- 29 Ağustos 2014
- 1.499
- 3.422
- 333
- Konu Sahibi Hayatyalanolsa
Buradaki her varsayıma göre moral bozmak veya ümitlenmek saçma, ancak süreci uzatır. Bence açıkça konuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben rahatlatmak için yazmıştım ama konu sahibi daha çok evhamlanmış. Bence erkek erkeğe gidilen bi spa keyfi ama bayan masöz olayı yüzünden eşe söylenmedi
Bazı konlarda biraz olsun rahat olmak psikolojimiz açısından daha iyi. Olacakla öleceğe çare bulamayız. Akışına bırakmak en doğrusu biz benimki ile beraber turizm sektöründeyiz ve her yerimiz bıcır bıcır rus ,iskandinav, alman, hatunlar bebek gibi biraz kıskanç olsam kafayı yerdim sanırım.
Çaresiz hissetmeyin lütfen alın karşınıza konuşun. Allah büyük yalan söylese bile bi yerden bi şekilde karşınıza çıkarır. Ve gerçekten aldatmış olsa bile bir kadınla oraya gidip fişini konsola bırakacak adamın biraz yürek yemiş olması lazım. Cebinden para çıkarırken çıkan kağıda insan açıp bakmazmı bu nedir diye?
İnsanın başına gelince hiç öyle dışarıdan baktığınız gibi olmuyormuş. Bugüne kadar hiç kıskanmadım eşimi. Hiç aklıma getirmedim. Gecikmıymış telefonunu mu açmamış hiç kurmadım kafamda. Zaten herkes yapsa o yapmazdi. Bugün sizin açıklamanızı okuyana kadar da rahattım en azından oda tutmamış diye. Ama bir arkadaşıyla gitseydi süit tutmazdı. Fişi dalgınlıkla bırakmış işte ceplerini boşaltırken.
Önceki masajına kızdığımı söylemiştim. O kadar kolay 'gitmedim' dedi ki bana.. açıp mesajı gösterince önce çok bozuldu. Sonra bi sigara içti bi şeyler yaptı döndü yanıma geldi. Bir daha yaptırmiycam dedi. O 'bozulmasi' var ya. Asıl kurt o zaman düştü içime. Tamam sadece masaj dedim geçtim. Ama bu konuşmanın üzerinden sadece 2 hafta geçmiş. Spada suitler tutuluyor.
Şimdi ben bu adamı karşıma alıp konuşmaya çalışsam inanacak miyim sözüne ? Evde bakmakla yükümlü olduğum 2 çocuğum var. Sezdirmemek için gizli gizli ağlıyorum. Bu konuşmayı eşimle yapıp sonraki gerilimi nasıl gizleyebilirim onlardan? Çıkmaza girdim.
Merhaba.sorduğunuz sorulara göre evveliyatini da anlatayım daha anlaşılır olur. Eşimin işlerinin yakınında da bu tarz bir otel var. Daha önce oraya gider bana da söylerdi. Hamamı sıcak suyu çok sever. Bazı akşamlar kuzenleriye sıradan hamama gider kese yaptırmazdı. Niye derdim 'adamın bana dokunmasını istemem' derdi. Bu olaydan 3 hafta önce vatsap mesajlarında da işyerinin yakınındaki ottele rezervasyon yapması için oradaki arkadaşı ile mesajlastigini gördüm. Arkadasi hamamı hazirliyorum masaj için de x adındaki bir kızı çağırdığını söyleyip rezervasyon yapıyor. Sabah saatlerinde olduğu için kız orda yokmuş o saatte.
salya sümük ile sordum eşime neden kadına masaj yaptırdın diye. Önce inkar etti. Mesajı gösterince de bozuldu. Nezih bir yer biliyosun arkadaşımın. O kızlar da hep bizim işlerine geliyor (gıda sektoru) hepsini tanıyorum zaten. Bir daha yaptırmam filan dedi. Kuşkum kalsa da inandım.
Ve sonra bu slip i buluyorum. Otel ayni otel değil başka otel.
Yine 2 hafta önce filan eşim bana keşke beraber gidebileceğimiz (tesettürlü olduğum için aile hamamı olmali) bir spa olsa baksana İnternet'e araştır demişti.
510 TL oda değilse bir arkadaşıyla gitmiş olabilir. Ama öncesinde ben kızdığım için bana o gün söylememiş olabilir gittim diye
Canım seni çok iyi anlıyorum. Şu an içimde bulunduğun durum nefes almanı engelleyecek kadar yoğun. Açıkçası kız kıza gidince biz de vip alıyoruz. Daha rahat muhabbet edip daha rahat davranıyoruz. Birde insanın kendini şımartması ile alakalı ben seviyorum kendimi şımartmayı. Oteller müşterilerinin gizliliği gereği kiminle geldiğini söylemezler bu kısmı eliyoruz. Bi süre telefonunu kontrol altında tut eğer düşündüğün gibiyse ki inşallah değildir mutlaka araşır ya da yazışırlar.
Merhaba
Sahsi düşüncem şüphelerinizde haklilik payi var. Ve eşiniz bir haltlar karıştırıyor.
Sahsi olarak verecegim akıl;
Eger bu sebeple esini bosayamayacaksan , bunu ispat edip yüz göz olma. Bir kere affedersen karım cepte diye düşünür. Arkasini alamazsin. Politik davranacaksin. Nasil diye sorarsan detayli yazarim.ama yuzleme
Yemin de eder. Kurana da el basar. Yatakta yakalasan inkar eder. Erkek milleti böyle. Yok ben bunu kaldiramam icimde de tutamam patlarim arkadasim dersen , takip et ispatla arkana bakma bosan. Insallah hersey bir sey yanlis anlasilmadir
Bir insan masajı seviyor diye iki haftada bir lüx otellere masaja niye gider Allah aşkına.hem de suit tutup.yani iş aldatma olmasa bile,sırf masaj için iki haftada bir çok saçma yaa...aklıma acaba başka şekilde mi kafasındaki fantazileri yaşıyor bu adam geldi...İnsanın başına gelince hiç öyle dışarıdan baktığınız gibi olmuyormuş. Bugüne kadar hiç kıskanmadım eşimi. Hiç aklıma getirmedim. Gecikmıymış telefonunu mu açmamış hiç kurmadım kafamda. Zaten herkes yapsa o yapmazdi. Bugün sizin açıklamanızı okuyana kadar da rahattım en azından oda tutmamış diye. Ama bir arkadaşıyla gitseydi süit tutmazdı. Fişi dalgınlıkla bırakmış işte ceplerini boşaltırken.
Önceki masajına kızdığımı söylemiştim. O kadar kolay 'gitmedim' dedi ki bana.. açıp mesajı gösterince önce çok bozuldu. Sonra bi sigara içti bi şeyler yaptı döndü yanıma geldi. Bir daha yaptırmiycam dedi. O 'bozulmasi' var ya. Asıl kurt o zaman düştü içime. Tamam sadece masaj dedim geçtim. Ama bu konuşmanın üzerinden sadece 2 hafta geçmiş. Spada suitler tutuluyor.
Şimdi ben bu adamı karşıma alıp konuşmaya çalışsam inanacak miyim sözüne ? Evde bakmakla yükümlü olduğum 2 çocuğum var. Sezdirmemek için gizli gizli ağlıyorum. Bu konuşmayı eşimle yapıp sonraki gerilimi nasıl gizleyebilirim onlardan? Çıkmaza girdim.
O zamam b şıkkını seçmiş ve boşamış mi olacaksin ? Affedersen de midesiz olursunEvet delilim yokken konuşmayayım caktirmayayim diyorum. Sonra bir gun her şey ortaya çıktığında 'biliyormuş da susmuş, benimle iyi gecinebilmis, kısaca midesi almis' demez mi bu adam. Benim onurum gururum kadınlığim ne olacak?
O zamam b şıkkını seçmiş ve boşamış mi olacaksin ? Affedersen de midesiz olursun
Bosanmayacaksaniz kurcalamayin.Evet delilim yokken konuşmayayım caktirmayayim diyorum. Sonra bir gun her şey ortaya çıktığında 'biliyormuş da susmuş, benimle iyi gecinebilmis, kısaca midesi almis' demez mi bu adam. Benim onurum gururum kadınlığim ne olacak?
son durumlar ne?
Teşekkür ederim yorumun için. Zamana bıraktım. Yakmadım. Yikmadim. Hakkımızda hayırlısı. Senin de Allah gönlüne göre versin. Herkesin sınavı başka. Kimi varlıkla sınanıyor kimi yoklukla. SevgilerÇok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Bence aldatiliyorsun ya da aldatilmiyorsun demek bana sacma geldi. Olaylari bilmiyoruz, eşini tanimiyoruz. Onu en iyi taniyan sizsiniz. Ayrica tek gecelik birseyse de affedilebilir midesizlik degil bence. Insan oglu şaşar beşer. Allah bile affediyorken biz neden affedemeyelim? Ayrilsak o kisiyi daha çok harama itcez belki. Benim basima gelmedi bu durum bekara kari bosamak kolay derler en dogri karari siz vereceksiniz. Şehvet pesinde olmus bir olaysa bence daha kolay atlayilir. Ama duygusal yakinlik olduysa tehlikeli. Vay be ne hayatlar var gercekten. 510 tl spaya verilebiliyor. Ben de rahim filmi çektirmek için para biriktiriyorum iki aydir:) herkesin sinavi farkli tabi. Allah herkesin yardimcisi olsun.