esim tarafından canice siddete maruz kaldım

Yaşadıklarınız fazlasıyla üzücü, kırıcı. Okurken çok etkilendim. Allah yardımcınız olsun.
.....

Baya bir sayfa geçtim ama bulamadım. ''Daha bir aylık evliyken'' diye bir cümle gördüm, birde hamileymişsiniz.
Bu nasıl oluyor ?

Birde uzun uzun anlatmadığınız için sanırım arada kesintiler çok fazla konunuzun. Bağlantı kuramadığım çok nokta var.

Merak ettiğim bir konu daha hırsızlıktan aranan kişi nasıl oluyorda ilk şikayetinizde ortaya çıkmıyor ?

cifte vatandas yurtdısında islemis hırsızlık sucunu ailesinin dedigine göre evet bir aylık evliyim dogru korunamadım evlendikten 1 bir bucuk hafta sonra regl olmam gerekiyordu olmadım hamile idim ama dusukle sonuclandı

İlk yazdığın konundada sana yardımcı olmaya çalışmıştık.
Kocan ve ailesinin yalan dolanlarla sizi kandırması.
Kiralık arabalarla istemeye gelmeleri.
Yüzüğü bile amcasının kredi kartıyla alıp sonra bozdurup karta geri yatırması.
Size kötü davranmaları ve sizin jandarmaya gitmeniz oradan ailenizin evine dönmezniz ve
nihayetinde kocamı seviyorum nasıl geri dönebilirim diye sormanız.

Şimdi anladın mı neden sana daha çok gençsin hayatını yeniden kur,
gitme oraya dediğimizi.
Şu yaşında şu yaşadıklarına yazık.
Sana yazık.
Kocan olacak o adamda kapısına jandarma getirmenin intikamını aldı aklınca.
Ama olan sana oldu.
Bile bile lades dedin.
Umarım bundan sonra yaşadıklarını atlatır mutlu olursun..

Son düzenleme:
İlk yazdığın konundada sana yardımcı olmaya çalışmıştık.
Kocan ve ailesinin yalan dolanlarla sizi kandırması.
Kiralık arabalarla istemeye gelmeleri.
Yüzüğü bile amcasının kredi kartıyla alıp sonra bozdurup karta geri yatırması.
Size kötü davranmaları ve sizin jandarmaya gitmeniz oradan ailenizin evine dönmezniz ve
nihayetinde kocamı seviyorum nasıl geri dönebilirim diye sormanız.

Şimdi anladın mı neden sana daha çok gençsin hayatını yeniden kur,
gitme oraya dediğimizi.
Şu yaşında şu yaşadıklarına yazık.
Sana yazık.
Kocan olacak o adamda kapısına jandarma getirmenin intikamını aldı aklınca.
Ama olan sana oldu.
Bile bile lades dedin.
Umarım bundan sonra yaşadıklarını atlatır mutlu olursun..

iste insan cekecegi cileye asık olurmus

aslında böle bir pislik şu eşim kelimesini bile haketmıyo lanet olası pislikler canım allh yardımcın olsun hiç kimse senden kıymetlı degil bir an önce allh seni bunların elinden kurtarsın inşşş:47:

iste insan cekecegi cileye asık olurmus

Sevgiye hürmetim vardır.
Ama bu kadar kör gözüm parmağına da değil.
Sen sevmişsin anladım, ama o kadar hata , yalan, acı, rezillik var ki
inan bunun adı sevgi değil.
Bu sayfayı kapat ve herşeyi arkanda bırak.
Daha çok gençsin, uzun bir hayat var önünde.
İnşallah seni hakeden ve değer veren biri çıkacaktır karşına.
Bu yaşadıklarının tecrübesiyle doğru seçimler yapacağına inanıyorum.
Allah yolunu, bahtını açık etsin..

Son düzenleme:
canım kurtulda sen boşver cezasını falan.inşallah cezada alır ama sen biran önce kurtulmaya bak daha önce de dedim daha kötü şeylerde olabilirdi.allah kurtardı bence seni.

Gerçekten de eşin ve annesi caniymiş, tekrar kanarsan onlara 3.sayfa haberi çıkar eminim...1 aylık gelinin eziyetine bak! Adam psikopat belli, yine iyi atlatmışsın. Hukuki yolları sakın bırakma, gerekirse koruma talep et...Umarım toparlandıktan sonra karşına seni hak eden biri çıkar

okurken sinirimden üzüntümden kendimden geçtim.denecek çok ağır laflar var bu lanete ama bizim insanlığımıza yakışmaz.allahlarından bulsunlar insallah canım .allah sana unuttursun bu acı günleri.yüzün bi daha hiç solmasın insallah.allahın rezil pislikleri yazıklar olsun be.

Okurken öyle üzüldüm ki cümlelerimi bile toplayamıyorum.
Allah'ım sen büyüksün ya, lütfen bu arkadaşı şu cani adamların elinden kurtar.
Elimden hiçbirşey gelmiyor ama yanımda olsa sanırım parçalardım o adam denen müsvetteyi.
Aciz ve savunmasız olana vurabilmek ne demek ya.
üfffffffffffff.

bugün annemin telefonuna mesaj atmıs ahlaksız terbiyesiz serefsizsin 15 gün sonra gidiyorum rahatla yazmıs muhtemelen bu sözleri bana söylemis arayıb aklımdan tüm gecenleri söyleyesim var ama seytana uymayacagım

bugün annemin telefonuna mesaj atmıs ahlaksız terbiyesiz serefsizsin 15 gün sonra gidiyorum rahatla yazmıs muhtemelen bu sözleri bana söylemis arayıb aklımdan tüm gecenleri söyleyesim var ama seytana uymayacagım

allah allah nereye gidiyormuş
bu adam yurt dışında aranmıyor mu
kim kimi yiyor anlamadım

canım belli ki adam psikopat çok geçmiş olsun ama sonunun tv de çıkan kocası tarafından şiddete maruz kalıp öldürülen kadınlar gibi olmasını istemiyorsan asla dönme başlarda belki çok canın yanacak üzüleceksin ama şiddet gibi canın yanmayacak kaç yaşındasın bilmiyorum ama o adamdan bir an önce kurtul rabbim seni temiz iyi insanlarla karşılaştırsın ama ikinci evliliğinde lütfen çok düşünerek evlen yoksa çok yıpranırsın allah tan çocuğun yok en azından bu açıdan şanslısın bundan sonra onun seviyesine düşme ne derse desin cevap vermeye bile tenezzül etme öyle öyle inan unutursun bende eşimden bir kaç kere şiddet gördüm ama benim gidecek yerim yok ailem benim arkamda olmaz senin ailen de arkandayken bunları iyi düşün ve dönme. tazminatını da öderler gül gibi geçinip gidersin kendinde çalışmaya başla kendine yeni bir hayat kur . bu ne ya bizler annemizin evindeyken bir fiske yemezken elin adamı hiç acımadan çakıyor tokatı:47: bir de şey soracağım daha önce soruldu mu bilmiyorum eşin ve sen kaç yaşındasınız ve severek mi evlendiniz lütfen doğruyu söyle hala sevebiliyor musun :44:

canım belli ki adam psikopat çok geçmiş olsun ama sonunun tv de çıkan kocası tarafından şiddete maruz kalıp öldürülen kadınlar gibi olmasını istemiyorsan asla dönme başlarda belki çok canın yanacak üzüleceksin ama şiddet gibi canın yanmayacak kaç yaşındasın bilmiyorum ama o adamdan bir an önce kurtul rabbim seni temiz iyi insanlarla karşılaştırsın ama ikinci evliliğinde lütfen çok düşünerek evlen yoksa çok yıpranırsın allah tan çocuğun yok en azından bu açıdan şanslısın bundan sonra onun seviyesine düşme ne derse desin cevap vermeye bile tenezzül etme öyle öyle inan unutursun bende eşimden bir kaç kere şiddet gördüm ama benim gidecek yerim yok ailem benim arkamda olmaz senin ailen de arkandayken bunları iyi düşün ve dönme. tazminatını da öderler gül gibi geçinip gidersin kendinde çalışmaya başla kendine yeni bir hayat kur . bu ne ya bizler annemizin evindeyken bir fiske yemezken elin adamı hiç acımadan çakıyor tokatı:47: bir de şey soracağım daha önce soruldu mu bilmiyorum eşin ve sen kaç yaşındasınız ve severek mi evlendiniz lütfen doğruyu söyle hala sevebiliyor musun :44:

ben 24 o 26 ask evliligi yabtıgımızı sanıyordum ama ask olsa siddet olmazdı artık sevmiyorum

ahh be canım çokta güzelmişsin elleri kırılsın nasıl kıymış sana pis herif ALLAH belarını verir ikisininde :47::41::47:

Back
X