- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Senin derdin ne ben anlayamadim gercekten..boşan diyorlar seviyorum eşimi o da beni seviyor diyorsun..Çocuk yapma o adamdan diyorlar ben kendim istedigim icin yapicam diyorsun..Ee kardeşim derdin ne senin o zaman ne bekliyorsun burdaki insanlardan sürekli eşini savunuyorsun yorumlarında..beni seviyor diye kendini hiç avutma boşu boşuna seni seven adam şiddet uygulamaz!! Seni seven adam geçmişini yüzüne vurmaz! Seni seven adam hakaret etmez!! Seni seven adam enişenlemi yatıyorsun diye adice bir yakıştırma yapmaz!! Seven insan mı görmedik senin kocanin sevdiğine inanıcaz bukdar saf olmayın bukdar kör olmayın Allahaşkina ya..insanlar sana mantikli yorum yapmiş demiş ki çocuk yapma bak yazik gunah olur bu adam bunlari bunlari yapar demis..Sen hala ben istiyorum boşansamda diyosan kusura bakma ama sen bencilsin..o çocugun ne gunahi var niye senin kocan gibi evli kadinlarla düşüp kalkan,karisini döven söven,ahlaksizca yakıştirmalar yapan terbiyesiz bir babasi olsun? Ne suçu var o çocuğun söylermisin? Anlam veremiyorum sizin zihniyetteki kadinlara!!3 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle evlendik ve 1 yıldır da evliyiz. evliliğimden önce malesef eski erkek arkadaşımla birlikteliğim olmuştu. 3 yıllık beraberliğimiz içinde eşime geçmişimde ne yaşadıysam nerelere gittiysem hepsini anlattım. Evlendiğim ilk günden beri ne sorun yaşarsak yaşayalım hep geçmişimdeki yaşadıklarımdan dolayı böyle yaptığını söylüyor. Psikolojik şiddet ve yetmezmiş gibi fiziksel şiddette uyguluyorne söylesem inanmıyor o kadar saçma şeylerle suçluyor ki beni bazen şizofren olduğuna inanıyorum. Y a aklım almıyor beni ablamın kocasıyla birlikte olmakla suçluyor belkide bana yalan söyledin onunla yattın eski erkek arkadaşım diyorsun diye. ama eniştemle yanyana gelince canciğer kuzu sarması...beni eski arkadaşlarımla görüştürmüyor onlar eskileri hatırlatırmış. asla güveni yok bana telefonumu her akşam işten gelince karıştırır kiminle ne konuştum ne yazıştım okur eğer uzun bir görüşme yapmışsam ne konuştuğumu anlattırır herşeyin altında birşey arar yani. birde küfür var malesef sinirlenince aileme bana herşeye küfür ediyor. hep geçmişimle suçladığı için beni bende susmak zorunda kalıyorum malesef birşey diyemiyorum ağlamaktan başka birşey yapamıyorum. Boşanayım diyorum ama ona da cesaret edemiyorum çünkü benim ailemle aynı semtte oturuyoruz hergün birbirimizi görme ihtimalimiz yüksek ve ailelerinde akrabalıkları var yakın olmasa da onlarda yüzyüze bakıyorlar. . iyiyken çok iyiyiz çünkü resmen iki kişiliği var. bazen bana o kadar değer veriyor ki ne istersem yapıyor beni mutlu etmek için bir sürü şey yapar. hiçbir özel günü atlamaz iş yerime çiçek yollar. örneğin dün gece; eşim çok çocuk istiyor bende hamile olabileceğimden şüphelendim 5 günüm geçti eczaneden test aldım akşam yaptık sonuç negatif. tv izlerken nasıl gelişti anlamadım tartışmaya başladık çünkü o kafasında kurmuş belli. bana bağırıp çağırmaya küfür etmeye başladı senin yüzünden olmuyor geçmişin yüzünden olmuyor bana söylediğin yalanlar yüzünden olmuyor diye beni suçlamaya başladı. sabah uyandı aşkım canım cicim!! akıl verin nolur bana ben ne yapmalıyım ? terapiye gidelim desem doktora benim bakire olmadığımdan dolayı kavga ediyoruz demez hatta bundan bile kavga çıkarır doktora anlattırıp beni rezil mi edeceksin diye
3 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle evlendik ve 1 yıldır da evliyiz. evliliğimden önce malesef eski erkek arkadaşımla birlikteliğim olmuştu. 3 yıllık beraberliğimiz içinde eşime geçmişimde ne yaşadıysam nerelere gittiysem hepsini anlattım. Evlendiğim ilk günden beri ne sorun yaşarsak yaşayalım hep geçmişimdeki yaşadıklarımdan dolayı böyle yaptığını söylüyor. Psikolojik şiddet ve yetmezmiş gibi fiziksel şiddette uyguluyorne söylesem inanmıyor o kadar saçma şeylerle suçluyor ki beni bazen şizofren olduğuna inanıyorum. Y a aklım almıyor beni ablamın kocasıyla birlikte olmakla suçluyor belkide bana yalan söyledin onunla yattın eski erkek arkadaşım diyorsun diye. ama eniştemle yanyana gelince canciğer kuzu sarması...beni eski arkadaşlarımla görüştürmüyor onlar eskileri hatırlatırmış. asla güveni yok bana telefonumu her akşam işten gelince karıştırır kiminle ne konuştum ne yazıştım okur eğer uzun bir görüşme yapmışsam ne konuştuğumu anlattırır herşeyin altında birşey arar yani. birde küfür var malesef sinirlenince aileme bana herşeye küfür ediyor. hep geçmişimle suçladığı için beni bende susmak zorunda kalıyorum malesef birşey diyemiyorum ağlamaktan başka birşey yapamıyorum. Boşanayım diyorum ama ona da cesaret edemiyorum çünkü benim ailemle aynı semtte oturuyoruz hergün birbirimizi görme ihtimalimiz yüksek ve ailelerinde akrabalıkları var yakın olmasa da onlarda yüzyüze bakıyorlar. . iyiyken çok iyiyiz çünkü resmen iki kişiliği var. bazen bana o kadar değer veriyor ki ne istersem yapıyor beni mutlu etmek için bir sürü şey yapar. hiçbir özel günü atlamaz iş yerime çiçek yollar. örneğin dün gece; eşim çok çocuk istiyor bende hamile olabileceğimden şüphelendim 5 günüm geçti eczaneden test aldım akşam yaptık sonuç negatif. tv izlerken nasıl gelişti anlamadım tartışmaya başladık çünkü o kafasında kurmuş belli. bana bağırıp çağırmaya küfür etmeye başladı senin yüzünden olmuyor geçmişin yüzünden olmuyor bana söylediğin yalanlar yüzünden olmuyor diye beni suçlamaya başladı. sabah uyandı aşkım canım cicim!! akıl verin nolur bana ben ne yapmalıyım ? terapiye gidelim desem doktora benim bakire olmadığımdan dolayı kavga ediyoruz demez hatta bundan bile kavga çıkarır doktora anlattırıp beni rezil mi edeceksin diye
Biliyo musun ben kendime benzettim ve iyi ki ayrılmışz ddim şimdi. Bizim olay benzeri ama bu kadar derin değil. Sözlü olduğum adam 15 tatilinde nisan yapacağım adam bana 3 gün önce ddi ki 'bana herseyi anlat geçmişinle ilgili, eksik anlatrsan hakkımı helal etmem' bnde hakkımı helal etmem diyince korktum çünkü çok hakkı var üzerimde bu arada 18 yaşındayım ve 15 yaşında bi sevgilim oldu 2 yıllık bi ilişki karşımdaki kişide 15 yaşında onun doğum günümde eve geldiğini bnm de onun evine gittiğimiz sadece sarldğmzi öptüğmzü el ele tutuştuğmzu söyledim 15 yaşında başka ne yapabilirsn ki bide 17 yaşında geçen sene başka bi erkek arkadaşım için Çankırıya gittim onu söyledim kıyamet koptu ve dün ayrıldk ailem nisan beklerken resmen kahroldum bana artık seni içim almıyor ddi bn şoktaydm eğer ki böyle olacağına ayrılmak iyi olmuş valla bnce boşan gitsin böyle bi evlilikte çocuk olursa düşün sana çocuğun yanında böyle ddi çocuğun aklında böyle bi anne modeli olmamalı bnce. MALESEF NAMUS IKI BACAK ARASINDA DEGIL AMA ERKEKLERIN BU ZIHNIYETI YÜZÜNDEN BÖYLE IŞTE.
Ayrıca benim aileme küfür etcek adamın alnını karışlarım ben be!!! Beni büyüten bu yaşlarıma getiren,bana emek veren bir tanecik anneme babama hakaret edecek adamın vururum g.tüne tekmeyi.Evleneyim boşanayım 10. koca olsun 10 unuda atarim sokaga benim aileme laf etcek adamı ben!! Nasil hazmediyorsunuz pesss!!!!3 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle evlendik ve 1 yıldır da evliyiz. evliliğimden önce malesef eski erkek arkadaşımla birlikteliğim olmuştu. 3 yıllık beraberliğimiz içinde eşime geçmişimde ne yaşadıysam nerelere gittiysem hepsini anlattım. Evlendiğim ilk günden beri ne sorun yaşarsak yaşayalım hep geçmişimdeki yaşadıklarımdan dolayı böyle yaptığını söylüyor. Psikolojik şiddet ve yetmezmiş gibi fiziksel şiddette uyguluyorne söylesem inanmıyor o kadar saçma şeylerle suçluyor ki beni bazen şizofren olduğuna inanıyorum. Y a aklım almıyor beni ablamın kocasıyla birlikte olmakla suçluyor belkide bana yalan söyledin onunla yattın eski erkek arkadaşım diyorsun diye. ama eniştemle yanyana gelince canciğer kuzu sarması...beni eski arkadaşlarımla görüştürmüyor onlar eskileri hatırlatırmış. asla güveni yok bana telefonumu her akşam işten gelince karıştırır kiminle ne konuştum ne yazıştım okur eğer uzun bir görüşme yapmışsam ne konuştuğumu anlattırır herşeyin altında birşey arar yani. birde küfür var malesef sinirlenince aileme bana herşeye küfür ediyor. hep geçmişimle suçladığı için beni bende susmak zorunda kalıyorum malesef birşey diyemiyorum ağlamaktan başka birşey yapamıyorum. Boşanayım diyorum ama ona da cesaret edemiyorum çünkü benim ailemle aynı semtte oturuyoruz hergün birbirimizi görme ihtimalimiz yüksek ve ailelerinde akrabalıkları var yakın olmasa da onlarda yüzyüze bakıyorlar. . iyiyken çok iyiyiz çünkü resmen iki kişiliği var. bazen bana o kadar değer veriyor ki ne istersem yapıyor beni mutlu etmek için bir sürü şey yapar. hiçbir özel günü atlamaz iş yerime çiçek yollar. örneğin dün gece; eşim çok çocuk istiyor bende hamile olabileceğimden şüphelendim 5 günüm geçti eczaneden test aldım akşam yaptık sonuç negatif. tv izlerken nasıl gelişti anlamadım tartışmaya başladık çünkü o kafasında kurmuş belli. bana bağırıp çağırmaya küfür etmeye başladı senin yüzünden olmuyor geçmişin yüzünden olmuyor bana söylediğin yalanlar yüzünden olmuyor diye beni suçlamaya başladı. sabah uyandı aşkım canım cicim!! akıl verin nolur bana ben ne yapmalıyım ? terapiye gidelim desem doktora benim bakire olmadığımdan dolayı kavga ediyoruz demez hatta bundan bile kavga çıkarır doktora anlattırıp beni rezil mi edeceksin diye
Boşanayım diyorum ama ona da cesaret edemiyorum çünkü benim ailemle aynı semtte oturuyoruz hergün birbirimizi görme ihtimalimiz yüksek ve ailelerinde akrabalıkları var yakın olmasa da onlarda yüzyüze bakıyorlar. .
Aslında haklısın karşılık beklemeden yaptı mı yapmadı mi bilmiyorum ama bn iliskimde hersey düzgün dürüstlük üzerinde olsun istedim o yüzden doğru oldum yalan söylesem ve ilerde ciksaydi karşımıza sanırım konuyu açan arkadaşn başına gelenleri bnde yasayacaktm hemde bakire olduğum halde ve ucuz yirtmisim ddm valla içim rahatladı bunlar gerçekten ruh hastası.Arkadaşım, ne hakkı? 1 senede ne yaptı bu adam yani, hakkını helal etmemesinden korkacak kadar? Anne, baba, kardeş, yıllardır bir arada olduğun bir insan olsa anlayacağım her türlü, canını mı kurtardı hiç bir karşılık beklemeden? Hakkı, her ne yaptıysa senden bunu kullanarak tek kelime almaya çalışırsa biter orada.
Geçmişinizle ilgili her şryi anlatmasaymışsıniz keske. Bekaret meselesine gelince insanlar bu tip olaylar yaşamak korkusuyla doktorların kapısini çaliyor siz dürüst davrandığiniz halde cezalandiriliyosunuz nasil bir celişki böyle bence eşiniz çift kişilikli olabilir3 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle evlendik ve 1 yıldır da evliyiz. evliliğimden önce malesef eski erkek arkadaşımla birlikteliğim olmuştu. 3 yıllık beraberliğimiz içinde eşime geçmişimde ne yaşadıysam nerelere gittiysem hepsini anlattım. Evlendiğim ilk günden beri ne sorun yaşarsak yaşayalım hep geçmişimdeki yaşadıklarımdan dolayı böyle yaptığını söylüyor. Psikolojik şiddet ve yetmezmiş gibi fiziksel şiddette uyguluyorne söylesem inanmıyor o kadar saçma şeylerle suçluyor ki beni bazen şizofren olduğuna inanıyorum. Y a aklım almıyor beni ablamın kocasıyla birlikte olmakla suçluyor belkide bana yalan söyledin onunla yattın eski erkek arkadaşım diyorsun diye. ama eniştemle yanyana gelince canciğer kuzu sarması...beni eski arkadaşlarımla görüştürmüyor onlar eskileri hatırlatırmış. asla güveni yok bana telefonumu her akşam işten gelince karıştırır kiminle ne konuştum ne yazıştım okur eğer uzun bir görüşme yapmışsam ne konuştuğumu anlattırır herşeyin altında birşey arar yani. birde küfür var malesef sinirlenince aileme bana herşeye küfür ediyor. hep geçmişimle suçladığı için beni bende susmak zorunda kalıyorum malesef birşey diyemiyorum ağlamaktan başka birşey yapamıyorum. Boşanayım diyorum ama ona da cesaret edemiyorum çünkü benim ailemle aynı semtte oturuyoruz hergün birbirimizi görme ihtimalimiz yüksek ve ailelerinde akrabalıkları var yakın olmasa da onlarda yüzyüze bakıyorlar. . iyiyken çok iyiyiz çünkü resmen iki kişiliği var. bazen bana o kadar değer veriyor ki ne istersem yapıyor beni mutlu etmek için bir sürü şey yapar. hiçbir özel günü atlamaz iş yerime çiçek yollar. örneğin dün gece; eşim çok çocuk istiyor bende hamile olabileceğimden şüphelendim 5 günüm geçti eczaneden test aldım akşam yaptık sonuç negatif. tv izlerken nasıl gelişti anlamadım tartışmaya başladık çünkü o kafasında kurmuş belli. bana bağırıp çağırmaya küfür etmeye başladı senin yüzünden olmuyor geçmişin yüzünden olmuyor bana söylediğin yalanlar yüzünden olmuyor diye beni suçlamaya başladı. sabah uyandı aşkım canım cicim!! akıl verin nolur bana ben ne yapmalıyım ? terapiye gidelim desem doktora benim bakire olmadığımdan dolayı kavga ediyoruz demez hatta bundan bile kavga çıkarır doktora anlattırıp beni rezil mi edeceksin diye
Kesinlikle öyle namus iki bacak arasında değil ki, gülüş hareket oturus kalkış herseyin bi namusu var malesef medeni erkek çok az.Kimseye de cinsel hayatını anlatma bir daha,onlara ne?
Buradaki bekaret konusunda kızlara hep politikal doğrucu bir şekilde yaklaşıp -ben dahil- ''Yaptığının arkasında dur. Anlat her şeyi, operasyon geçirme'' diyoruz da, bu topraklardaki erkeklerin medeniyet seviyesi de ortada. Bu kısmı hep atlıyoruz.
Şu cümlenden sonra anladım ki sen de iyi değilsin.tabi ki susmuyorum herzaman. seni kimse zorlamadı evlenmeseydin ben herşeyi açık açık anlattım diyorum susuyor. kendi içi acıyor beni seviyor ve bakire olmadığım için bu yüzdende benim canımı yakıyor sözleriyle. çocuk ben istiyorum eşim düzelir diye değil tabiki de anne olmak istiyorum beni anlayacağınızı umuyorum. eşim çocuklara karşı çok sevecen ve asla yanlarında kötü söz söylemez tartışmaz çok dikkat eder bu yüzden eminim ve anne olmayıda çok istiyorum
Aynı seyı dusundum yani kızlar zar dıktırme olayında gerçekten haklılar yahu ılla kanı görecekler ne kanmış beeeAslında tam şuanda bekaret olayıyla ilgili diktiren kızları çok iyi anlamış oldum
Böyle adamlar olduğu sürece kızlarımızda maalesef ki ne yalanlar söylenmeye mecbur kalacak...
He sen birde bu adama çocuk vereceksin..
At çöpe bu adamı seni eniştenle yakıştırıyor utanmaz herif
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?