Eşim sürekli geçmişimle suçluyor!!!

bERbat ötesi enişte ile nasıl yakıştırıyor kızkardeşin duyarsa birgün ne olacak çocuk olunca herşey mi düzelecek yoksa sorunlar daha da katlanacakmı düşünmenizi rica ediyorum kolaylıklar diliyorum

evlenince duzelir demissin duzelmemis , bebegimiz olursa duzelir diye mi dusunuyorsunuz ? duzelmez.. cocuk duzeltmez. var olan mutlulugu pekistirir. olmayan mutlulugu var etmez..

Basbaya kendinizi bir adama nasıl dövdürüyorsunuz anlamıyorum

Bu adam piskopat..bakire olsaydida doverdi bence..ne alakasi var.ayrica kizlik zaru dikimi yapilsa bile bunu anlamayan adam ya cok deneyimsiz dir yada saftir yanii..

eşin paranoyak olmuş resmen..herşeyi ayrıntılı anlatmasaydın keşke..böyle takıntılı olduğunu bilmiyor muydun??tedaviden başka çare yok.sakın çocuk yapmayın erteleyin biraz..

keşke herseyı anlatmasaydın esınıe suraya gıttık buraya gıttık bunu yasadık sunu yasadık dıye negerek varkıdıkı anlamsız herkezın gecmısı gecmıste kalmıstır adı ustunde geçmiş eskı sevgılınle bırlıktemı oldun orayı anlamadım su varkı eger eskı erkek arkadasınla bırlıkte olduysan herkezın kendı hayatı ama tek soyluycegım keske senı oyle kabul edebılecek bekaretı sorun temeyecek senı sen oldugun ıcın sevecek deger verecek gecmısını umursamayacak bı ınsanla evlenseydın boyle erkeklerde vardır emınım benım cevremde yok ama bence boyle ınsanlar vardır ... ama boyle seylerı kabul etmeyen bır erkekle evlenmekle haytının hatasını yapmıssın.... cocuk dusunuyorsun bıde olsa nolcak sanıyosun hersey ıyımı olucak hayır daha kotu olucak yazık degılmı cocuga senı enıstene yakıstıran supeleln adam cocuk oldugu zaman emın ol benden degıl bıle dıyebılır boyle bı ınsana cocuk yapma hayatını mafetme ıyıce... burda bı bayan vardı baya eskı bı konu eskı sevgılısyle bırlıkte olmus ayrılmılar neyse baskasıyla sevgılı olmus sonra anlatmıs durmu adama galamıs kabul etmıs felan ama bayana hayatı zehır etmmıs fızıkı şıddet sozlu sıddet hakaret senden asla cocugum olmasın senın gıbı bı kadın yetıstıremez cocuk felan dıyormus bosanamıyorduda tehtıt edıyormus velhasıl konuya geleyımkı bekarete onem veren erkek hersekılde bellı eder kendıne genc kızlara seslenıyorumkı eger boyle bı durumları varsa boyle ınsalarla evlenmesınler hayatlarını zındann etmesınler boyle konuları onemsemeyen sızı sız oldugunuz ıcın seven gecmısınıze takılmayan ınsanlarla evlenın vede gecmısınızıde nıye anlatıyorsunuz sevgılınıze esınıze bılmek zorunda degıl ondan onceki gecmısını....

bence sorun geçmişiniz değil eşinizin akıl sağlığı ...eğer sadece geçmişinizle ilgili bir takıntısı olsaydı sizi eniştenize yakıştırmazdı böyle suçlamalarla sizi ezip kendi rahatsızlığını gizliyor ....

Bebek yapmayın da sorunların çözümü konusunda ne yapıyorsanız yapın.

cocuk fikrini ertelesen iyi edersin.. daha evlilik oturmamis, gidisati da guzel gorunmuyo, cocuk olursa daha cok zorlanabilirsin.. bu adam bence takintili, kafasinda kurup uretiyo cunku.. ve en tehlikeli insan tiplerinden biridir.. nerde ne yapacagini bilemezsin, o yuzden de hep diken ustundesindir..

geçmişle yargılaması kavga kıyamet bir yana; adam size hem sözlü hem fiziksel şiddet uyguluyor..öenmli olan mesele bu..
bu şiddet konusu sanki yan meseleymiş gibi cümle arasında yazılıyor ,aklım almıyor..
bekaret şu bu değil mesele,sebep ne olursa olsun hiçbir kadın ŞİDDETİ HAK ETMEZ!!!!!!!
daha da çocuk istiyorum diyorsunuz ya inanamıyorum..yaırn bir gün çocuğunu da dövsün diye mi??çocuğun hayatını neden karartmaya çalışıyosun,bu kadar bencillik de çok fazla..ne o....MRSWOMAN anne olacak diye....

Ben sanırım eşimden bu gibi bi durumu saklasaydım
buna gerek duysaydım
genede acık acık konusmazdım bu meseleyı
tamam dürüst degıl kabul dıktırmezdım ama yuttururdum
bence bu kadar acık olmasakta olur

Gereksiz bi dürüstlük yapıp herşeyi anlatmışsın ,ne gerek var bazı hatalarım oldu diyip kapasaydın üstünü.Kafasında kurup duruyor belli ki herşeyi.Bence bebek herşeyi düzeltir mantığıyla sakın hareket etmeyin.Tam aksi sorunlu evliliklerde bebek de olunca sorunlar bitmiyor artıyor.İyi düşünün derim ben.Allah yardım etsin

Bu kadar paranoyak bir adam yarın sana çıkıp "çocuk kimden eniştenden mi yoksa?" demeyecek mi sanıyorsun?

Dna testi yaptırsanız bile ona da hile karıştırmışsındır der çünkü HASTA, RUH HASTASI.

Esin bnce kaldiramamis belliki cok sevdigi icinde senude birakamamis bunu kaldirabilcek erkek cok azdir zaten heralde keske anlatmasydin ewt anlatilmasi gereken bisey ama ne bilim ya boyle guderse isin zor gorunuyo belliki birbirinizi seviyosunuz aslinda bu olaylar olmasaydi iyide anlasiyosunuz sanirim

Aranızın iyi olmasını dilemekten başka diyecek bir sözüm yok. Zor bir durum. Anlayışlı bir aile büyüğünüzden destek istemeyi deneyin. Sır saklayabilen biri olmalı. Evlilik kutsal bir birlikteliktir. Bu yüzden sonlandırılmadan önce devamı için elinizden ne geliyorsa yapmalısınız.

tabiki biliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…