• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Ne yapmaliyım?

hangi otel. trivago falan gibi uygulamalrdan oda fiyatına detaylı bakılabilir belki

Büyük konuşmak istemem ama affedebilecegimı sanmıyorum. Ömür boyu hep kuşku ile yaşanır mi
Bu esinizin tutumuna bagli birazda.bi tanidigimn basina gelmisti.kadin aldatilmis yikilmisti.bu adamlar hic bise ortaya cikmicak saniyorlar cok salaklar.inanilmaz bi tesaduf sonucu ogrendi kadin.adam bin pisman oldu kadin seviyordu ama yinede surum surum surundurdu adami bosanma davasi bile acildi.neyse dondu kadin cift terapistleri vs vs eskisnden iyilr suan oyle diyor cok detayini bilemem ama olay bu

Konuya çok vakıf değilim ama aklıma ilk gelen eşinizin paket olarak masaj aldığı. Biz de alıyoruz ve aşağı yukarı hep bu fiyat aralığında oluyor.

Ay olabilir mi acaba??
Neden olmasın? Bir kere daha arayıp paket halinde alırsak ne kadar oluyor diye sorun. Bana aldatma varmış gibi gelmedi.

Bir de o tarz yerlerde genelde endonezyalı yada taylandlı masözler çalışır genelde. Muhtemelen telefona da onlardan biri cevap vermiş olabilir.

Neden olmasın? Bir kere daha arayıp paket halinde alırsak ne kadar oluyor diye sorun. Bana aldatma varmış gibi gelmedi.

Bir de o tarz yerlerde genelde endonezyalı yada taylandlı masözler çalışır genelde. Muhtemelen telefona da onlardan biri cevap vermiş olabilir.

Evet aksanı onlarınki gibiydi. Konu o değil de umut doğdu içime. Umarım dediğiniz gibidir

Bir kadın var , o günün 1 gün öncesinde şehir dışından gelmiş odaya suit oda tutmuş masaj yaptırmış 1 gece uyumuş ertesi gün yani slip çekilen gün de eşin gelmiş görüşmüşler ve hesabı eşin ödeyip çıkmış olabilir. Eşinin arabada bıraktığı 2.Bir telefonu ya da hatti olabilir.

Ama inşallah durum böyle değildir. :(

Bi konu vardı evliliğini evini imksnlsrını o kadar güzel anlstıyoduki çovuklsrıda vardı.sonra otel felan konusu açmıştı meger adamın sevgilisi varmış.
Şimdi detayları tam hatırmsmıyorumda (nice)dersem herkes hatırlar mutlaka.

Peki anlatıyorum. 3 gün önce eşim cebindeki bozukluklara beraber kart slipini de bırakmış konsola. Çöpe atacakken baktım ki x otel spa bölümü diyor. 510tllik bir ödeme. İlk oteli aradım masajlar hakkında bilgi aldım. En düşügü 150 en yükseği 290 TL. Eşim masaj yaptırmayı hep isterdi. Ama bu fiyatlara göre bu iki.kişilik ya da ek bir ücret var. Oteldekileri suphelendirmemek için biraz bekledim ve bugün tekrar aradım. Esimi kardeşim gelmiş memnun kalmış onun yaptırdı gibi masajın aynisindan istiyorum filan deyince 155tlik isvec masaji yaptirdigini söylediler. E dedim 510tl ödeme yapmis oda masrafı da mi içinde derken evet süit oda dedi. Ben de aynısını istiyorum süitoda kaç TL dedim 510 dedi. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. 510 oda ise masaj için ayrı fatura mi kestiler? Ya da odayi kesin tutmuş mu ben mi öyle anlamayı bekliyordum bilemiyorum. Konusan yabanci uyrukluydu. Anlamakta biraz zorluk cektim. Oda gerçekten tutulmuşsa sorgulayacak bir şey yok. Ama işte net bilgim yok. Ne yapacağımı şaşırdım.
Oda ücretini ayrı otele ödüyorsunuz masaj içinde parasını masaj bölümüne ödüyorsunuz orda genelde yabancı kadınlar çalışıyor ben bir kere konakladığımız otelde gitmiştim

Kendine masaj yaptirmis e ne var ki bunda?
Iki kisilik masajın fiş şeysini adam konsola mı koyar.aldatma delillerini ortaliga mi serer :olamaz::KK53:
Burdan akıl yürütün bari.:KK54:

Ben şehir otellerinde sık konaklıyorum. Otellerde odanız varsa, SPAya ücretsiz girersiniz. Ama havuz, sauna,hamam ve buhar odası kullanımı dışında herşeye ücret ödersiniz. Yani, hamamda kendiniz yıkanırsanız ücretsiz, biri beni keselesin derseniz ücretlidir. Masaj ise kesinlikle ücretlidir.

Ayrica, oteller fatura keserken, konaklama ücreti ve diğer ücretleri, faturada da fişte de ayrı belirtirler. Yani, konaklama için fiş/fatura ise, fişte konaklama- oda ücreti yazar, SPA hizmeti aldıysanız, bu da fişte/faturada ona göre belirtilir. SPA bölümünden kesilmiş bir fiş, zinhar konaklama ücreti içermez. Bu asla mümkün değil.

Şehirlerde, 5 ve 4 yıldızlı otellerde, SPAları arasında ölümcül rekabet vardır, öyle mutlu sonla biten masaja vs hiç biri kalkışmaz, hePsi birbirine casus gönderir, şikayet ettirtecek bir şey bulur muyuz diye hizmet alıyormuş ayağına didik didik incelerler.

İki kişi masajdı, SPA içindeki vitamin bardan içecekti, şuydu buydu derken, böyle toPlam bir fatura çıkmıştır. Kaldı ki, ben masaj, bakım, şu bu derken, tek başıma bunun üstünde ücret ödediğimi de bilirim.

Ben şehir otellerinde sık konaklıyorum. Otellerde odanız varsa, SPAya ücretsiz girersiniz. Ama havuz, sauna,hamam ve buhar odası kullanımı dışında herşeye ücret ödersiniz. Yani, hamamda kendiniz yıkanırsanız ücretsiz, biri beni keselesin derseniz ücretlidir. Masaj ise kesinlikle ücretlidir.

Ayrica, oteller fatura keserken, konaklama ücreti ve diğer ücretleri, faturada da fişte de ayrı belirtirler. Yani, konaklama için fiş/fatura ise, fişte konaklama- oda ücreti yazar, SPA hizmeti aldıysanız, bu da fişte/faturada ona göre belirtilir. SPA bölümünden kesilmiş bir fiş, zinhar konaklama ücreti içermez. Bu asla mümkün değil.

Şehirlerde, 5 ve 4 yıldızlı otellerde, SPAları arasında ölümcül rekabet vardır, öyle mutlu sonla biten masaja vs hiç biri kalkışmaz, hePsi birbirine casus gönderir, şikayet ettirtecek bir şey bulur muyuz diye hizmet alıyormuş ayağına didik didik incelerler.

İki kişi masajdı, SPA içindeki vitamin bardan içecekti, şuydu buydu derken, böyle toPlam bir fatura çıkmıştır. Kaldı ki, ben masaj, bakım, şu bu derken, tek başıma bunun üstünde ücret ödediğimi de bilirim.

İnanılmaz rahatlatıcı bir açıklama. Teşekkür ederim. Bu otel de 5 yıldızlı bir otel. Süit odalara tekrar baktım çok daha pahalı zaten. Slipte spa bölümü yazıyormuş

Gel gelelim durum sizin dediğiniz gibiyse de yine gizli bir şeyler var. Şimdi ben bu durumu nasıl sorgulamalaliyim bilemedim

Çok korkuyorum. Sanki dünya başıma yikilmak üzere. Yanlış bir adım atmak istemiyorum.

Olayı şimdi burada yazarken dedim ki kendime bunu okuyan zaten hadi bacım geçmiş olsun aldatiliyorsun diyecek. Bunları duymaya hazır değilim. Her şey sadece bir yanlış anlama olsun istiyorum. Bu kadar güzel giden bir evliliği sonlandırmak, çocuklarımın bunları yaşamasını istemiyorum. Kimseye bir şey anlatamadım. Ne yapmaliyim? Bu gece esime yemin ettirip anlattirmayı düşünüyorum. Bunun sonucunda ise ne olacağını kestiremiyorum.

Bu acıyı tecrübe etmiş olanlar lütfen bana fikir versin. Aptalca hareket etmemeliyim

Bence önce ne yapacağına karar ver.
Boşanmayı düşünmüyorsan sakın yüzleme, yüz göz olma hepten raydan çıkar.
İyice araştır ilişkilerinin boyutu neymiş vs.
Boşanmayı düşünüyorsan da sakın yüzleme, delil topla ve önce bir avukata danış ki hazırlıklı yakalanmasın.
Erkekler boşanırken çok pisleşir çocuklarının rızkını bile düşünmez, seni bile suçlu çıkartıp para pul vermek istemez.

İnsallah oyle birşey yoktur,sakin olmaya calisin diger arkadaslarin dedigi gibi..
İnanılmaz rahatlatıcı bir açıklama. Teşekkür ederim. Bu otel de 5 yıldızlı bir otel. Süit odalara tekrar baktım çok daha pahalı zaten. Slipte spa bölümü yazıyormuş

Gel gelelim durum sizin dediğiniz gibiyse de yine gizli bir şeyler var. Şimdi ben bu durumu nasıl sorgulamalaliyim bilemedim
Zaten boyle 5 yildizli otellerde spa&masaj bölümleri dışarıdan bir firma tarafindan işletilir genelde. O yuzden fiste spa bolumu diye yaziyordur. Bence odada kalma falan yok. Anlatan kisi yanlis anlatmistir. Ama asla takibi bırakmayın. araştırabildiginiz herseyi araştırın..

Bu kadar kafa yormaktansa öylemiydi böylemiydi demekten düşünüp duracama otel yakında biyerse alır fişide giderdim.önce şu gün burda kaldık odada bişeyimi düşürmüşüm deyip mevzuya girerdim.oda numarası felan sorarlarsa şuan hatırlamıyorum fişte saat felan yazıyodur zaten.sonra fişide gösterirdim eşimin adını soyadını verip kayıttan bakılsın isterdim.çokmu hayali bi düşünce olur bilemiyorum da .biride yazmış telf edip sor diye küpemi düşürmüşüm .yüzyüze olunca bide odada kalmadıysa zor duruma düşme ihtimalide var gerçi bu seferde kafam yerinde değildi felan yapardım gerçi ben olsam bunu kafaya koyar bi şekilde yapardım ya:)))

Back
X