o adamın amcası annemi aradı benim esyalarımın listesini istemis amcası sonra anlatmıs o adam herkese dermis ki amcam annesini benle görüstürmedi ben annemi (anneme hala anne diyor sinir oldum) ikna ederdim karımı götürmezdi dermis.sok oldum duyduklarım karsısında.
Allah yardımcın olsun şoka girdim resmen.... taviz tavizi getiriyor ilişkilerde keşke ilk tokadında inanıp dönmeseydin ama eminim ki güzel rol yapmıştır.bundan onbes gun once ufak bır sıddete maruz kalmıstım.jandarmaya gidip esimden sikayetci oldum.bana kagıt verdiler bana hakaret edemeyecegi gb maddelerin bulundugu bir kagıt.benim istegim uzerine jandarma beni ailemin bulundugu memlekete gönderdi.ben esimi seviyordum ve esimle barıstık gelip beni aldı.bir daha siddetin olmayacagını ölü babası üzerine yemin ederek beni ve ailemi inandırdı.kabus otobüse bindigimizde basladı.14 saat boyunca su icmemi yasakladı saka yapıyor sandım taki eve varana kadar su içirmedi.evden cıkmamı yasakladılar annesiyle kendisi hiçte cıkmadım.sacımı kapattılar kapattım.ramazan ayıydı ve eve alkollü geliyordu susuyordum.annemle konusuyordum cep telefonumdan telefonumu alıp duvara attı.ve bana bir tokat attı.gece annemi aradım esimin telefonundan anlattım durumu.amcasını aramıslar ertesi gün geldi.ogünde annesi bana karsı doldurmustu esimi bana esyalarını toplayıp defol git demişti.esyalarımı topladım.amcası gelince bi anda melek oldu bana karşı.amcasını da beni de kandırdı.tartısmalarla bayramın birinci gününe geldik.annesi bayram kıyafeti olarak pazardan simli bir tshort almıs ben simli giymem bilir.bende giymedim.kahvaltı sofrasına oturunca beni mutfaktan kovdu kaynana hanım esimi bana karsı doldurdu.esim beni odaya itip tokat attı.o....pu dedi sustum bayram günü dedim.beni odaya kilitledi.annesi ben hastalandım diyip doktora gitmiş.tabi sonra ögrendim ki doktora gitmemiş misafirliğe gitmiş ama esime doktora gittigini sölemiş.esimde beni yere yatırıp bayılıncaya kadar dövdü bu esnada da annemi arayıp ebni dövmesini dinletmis.ayıldım kadın bana bilezikleri sordu esim yerini söle diye gene dövmeye basladı gözüme iki kere vurdu.yerini söledim.dövmeyi kesti bi baktım kadın gülüyor.ikisi kolarımdan tutup dısarı attılar sonra beni.halasına sıgındım.annemler gelip beni aldılar.savcılıga suc duyurusunda bulundum.bilen varsa esim ne gibi ceza alır.ve bosanma davasını bu mahkemeden sonra mı acmalıyım
Senin ne yaptıkların belli ne söylediklerin
tüm konularında 50 bin tane çelişki var
konuyu açınca boşanma davası açtım dedin
sonra pazartesi açıcam dedin
şimdi salı açıcam diyorsun
sen bu adam dönmezsen ben seyyah değilim arkadaş
çok çok geçmiş olsun hemen boşan bitsin bu iş Allah belalarını versin böylelerinin...
gerçekten ilk konunda hamile oldugunu yazmıştın bebek nasılll inş. iyidir durumu
ben böle bişi duymadım görmedim ya hani eşinle arandaki ufak tartışma ilk zamanlarda olur düzelir ama boyut aşmış bayıltana kadar dövmek eve kapatmak ve bir kadın olan kaynananın da sana ayrı bir düşmanlık yapması iğrenç bi durum ya kendini senin yerine koysun bi şerefsiz kadın en cok da kadına sinir oldum seni koruyup kollamalıydı eğerki eşinle aranda sorun devam ediyosa anneni o aramalıydı ağaç kovuğundan mı çıktın sen herkes anlaşmak bi ömür evli kalıp çile çekmek zorunda değil... bende eşimle bir buçuk aydır evliyim yalan yok bende çok iyi anlaşamıyorum çok tartışıyoruz çoğu şeye susuyo ve sabrediyorum düzelmezse gerçekten fazla tahammül etmeyeceğim bende sadece ortam değiştiği için hani alışıyo diyorum sadece bebek istiyo sırf bu yüzden benim kalbimi çok kırıyo diye ben istemiyorum.... sende sakın bi daha dönme bak git kurslara iş bul eğer alen destek olmazsa kendi hayatını kur ama kendini kimseye feda etme güzelim biiyorum zor çok zor ben kendim üzüldüğüm halde sabrediyorum ama seniin yerinde olsam hepsini ayrı ayrı dava ederim insanlık sucu cünkü.... Allah yardımcın olsun allah yüzünü güldürsün
allahim korusun boyle insanlardan..
annen geldiginde sacini basini yolsaymis o kaynananin...ahlaksizlar cok sinirlendim okuyunca kusura bakma...
Bence ceza alıp almamasına bakma yine de mahkemeye ver...
Dişini göstermiş olursun. Allah onlardan soracağı hesabı geçe
bırakmasın inşallah...
Allah belalarini versin! Sen elinden geleni yap, adalet islemessede haram olsun onlara hersey de, Alma mazlumun agini cikar ahaste ahaste, yanlarina öyle veya böyle kalmaz inanki...Allah yardimcin olsun, dualarim seninle ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?