• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tarafından ALDATILIYOR olabilirmiyim

Mail sifresini bildigimden, kredi karti ekstrelerinde oteli fark edince, dankk etmisti bana..

Oteli aradim, su tarihte otelinizde kaldik lakin fiyatta farkli bir yansima olmus kartimiza dedim.
Beni muhasebe depertmanina aktardilar.
Hodugun ismini soyledim ve 2 kisilik odaydi dedim.
Telefondaki bayan, suphelendigim ismi telafuz edince....mahvolmustum

Bu aradigim otelin disinda bir otele daha gidilmis, onu da aradim ayni sekilde lakin onlar yemedi, bilgi veremeyiz vs vs

Oteli aradiginda cok rahat konusmalisin, suphe cekersen asla bilgi paylasmazlar.

Yok arkadasi telden aratmista, yok otelden buna konum atmislarda yersenn hepsi bir kilif lakin uymamis.
Geçmiş gitmiş olsun canım.Okuyunca buz kestim,seni düşünemiyorum bile.:KK200:

Bende çok okuyorum. Erkek aramasına gerek yok. Kendisi arayıp, aynı oda müsait mi rez. Yaptıracağım odayı hatırlamıyorum diyebilir Başkasını karıştırmamış olur.
Ben eski koca beni aldattiginda oteli aradim.ve 3 ay once otelinizde kaldik.cok begendik.ayni odayi tekrar istiyorm..ama numarasini hatirlamyrm dedim.isim rica edeyim dedi....kocanin adini verdim.evt kalmissiniz dedi...3 ay once degilmi dedim evt dedi.bayanla mi dedim.anladilar....mahkeme karariyla gelin ogrenin hanimefendi dedi.

Telefonda hicmi normal diyalog mesajlari yok.20 gundur evde yokmus adam.arama kaydi watsap messenger hicmi bir ipicu yok.ne bileyim anlik gelismis birsey gibi duruyor.

Ben eski koca beni aldattiginda oteli aradim.ve 3 ay once otelinizde kaldik.cok begendik.ayni odayi tekrar istiyorm..ama numarasini hatirlamyrm dedim.isim rica edeyim dedi....kocanin adini verdim.evt kalmissiniz dedi...3 ay once degilmi dedim evt dedi.bayanla mi dedim.anladilar....mahkeme karariyla gelin ogrenin hanimefendi dedi.
:( :( :(

Bide konu sahibi eger aldatıldığını kanıtlarsan boşanacak mısın? Yoksa hiç kurcalama bence,kendine hayatı rezil edersin

Önceki konularınızdan anladığım kadarıyla çok bile çekmişsiniz bu adamı zaten.

Cikmadi hic bisey
Tamam işte normal bildiğimiz bir otel değil büyük ihtimal , bir kadın konum attı bulunduğu yerden .. gitti gitmedi , bilemeyiz ama konu kabaca bu şekilde diye düşünüyorum ..
Bir de alkolü almışlar , 20 gündür evine gitmeyen bir adam, bu otel işini arkadaşı bile ayarlamış olsa takılıp gitmez mi ? Bence gider

Back
X