• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Ne yapmaliyım?

Allah kimseye yaşatmasın. Durup durup ağlıyorum. Sussam bir türlü susmasan olmuyor. Bu akşam kesin konusaçaktım duramam diyordum ama arkadaşlar yorumlarıyla biraz fikrimi değiştirdi. Eşine karşı stratejik oynamak nasıl bi şey ya
nasıl uzulduım caresızlıgıne :(

Bence aldatıyor musun diye sorma.

Beni aldattığını biliyorum, öğrendim.
Boşa inkar etme.
Başka hiç bir şey söylemiycem yarın sabah birlikte adliyeye gidiyoruz de.
Kilitle kendini odaya.
Bakalım tepkisi ne olacak anlarsın az çok..
:( :( of ya adam bu fıkre cınnet gecırıp kadına zarar verse. :(

Yemin ettirdiğinizde kesin doğru mu söyleyecek.
Kendinizi kandırmak istiyorsunuz.
Bunun farkındasınız o yüzden konuyu yazmamışsınız.

Yorumlarınızın hepsini okudum
Bence aldatmıyor yani bana hiç aldatıyormuş gibi gelmedi
Önceki kızışınızdan sonra bi arkadaşıyla beraber gittiler tatsızlık çıkmasın diye de söylemedi bence
Bana kalırsa eşinizin telefonundan online sisteme giriş yapın hangi hatsa ordan dökümlerine bakın o gün hangi numaraları aramış,sizden önce sizden sonra bir konuşma muhakkak vardir onlara bakin. Ondan sonra bir yol izlersiniz bence
Yemin falan çok gereksiz olur,yedi ceddime kadar yemin ederim ben çok sıkıştığım zaman,içimden de tobe tobe tobe rabbim falan derim hahah :)

Evet kurana el bastiririm diyordum ama ne olacak sorun çıkacağına tövbe ederim der adam değil mi? Yemin sacmaymış. Evet bu gece de aramalarına ulaşmaya çalışayım

Bence içiniz içinizi yiyeceğine sorun derim. Eşinizi iyi tanıyorsanız zaten vereceği cevaptan konuşma şeklinden yalan söyleyip söylemediğini anlarsınız. Beklemede kalıp neyi bekleyeceğinizi bilmiyorsunuz ki belki ortada hiç birşey Yok yada yalan söylese zaten ilerleyen zamanlar da yine bir açık verecektir. Kafanızda soru işaretleriyle beklemek mi yoksa yüzleşmek mi seçim sizin

Evet dediğiniz doğru. Ama yüz ifadesi 'evet yapti' der de dili başka konuşursa asıl eziyet o zaman başlar. Buna cesaretim yok

18 sayfanın hepsini okudum InşAllah sonunda kötü bir durum çıkmaz ama bence kizdiginiz icin sakladığını düşünüyorum.

Umarim Umarim öyledir

Masaja gıden adam nıye oda tutsun kı? masaj oncesı zaten dus ımkanı fılan var.gıyınme odaları var...

masorlerın cogu bayan evet.ama sızden gızlı olmsı hıc hos degıl.

ben odaya takıldım.masajını yaptırır cıkar oldu bıttı. ve oda neden suıt? ekonomık vs değil? ya rahatına cok duskun ya para cok yada pardon ama bayana oynadı :KK17:

Zaten oda olmadığını anladık fakat kadın bana süit dedi. Ben de süit istiyorum ne kadar dedim 510 dedi. Acaba spa icinde böyle özel bölüme mi süit diyorlar onu bilemedim. Bir gün de onun için araycağım. Sesimi tanır iskirlenir cevap vermezler diye korkuyorum.

Whatsapp uygulaması silinip tekrar yüklendiğinde eski mesajların büyük bir kısmı tekrar geliyor.
Bence artık eşinize ondan suphelendiginizi
, eğer bi sey yapmadiysa telefonu size vermesini söyleyin. Mesajları sildiyse gönül rahatlığıyla vetecektir muhtemelen.
O zaman uygulamayı silip tekrar yukleyin. Belki bu şekilde bir şeylere ulaşırsınız

Bu da geldi aklıma ama gizli silsem çocuklar silmistir desem dedim. Cesaret de edemedim

öncelikle çok üzüldüm bende aylarca aynı evde şüpheyle yaşamıştım ama benim gibi yapmanı tavsiye etmem çünkü cidden sinirler çok yıpranıyo bi an önce eşinle konuş derim...

Off ya çok kötü
Helede aşıksan eşine hala
İnsanın dünyası başına yıkılır
Çok üzücü Allah sabır versin
Eşin hatasından döner inşş
Ben olsam içimde tutamam hemen vururum yüzüne ama sakin kalmak daha akıllıca sanki

kredi kartı ekstresine ulaşın bir şekilde, internetten de bakabilirsiniz eğer kayıtlı olan telefona erişiminiz varsa ve çaktırmadan bakabilecekseniz. harcamalardan anlarsınız en garanti yol.

Ya acaba bu masaj suit özel bir odada özel bir masaj mı?? Yani mutlu sonla biten değilde,ama çok özel pahalı bir masaj

Olayı tam olarak bilmiyoruz ama dediğin gibi bir yanlış anlaşılma olabilir o yüzden herşey e gözünle kulaginla şahit olmadan evliliğini bitirme

Senin adına üzüldüm. Yuva kolay kurulmuyor. Belki bir şey yok belki de var ama öğrenmem cook uzun zamanımı alacak. Her 10 dakikada bir fikir değiştiriyorum sorsam mi sormasam mi diye.
Acele her is seytan isidir. Hayirli isler ise sabir ister unutma. Evren yavasligi sever. Bekle. Zaman sana ne zanan ve ne yapman gerektigini gosterir.

Ben şöyle birsey duydum masaj yapan kişiler cinsel birşeyler yapıyorlarmış hem masaj hem o iş. Aldatacaksa neden oda tuttu neden masaj falan demissiniz ya . Bana şüpheli geldi arkadaşının özellikle masaj yapmak için belirli bir kızı ayarlaması:(

Bulduğunuz fiş spa bölümüne aitse otelden oda tutmamıştır. Spa kısmında bulunan özel masaj odalarından bahsetmişlerdir size. Ben yerinizde olsam o otele hemen yarın giderdim, spa kısmında en iyi Türkçe bilen görevli ile tüm masaj tipleri ve odaları hakkında bilgi alırdım. Telefonda konuştuğunuz süit odanın içeriğini detaylıca öğrenirdim. Öyle mi böyle mi diye kendi kendinizi yiyeceğinize bence gidip öğrenin

Ben şöyle birsey duydum masaj yapan kişiler cinsel birşeyler yapıyorlarmış hem masaj hem o iş. Aldatacaksa neden oda tuttu neden masaj falan demissiniz ya . Bana şüpheli geldi arkadaşının özellikle masaj yapmak için belirli bir kızı ayarlaması:KK43:
Yazanlar olmus zaten okumadan yazmıştım ama büyük otellerde falan öyle şeyler olmaz heralde eşiniz eli açık rahatına düşkunmus. Insallah öyle bişey yoktur sessizce takip edin birşey varsa mutlaka birgün ortaya çıkacaktır.

Suit standart odadan daha lüx bir oda türü zaten H Hayatyalanolsa .. Israrla oda tutulmuş diyoruz ama siz ısrarla oda tutulmuş mu anlamadım diyorsunuz.

Tekrar yazıyorum.. Standart oda tek bi odayken suit oda bi giriş ve iç odadan oluşan oda şeklidir. Yani geniş büyük oda demek. Umarım anlayıp ikna olmuşsunuzdur.

Konuyu okuyorum ve aslında çok basit bir çözümü var. Eşinize "sırtım tutuldu ağrı giriyor, şöyle güzelce bir masaj mı yaptırsak birlikte" diyeceksiniz ve saklıyor mu saklamıyor mu görürsünüz.

Suit standart odadan daha lüx bir oda türü zaten H Hayatyalanolsa .. Israrla oda tutulmuş diyoruz ama siz ısrarla oda tutulmuş mu anlamadım diyorsunuz.

Tekrar yazıyorum.. Standart oda tek bi odayken suit oda bi giriş ve iç odadan oluşan oda şeklidir. Yani geniş büyük oda demek. Umarım anlayıp ikna olmuşsunuzdur.

Ya da bence ya siz okumadan yorum yapıyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz.

Ya da bence ya siz okumadan yorum yapıyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
Zaten oda olmadığını anladık fakat kadın bana süit dedi. Ben de süit istiyorum ne kadar dedim 510 dedi. Acaba spa icinde böyle özel bölüme mi süit diyorlar onu bilemedim. Bir gün de onun için araycağım. Sesimi tanır iskirlenir cevap vermezler diye korkuyorum.

bakın bunu siz yazmışsınız. Buna istinaden yazdım onu. Zaten hiçbi mesajıma nezaketen de olsa dönmediniz hata bende vazife edinmiş gibi yazıp duruyorum.

Genel bi masaj odası olur hani oraya girer masaj yaptırırsınız ama eşiniz masaj için suit oda tutmuş. Özel odada yapılmış masajı. Bunu da ekledim ben gidiyorum artık konudan.

İnşallah korktuğunuz gibi değildir. Aldatma yüzünden hiçbi hemcinsimin canı yansın istemem.. Üzmeyin kendinizi..

Back
X