Eşim taharet almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
genital bölgeye sabun sürülmez.eğer kullanırsanız da, o bölgedeki antiseptik sıvıların özelliğini kaybetmesine, dolayısı ile de enfeksiyona açık hale getirirsiniz.
Evet bu bilgiyi biliyorum. Doktorda demişti. Ama regli zamanlarında kendimi çok pis hissediyorum. Duş alamayacak gibiysem sabunla temizlenirim.

bana da insanın pisliği eliyle temizlemesi iğrenç geliyor. oraya el sürüp de sabunlayınca geçeceğine inanmıyorum.
Ben burda hasta bir insanın dışkısında bulunabilecek en dirençli patojenden bile korunmada en etkili yöntemin sabunla el yıkama olduğunu söyleyeyim de inanıp inanmamak size kalmış..İnsanları doğru yönlendirin..

Ya şöyle diyeyim vücudumu bile işime gelecek şekilde programlamışım :KK70: her gün duş alıyorum evde ve o anıda tam duştan önceye getiriyorum toptan temizlik kaynar suyla :KK70: bir yere gidince de kabız oluyorum pskolojik olarak bu durum erkek kardeşimde de var 1 hafta pokunu saklayıp eve geldiğini bilirim :KK43: Şehir dışında bir arkadaşıma gittiğimde içinde 5 kilo pokla dolaşıyosun şuan yap şunu yaw diye delirmişti çıkmıyo ki napayım :KK70:

bende başka yerde giremiyorum :( geçen gün eşimle erciyese gittik mecbur girmem gerekti patlayacaktım ama bildiğiniz ağladım :(

bende başka yerde giremiyorum :KK43: geçen gün eşimle erciyese gittik mecbur girmem gerekti patlayacaktım ama bildiğiniz ağladım :KK43:
Vallahi keşke çıksa ben razıyım benim bildiğiniz kabız mod sancım tutmuştu bir kere yabancı bir şehirde lavman yapacaz dediklerinde gerisin geri evime döndüm apar topar bu yüzden her tatilim rezil rüsva pskolojikmiş işte bu durum bir uzmana görünmek lazım tabi

Vallahi keşke çıksa ben razıyım benim bildiğiniz kabız mod sancım tutmuştu bir kere yabancı bir şehirde lavman yapacaz dediklerinde gerisin geri evime döndüm apar topar bu yüzden her tatilim rezil rüsva pskolojikmiş işte bu durum bir uzmana görünmek lazım tabi

bizim de işimiz zor valla :olamaz:

Şu midesi hassas tiplere de hastayım.
Konu başlığı belli, içerik tahmin edilebilir.
Rahatsız olacak vatandaş tıklamasın hiç.
Bu konular niye yasak değil diye feryat ediyorlar bir de..
Oldu, milletin derdini seçer, ayırırız.

Sadece peçete ile hiç el sürmeden yapılan temizlik, temizlik değildir.
Peçete ile aldıktan sonra düzgünce yıkaması gerekir.

İnsanların temizlik anlayışları çeşit çeşit.
Valla herkes birbirine burun kıvırmış ama kendini çok temiz sananlara da diğerleri
burun kıvırdı muhtemelen.

İyi ki acı gerçeklerden habersiz yaşıyoruz.
Reelde kimsenin popo temizliği hakkında detay iyi ki bilmiyoruz dedim :)

Eeee igrenc yani adam her yere mikrop bulastirir, ulsere yol acan bakteriyi de kaparsiniz baska hastaliklar da...ben olsam kacarim evden valla

Gerçekten olabilecek en düzgün şekilde derdimi anlattım fikir istedim ama yazılanları hayretle okuyorum. Ben sadece eşime bu rahatsızlığımı nasıl anlatabilirim diye sordum, durumu ben mi abartıyorum diye merak ettim ama ne pisliğim kaldı ne iğrençliğim. Farkedemedim ya da farketsem de konduramadım sanırım bilmiyorum kulaklarımla duyana kadar. düzgün bir şekilde anlattım çamaşırlarda leke görüyorum vs. dedim, elini değdirmemesini ben de anlıyorum en azından yeterli temizliği sağlasın bir şekilde ben bunu istiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Haklısın canım sen burda konuşulanları şahsi algılama arkadaşlar kendi aralarında makara yapmayı seviyor 🙃
Dediğim gibi güzel dille anlat bu huyunu şimdi cicim ayında kırdın kırdıın kıramazsan böyle gider belli bir süre sonra erkeklerde eşinden çekinme utanma ve özenme huylarını kaybediyorlar o yüzden güzel güzel konuş anlat utancaksa da utansın yoksa ilerde anlatsanda utanmaz da düzelmez de.
İyi dileklerim seninle :dua:

Elbette ki size ne, kimseyi rahatsız etmek için açmadım konuyu, sadece rahatsızlık duyduğum bir durumla ilgili fikir sormak istedim., acaba ben mi gereksiz sorun ediyorum sadece bana mı garip geliyor öğrenmek istedim. Haliyle böyle bir şeyi yakın çevrenize danışamıyorsunuz. Başınıza gelmemesini dilerim.
rahatsızlık duyduğunuz konu fazlasıyla özel değil mi ? bahsettiğiniz kişi ne bebek ne çocuk sonuçta koca adam.
''Kimseye siz nasıl yapıyorsunuz diye de sormadım'' demişsiniz ama'' bu yaştan sonra bu alışkanlığı kazandırmamın bir yolu var mı ? '' diye soran da sizsiniz konunuzda.
ve de eşim taharet almıyor bu çok sorun mu diye kısaca sormak yerine en ince ayrıntısına kadar anlatanda sizsiniz yine.. beni rahatsız eden noktada bu kısım bu kadar ayrıntıya gerek var mı?

başınıza gelmesin demişsiniz ( ne kadar iyi niyetlisiniz) ince düşünceniz için teşekkür ederim :) başıma gelir mi elbet gelebilir ama burada böyle uzun uzun anlatmam orası kesin.

Evet bu bilgiyi biliyorum. Doktorda demişti. Ama regli zamanlarında kendimi çok pis hissediyorum. Duş alamayacak gibiysem sabunla temizlenirim.
sabun değil de o bölgeye özel temizleyiciler var onlardan kullanırsanız sağlığınız ve hijyeniniz için daha iyi olur. Çünkü bu şekilde hijyen sağlıyorum sanırken tam tersi hijyenik olmayan bir hale getiriyorsunuz. Daha geçen ay doktorum üstüne basa basa defalarca söyledi (idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum) "çişten sonra kesinlikle yıkamıyoruz tampon şeklinde kuruluyoruz, tuvaletten sonra ise sadece popoyu yıkayıp kuruluyoruz" diye 10 defa söyledi. Yani genital bölgeyi sürekli yıkamak hijyen değil tam tersi anti-hijyen oluyormuş.

Ben yazayimda faydalanmak isteyen faydalanır insanlık
sabun değil de o bölgeye özel temizleyiciler var onlardan kullanırsanız sağlığınız ve hijyeniniz için daha iyi olur. Çünkü bu şekilde hijyen sağlıyorum sanırken tam tersi hijyenik olmayan bir hale getiriyorsunuz. Daha geçen ay doktorum üstüne basa basa defalarca söyledi (idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum) "çişten sonra kesinlikle yıkamıyoruz tampon şeklinde kuruluyoruz, tuvaletten sonra ise sadece popoyu yıkayıp kuruluyoruz" diye 10 defa söyledi. Yani genital bölgeyi sürekli yıkamak hijyen değil tam tersi anti-hijyen oluyormuş.
Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X