abla Allah aşkına arada saygı kalmamış ne terapisti bana eniştenle yattın diyecek bende bu adamla evli kalacam yok ya..evliliğinizi rayına oturtmadan çocuk düşünmeyin.
ama bu geçmiş konusunu atlatabilmesi için evlilik terapisine ikna etmeniz gerekir diye düşünüyorum. çünkü belli ki her sorununuzu ona dayandırıyor.
Biz değil kendileri desin, böyle evliliklerde neden çocuk fikrine sarılırlar anlamam.desek dinleyecekmi?
Bu herif bildigimiz manyak bence. Iki kisilikle yasiyor.
Cocuk falan yapmayin, deli misiniz ? Bu evlilige ne cocugu ?
Gecmisiniz yuzunden ezik kotu hissedip, kendinizi ezdirmeyin bence. Bir daha gecmisin, gecmisin derse ; belki senin gecmisin yuzunden cocugumuz olmuyor, sen sankim bakirdin diyin ?
Adam ortada. ister bosanin, ister deveyi gutmeye devam edin. Lakin devenizi bir psikiyatra goturun derim, bana hic normal gelmedi zira.
tabi ki susmuyorum herzaman. seni kimse zorlamadı evlenmeseydin ben herşeyi açık açık anlattım diyorum susuyor. kendi içi acıyor beni seviyor ve bakire olmadığım için bu yüzdende benim canımı yakıyor sözleriyle. çocuk ben istiyorum eşim düzelir diye değil tabiki de anne olmak istiyorum beni anlayacağınızı umuyorum. eşim çocuklara karşı çok sevecen ve asla yanlarında kötü söz söylemez tartışmaz çok dikkat eder bu yüzden eminim ve anne olmayıda çok istiyorumÇocuk aman uzak olsun aman bu adam ile daha fazla yaşanmaz o sana saydırıyor ise sende ona saydır madem öyle niye evet diyerek evlenmiş ayrıca o kim seni sorguluyor ? Aynı semt olabilir ama bence kendini kurtar ve sakın bir de çocuk yaıp ona acı çektirme
Tabii ki de inan o eniştenle yattın demesini ben asla sindiremezdimBiz değil kendileri desin, böyle evliliklerde neden çocuk fikrine sarılırlar anlamam.
Bence bu zihniyetteki adam eşi "anne" rolüne de girince daha da büyütecektir geçmişi. Çocuğumun annesinin geçmişi diye kuracaktır da kuracaktır...
biliyordu herşeyi anlattım ama o benim bakire olmamamı yediremiyor beni çok sevdi hala seviyor mu bilmiyorum ama...sevgililik döneminde bilmiyor muydu geçmişinizi de evlenince böyle dengesizlikler ortaya cıktı.
geçmişinizde büyük bir olay mı var yoksa sadece eskiden erkek arkadasınızın olmasını mı sorun ediyor
abla Allah aşkına arada saygı kalmamış ne terapisti bana eniştenle yattın diyecek bende bu adamla evli kalacam yok ya..
keşkeeeeAllah yardımcın olsun keşke herşeyi anlatmasaydın ne gerek var ki . bence çocuk için biraz daha bekle
tabi ki susmuyorum herzaman. seni kimse zorlamadı evlenmeseydin ben herşeyi açık açık anlattım diyorum susuyor. kendi içi acıyor beni seviyor ve bakire olmadığım için bu yüzdende benim canımı yakıyor sözleriyle. çocuk ben istiyorum eşim düzelir diye değil tabiki de anne olmak istiyorum beni anlayacağınızı umuyorum. eşim çocuklara karşı çok sevecen ve asla yanlarında kötü söz söylemez tartışmaz çok dikkat eder bu yüzden eminim ve anne olmayıda çok istiyorum
tabi ki susmuyorum herzaman. seni kimse zorlamadı evlenmeseydin ben herşeyi açık açık anlattım diyorum susuyor. kendi içi acıyor beni seviyor ve bakire olmadığım için bu yüzdende benim canımı yakıyor sözleriyle. çocuk ben istiyorum eşim düzelir diye değil tabiki de anne olmak istiyorum beni anlayacağınızı umuyorum. eşim çocuklara karşı çok sevecen ve asla yanlarında kötü söz söylemez tartışmaz çok dikkat eder bu yüzden eminim ve anne olmayıda çok istiyorum
tabiki asla böyle birşey düşünmüyorum o kadar cahil biri değilim.Bunca sorunun icinde neden hamile kalmaya calisiyorsunuz?
Cocuk olunca unutur diye mi planliyorsunuz?
Yani anlamakta zorlaniyorum insanları artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?