esim tarafından canice siddete maruz kaldım

o adamın amcası annemi aradı benim esyalarımın listesini istemis amcası sonra anlatmıs o adam herkese dermis ki amcam annesini benle görüstürmedi ben annemi (anneme hala anne diyor sinir oldum) ikna ederdim karımı götürmezdi dermis.sok oldum duyduklarım karsısında.

Ben bile şok oldum. Adam size şiddetin alasını uygulamış hala karımı ikna ederdim diyo. Pes! Allah ıslah etsin.

Senin ne yaptıkların belli ne söylediklerin
tüm konularında 50 bin tane çelişki var
konuyu açınca boşanma davası açtım dedin
sonra pazartesi açıcam dedin
şimdi salı açıcam diyorsun
sen bu adam dönmezsen ben seyyah değilim arkadaş

Allah yardımcın olsun şoka girdim resmen.... taviz tavizi getiriyor ilişkilerde keşke ilk tokadında inanıp dönmeseydin ama eminim ki güzel rol yapmıştır.

bosanma davasını actıgımı söylemedim acıcam dedim bazartesi avukat ayarlayacagım salı günü de dava acacagım celiski nerde anlayamadım

ben böle bişi duymadım görmedim ya hani eşinle arandaki ufak tartışma ilk zamanlarda olur düzelir ama boyut aşmış bayıltana kadar dövmek eve kapatmak ve bir kadın olan kaynananın da sana ayrı bir düşmanlık yapması iğrenç bi durum ya kendini senin yerine koysun bi şerefsiz kadın en cok da kadına sinir oldum seni koruyup kollamalıydı eğerki eşinle aranda sorun devam ediyosa anneni o aramalıydı ağaç kovuğundan mı çıktın sen herkes anlaşmak bi ömür evli kalıp çile çekmek zorunda değil... bende eşimle bir buçuk aydır evliyim yalan yok bende çok iyi anlaşamıyorum çok tartışıyoruz çoğu şeye susuyo ve sabrediyorum düzelmezse gerçekten fazla tahammül etmeyeceğim bende sadece ortam değiştiği için hani alışıyo diyorum sadece bebek istiyo sırf bu yüzden benim kalbimi çok kırıyo diye ben istemiyorum.... sende sakın bi daha dönme bak git kurslara iş bul eğer alen destek olmazsa kendi hayatını kur ama kendini kimseye feda etme güzelim biiyorum zor çok zor ben kendim üzüldüğüm halde sabrediyorum ama seniin yerinde olsam hepsini ayrı ayrı dava ederim insanlık sucu cünkü.... Allah yardımcın olsun allah yüzünü güldürsün

allahim korusun boyle insanlardan..

annen geldiginde sacini basini yolsaymis o kaynananin...ahlaksizlar cok sinirlendim okuyunca kusura bakma...

kör şeytandan bulsunlar belalarını sanada allah sabır versin canım mahkemeye başvurmuşsun zaten

film diye izlesek yok artık deriz çok üzüldüm ama artık kurtulmuşsun buna sevindim.umarım bir daha kanmazsın onun yalanlarına.

cezasına gelince de türk adaleti işte ne ceza alacak ki. ama sen kendini korumalısın bu kadar vahşi bir adam allah bilir daha neler yapar.allah korusun seni arkadaşım neler duyuyoruz.hala karım diyorsa sana kesin takıntılı bir manyak bu adam.

allahtan daha kötü birşey yapmadan kurtuldun ondan.offf.

çok çok geçmiş olsun hemen boşan bitsin bu iş Allah belalarını versin böylelerinin...

gerçekten ilk konunda hamile oldugunu yazmıştın bebek nasılll inş. iyidir durumu

bugün umudum cok kırıldı bosanma davası icin adliyeye gittim ordakiler avukatın dilekce yazsın öyle gel dediler bende bi tanıdıga gittim annemle birlikte adam avukatını aradı durumu anlattı ne ceza alırlar dedi bilemiyorum ama cok ceza almazlar dedi hapse girmeme ihtimali varmıs cok cok cok üzüldüm heleki yurt dısına cıkarsa bu konuda yurt dısına cıkmasını engeleyebilecek hic birsey yabamıyorum adalet cok yavas ilerliyor

Bence ceza alıp almamasına bakma yine de mahkemeye ver...
Dişini göstermiş olursun. Allah onlardan soracağı hesabı geçe
bırakmasın inşallah...

Allah belalarini versin! Sen elinden geleni yap, adalet islemessede haram olsun onlara hersey de, Alma mazlumun agini cikar ahaste ahaste, yanlarina öyle veya böyle kalmaz inanki...Allah yardimcin olsun, dualarim seninle ♥

Allah belalarini versin! Sen elinden geleni yap, adalet islemessede haram olsun onlara hersey de, Alma mazlumun agini cikar ahaste ahaste, yanlarina öyle veya böyle kalmaz inanki...Allah yardimcin olsun, dualarim seninle ♥

burdan evlenince götüremedigim arabaya sigmayan ceyizlerim vardı bugün annemin odasında dolabın üzerinde kutuları görünce ne havesle almıstım ne hayaller kurmustum hebsi birbir aklımdan gecti sonra aynaya baktım gözümde ki morluk hala gecmemis ben hic böle hayal etmemistim

seyirlik degil ömürlük olsun dedim seyirlik degil ömürlük.nefes alamıyorum düsüncelerimin önüne geçemiyorum.yasamak agır geliyor.
nasıl oldu da bu noktaya geldim.bir sene de olgunlastım, askı yasadıgımı sandım,
insanın beyni nasıl kemriliyormus artık biliyorum.
yenilgiyi de biliyorum
bir insanın baska birinin hayatını mafedebilecegini de
insanların karsısın da caresizce aglamak ne zor
cevab bile veremiyorum ne diyebilirim ki bir yılda bilememisim bir ayda bildim mi
gecmis olsun derler ve ceker giderler
beki ya ben nasıl cekib gidebilirim

Yaşadıklarınız fazlasıyla üzücü, kırıcı. Okurken çok etkilendim. Allah yardımcınız olsun.
.....

Baya bir sayfa geçtim ama bulamadım. ''Daha bir aylık evliyken'' diye bir cümle gördüm, birde hamileymişsiniz.
Bu nasıl oluyor ?

Birde uzun uzun anlatmadığınız için sanırım arada kesintiler çok fazla konunuzun. Bağlantı kuramadığım çok nokta var.

Merak ettiğim bir konu daha hırsızlıktan aranan kişi nasıl oluyorda ilk şikayetinizde ortaya çıkmıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…