ve mantıksız bişey, eşine bela okuma isteği gelince dilini ısırmasını söyle, ya da içinden 10 kadar yavaş yavaş saysın:27:

katılıyorum çok mantıksız ve huzursuz eden bırşey sölerim ama güler yanı yapmaz:85:

o cümleyi duyduğumda bile huzursuz hissederim gün içinde kendimi..
nasıl çözüm yapıcaksın bu konuda bi fikrim yok ama..
eğer inançları kuvvetliyse bunun hakkında bir çok ayet var onları okut..
belki faydalı olur..

evet inanç bakımından kuvvetlidir neyın dogru neyın yalnış olduğunu bılır yalnış oldugu halde sürekli ısrarla sölüyor

islâm, müslümanların kendileri ve diğer müslümanlar aleyhinde beddua etmelerini yasaklamıştır. Peygamber Efendimiz (a.s.m.): “Kendinize beddua etmeyiniz; çocuklarınıza beddua etmeyiniz; mallarınıza da beddua etmeyiniz. Dileklerin kabul edildiği zamana denk gelir de Allah bedduanızı kabul ediverir.” (Müslim, Zühd 74; Ebû Dâvûd, Vitir 27) buyurmuştur. Peygamber Efendimiz (s.a.s.) beddua etmekten kaçınırdı. Kendisinin lânet eden değil, aksine rahmet peygamberi olduğunu söylerdi. (Müslim, Birr 87)

ay hadı inşallah okurum da dınler benı :(

...............................

Son düzenleme:
Aile erkekleri bu konuda haklı gün boyunca uğradıkları haksızlıklar,adaletsizlik para kazanmak dengesiz insanlarla uğraşmak bela bulaşmamak için sessiz kalmak gün içersinde zor zanat eve gelincede gerginliklerini atacak en iyi yer ev ne yapacaksın empati kurup anlatmasını sağlayacaksın ki adam rahatlasın en iyisi çay demle kek yap çok bela okuduğunu bu huydan vazgeçmesini söyle

Aile erkekleri bu konuda haklı gün boyunca uğradıkları haksızlıklar,adaletsizlik para kazanmak dengesiz insanlarla uğraşmak bela bulaşmamak için sessiz kalmak gün içersinde zor zanat eve gelincede gerginliklerini atacak en iyi yer ev ne yapacaksın empati kurup anlatmasını sağlayacaksın ki adam rahatlasın en iyisi çay demle kek yap çok bela okuduğunu bu huydan vazgeçmesini söyle

sölüyorum okuma diye eşim şu aralar çalışmıyor agustosda askere gıdecek ALLAHın izniyle

aynı sorun benım erkek arkadaşımda da var ner yapsam vazgeçmedi:31:

annesine bile söledim ama değişmedi böle kabul ediyorum artık takmıyorum:37:

gene kendimden örnek vericem ama sizde neler yaşamışsın be diyceksiniz şimdi :1:
benimkide kavga etsek senin allah belenı versin bizim allah belamızı versin..
mesela bi yalanını yakalardım allah belemı versinki die başlardı..
veya kavgada allah benim belamı versiin de kurtulayım derdi..
sonuç..
hakkatende belamızı verdi onun da benimde ayrıldık.. onada 3000 defa dedim şu kelimeyi kullanma die dinlemedi ..eşine beni örnek verebilirsin yaşamış biriyim yanii.. :82:

gene kendimden örnek vericem ama sizde neler yaşamışsın be diyceksiniz şimdi :1:
benimkide kavga etsek senin allah belenı versin bizim allah belamızı versin..
mesela bi yalanını yakalardım allah belemı versinki die başlardı..
veya kavgada allah benim belamı versiin de kurtulayım derdi..
sonuç..
hakkatende belamızı verdi onun da benimde ayrıldık.. onada 3000 defa dedim şu kelimeyi kullanma die dinlemedi ..eşine beni örnek verebilirsin yaşamış biriyim yanii.. :82:

ayyyy şimdi iyice korktum yureğıme inecek

Back
X