Eşim sürekli geçmişimle suçluyor!!!

abla Allah aşkına arada saygı kalmamış ne terapisti bana eniştenle yattın diyecek bende bu adamla evli kalacam yok ya..

Eşiniz sizi dövüyor.
Ailenize kadar küfür ediyor.
Eniştenizle ilişkiniz olduğunu söylüyor.

Bakire olmamanızın lafını etmesi bunlardan daha önemsiz bence.

desek dinleyecekmi?
Biz değil kendileri desin, böyle evliliklerde neden çocuk fikrine sarılırlar anlamam.
Bence bu zihniyetteki adam eşi "anne" rolüne de girince daha da büyütecektir geçmişi. Çocuğumun annesinin geçmişi diye kuracaktır da kuracaktır...

tabi ki susmuyorum herzaman. seni kimse zorlamadı evlenmeseydin ben herşeyi açık açık anlattım diyorum susuyor. kendi içi acıyor beni seviyor ve bakire olmadığım için bu yüzdende benim canımı yakıyor sözleriyle. çocuk ben istiyorum eşim düzelir diye değil tabiki de anne olmak istiyorum beni anlayacağınızı umuyorum. eşim çocuklara karşı çok sevecen ve asla yanlarında kötü söz söylemez tartışmaz çok dikkat eder bu yüzden eminim ve anne olmayıda çok istiyorum

Bence bu adama çocuk falan yapmayın.sizi eniştemizle birlikte olmakla suçlayan adam yarın bu çocuk benden mi diye psikolojik baskı yapar.sizede yazık bebeğede. Iyi düşün lütfen.

Tabii ki de inan o eniştenle yattın demesini ben asla sindiremezdim
o çocuklara yazık oluyor daha sonrada işte..

sevgililik döneminde bilmiyor muydu geçmişinizi de evlenince böyle dengesizlikler ortaya cıktı.
geçmişinizde büyük bir olay mı var yoksa sadece eskiden erkek arkadasınızın olmasını mı sorun ediyor
biliyordu herşeyi anlattım ama o benim bakire olmamamı yediremiyor beni çok sevdi hala seviyor mu bilmiyorum ama...

Bu adama çocuk yapılmaz daha çok ezilirsin, bile bile kabullenip evlendiyse midesizce eskiyi kurcalamak ne haddine. Boyun eğmeee aslaa.
Beni oro... Pu yerine koyup sana çocuk doğurup sonra ona da bu p. Ç demiceğini nerden bileyim de, aklını kullan azıcık, dik dur. İlişkinin gidişatı karışık sen o mutlu olsun dye doğurcan, peki o sen mutlu ol diye çenesini kapatabiliyor mu?

abla Allah aşkına arada saygı kalmamış ne terapisti bana eniştenle yattın diyecek bende bu adamla evli kalacam yok ya..

o da doğru ama belli ki boşanmayacak arkadaş.
çocuk yapmaya çalışıyor baksana.
belki terapiye giderse adam hastalıklı düşüncelerinden kurtulur da normale döner, içinde normal biri varsa.

yoksa tabii ki "eniştenle yattın" diyecek de o dünya ona dar olmayacak??!!

Bence de anne olun tabi, ama mumkunse bu adamdan degil.

Bugun enistenlesin diyen adam , yarin obur gun bu cocugun benden oldugu ne malum der. Siz bu herifi mutlaka terapiye goturun, ihmal etmeyin derim. Kendini duzelttikten sonra cocuk yapin.

Bu halde bir de hamile kalmaya çalışan kadınların konularına inanasım gelmiyor insan ablasının kocasından da kıskanır mı ? boşanamam diyorsun ee biz ne yapalım ne diyelim aynı mahalledeymişsiniz ee evlilik bitince o taşınır zaten kendi eviniz mi. Görmezsiniz birbirinizi zaten işe gidiyor gündüz akşam geliyor ne ara göreceksiniz ayrılın diyeceğim ama hiç gönlünüz yok tam tersi negatif çıktı test diye üzülüyorsunuz pes..

Ya bu erkeklere dürüstlükte yaramıyor işte, evlenmeden önce dürüst olup herşeyi anlatını savunan hanımlar çok sitede şimdi gelip size bir akıl verirler umarım

Bencillik diyoruz biz buna... ben istiyorum banane cocugum olsun diyorsunuz yani.

Esiniz sizi seviyormus o yuzden mi enistenizle birlikte oldugunuzu soyluyor. O yuzden mi dovuyor sovuyor...Siz sevgi gormemissiniz daha once.

Neden konu actiniz anlamadim? Kocaniz sizi seviyor, siz onu, cocuk olacak kadarda harika bir evliliginiz var daha ne?

Bunca sorunun icinde neden hamile kalmaya calisiyorsunuz?

Cocuk olunca unutur diye mi planliyorsunuz?

Yani anlamakta zorlaniyorum insanları artik
tabiki asla böyle birşey düşünmüyorum o kadar cahil biri değilim.
bebek istiyorsam kendim için istiyorum.
evliliğim devam etsin yada etmesin ben anne olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…