Eşim sürekli geçmişimle suçluyor!!!

Senin derdin ne ben anlayamadim gercekten..boşan diyorlar seviyorum eşimi o da beni seviyor diyorsun..Çocuk yapma o adamdan diyorlar ben kendim istedigim icin yapicam diyorsun..Ee kardeşim derdin ne senin o zaman ne bekliyorsun burdaki insanlardan sürekli eşini savunuyorsun yorumlarında..beni seviyor diye kendini hiç avutma boşu boşuna seni seven adam şiddet uygulamaz!! Seni seven adam geçmişini yüzüne vurmaz! Seni seven adam hakaret etmez!! Seni seven adam enişenlemi yatıyorsun diye adice bir yakıştırma yapmaz!! Seven insan mı görmedik senin kocanin sevdiğine inanıcaz bukdar saf olmayın bukdar kör olmayın Allahaşkina ya..insanlar sana mantikli yorum yapmiş demiş ki çocuk yapma bak yazik gunah olur bu adam bunlari bunlari yapar demis..Sen hala ben istiyorum boşansamda diyosan kusura bakma ama sen bencilsin..o çocugun ne gunahi var niye senin kocan gibi evli kadinlarla düşüp kalkan,karisini döven söven,ahlaksizca yakıştirmalar yapan terbiyesiz bir babasi olsun? Ne suçu var o çocuğun söylermisin? Anlam veremiyorum sizin zihniyetteki kadinlara!!

bu kadar sorunun üstüne birde çocuk mu istiyorsunz.dayanmak zorunda değilsinz hayatınızı daha fazla harcatmayın.

Arkadaşım, ne hakkı? 1 senede ne yaptı bu adam yani, hakkını helal etmemesinden korkacak kadar? Anne, baba, kardeş, yıllardır bir arada olduğun bir insan olsa anlayacağım her türlü, canını mı kurtardı hiç bir karşılık beklemeden? Hakkı, her ne yaptıysa senden bunu kullanarak tek kelime almaya çalışırsa biter orada.

Sonra bir de neden saklıyorsun derler??
Kız söylemiş de nolmuş...

Bi de çocuk yapmayın lütfen.

Ayrıca benim aileme küfür etcek adamın alnını karışlarım ben be!!! Beni büyüten bu yaşlarıma getiren,bana emek veren bir tanecik anneme babama hakaret edecek adamın vururum g.tüne tekmeyi.Evleneyim boşanayım 10. koca olsun 10 unuda atarim sokaga benim aileme laf etcek adamı ben!! Nasil hazmediyorsunuz pesss!!!!

bu erkeklere herşey müstehak cidden ne dürüstlüğü hak ediyorlar ne de fedakarlığı.

bir kere arkadaşım dik duracaksın kendini ezdirmeyeceksin. bedenin senindir kimse sorgulayamaz bunu aman geçmişimle vuruyor bir şey diyemiyorum diye bir şey yok ne demek ya. onun geçmişinde kimse olmamışmı?
böyle tiplerin ne haltlar yediği çıkıyor ortaya işte.

neden kendini ezdiriyorsun. dik dursana. beni böyle tanıdın böyle evlendin desene. hayatıma kimse karışamaz diye hakını savunsana??

Bu tip konularda hep yazarım ; ikinizin de tedaviye ihtiyacı var
Dayağın başladığı yerde evlilik bitmiştir arkadaşım bırak enişteye falan yakıştırmayı oralara hiç girmiyorum
Önce kendini sorgula, kocanı değil, böyle bir evliliği neden yürüttüğünü düşün, burada anlattığın sebeplerin hiç bir izahı yok, sevgi falan hikaye dayak varsa. Ve bende çocuk yapma diyorum ama kocandan ötürü değil kendinden ötürü, sen bu ruh hali ile anne olmalı mısın ?

Boşanmama sebebiniz sizi ilgilendirir tabi ama eşiniz çocuğunuzun yanında her zaman o sevdiğiniz ikinci kişiliğini sürdürmeyecek, size ve ailenize edeceği küfürleri ondan nasıl saklayacağınıza dair bir planınız varsa sorun yok. Ben yerinizde olsam asla değiştiremeyeceğim geçmiş için ağlarken bir yandan da bunları düşünürdüm. Yüzyüze bakıyoruz, akrabalık var diye harekete geçmeyin, sonrasında kendiniz de alışırsınız laflara, çocuk da alışır nasıl olsa.

Aslında haklısın karşılık beklemeden yaptı mı yapmadı mi bilmiyorum ama bn iliskimde hersey düzgün dürüstlük üzerinde olsun istedim o yüzden doğru oldum yalan söylesem ve ilerde ciksaydi karşımıza sanırım konuyu açan arkadaşn başına gelenleri bnde yasayacaktm hemde bakire olduğum halde ve ucuz yirtmisim ddm valla içim rahatladı bunlar gerçekten ruh hastası.

oh be adam her haltı yesin ama kadına gelince hayt huyt. böylelerine siz yüz veriyorsunuz ama karşısında bi kadın olacak sanane be adam sen önce kendi pisliklerine bak evli kadınla bile yatmışsın pislik diyecek ama nerdeeee.. bizim kadınlarımızın bu özgüvensizlik sorununu ne yapacağız anlamadım.

yani şimdi böyle bir durumda geçmişi geri getirip herşeyi sil baştan yaşama şansınız yok.geçmiş yaşanmış bitmiş eşiniz kaldıramamış hala ısıtıp ısıtıp önünüze sürüyor.

yapılacak şey basit aslında...

adam bu saatten sonra değişmez ne çocukla ne başka şeyle.hem hamile kalsanız bile ne belli "bu çocuk benden mi?" demeyeceği?

ben bekarım.bekara eş boşamak kolay derler ama bu durumda çocuk yapmak yerine yardım çığlıkları atan ilişkinize yardım etseniz daha mantıklı olmazmı?

Geçmişinizle ilgili her şryi anlatmasaymışsıniz keske. Bekaret meselesine gelince insanlar bu tip olaylar yaşamak korkusuyla doktorların kapısini çaliyor siz dürüst davrandığiniz halde cezalandiriliyosunuz nasil bir celişki böyle bence eşiniz çift kişilikli olabilir

Kimseye de cinsel hayatını anlatma bir daha,onlara ne?
Buradaki bekaret konusunda kızlara hep politikal doğrucu bir şekilde yaklaşıp -ben dahil- ''Yaptığının arkasında dur. Anlat her şeyi, operasyon geçirme'' diyoruz da, bu topraklardaki erkeklerin medeniyet seviyesi de ortada. Bu kısmı hep atlıyoruz.
Bu arada sorun sende değil adamda; mesele senin daha önce başka bir erkekle cinsel münasebet kurman değil adamın ruh hastası olması. Eşinin belli ki ruhsal problemleri var, öfke kontrolünde başarısız, manik depresif dahi olabilir. Sen bu herifle evlenirken bakire olsaydın da bir şey değişmeyecekti yani.
Medeni erkeklerde var, umudunu yitirme sakın. Bunu sorun eden bir erkekle evlenmeseymişsin keşke, neyse olan olmuş. Önce darp raporu al, sonra boşan.

Kesinlikle öyle namus iki bacak arasında değil ki, gülüş hareket oturus kalkış herseyin bi namusu var malesef medeni erkek çok az.

Valla böyle bir adama çocuk bence verilecek en büyük hata olur..

Hamile kalmamaya dikkat et ve bence artık eşinle oturup ayrılma konusunu ciddi ciddi konuş

Şu cümlenden sonra anladım ki sen de iyi değilsin.
Kadının şiddet gördüğü evliliklerde o dayaklardan çocuk da nasibini alıyor biliyorsun değil mi?
Aferin, şiddet yanlısı bir adama çocuk ver; o da üstünde sigara söndürsün.
Sen o çocuğu kocanı eve bağlamak için istemediğine emin misin?

Saglıksız bir adam ve evlilik bıde buna çocuk eklemeyın Allah aşkına.cocuk kurtarır deneyın rezıl etmeyın yavruyu .erkeklerde herşey anlatılmıyor işte. Kakıyorlar kuruyorlar . Allah yardımcınız olsun arkadasım

Aynı seyı dusundum yani kızlar zar dıktırme olayında gerçekten haklılar yahu ılla kanı görecekler ne kanmış beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…