canım belli ki adam psikopat çok geçmiş olsun ama sonunun tv de çıkan kocası tarafından şiddete maruz kalıp öldürülen kadınlar gibi olmasını istemiyorsan asla dönme başlarda belki çok canın yanacak üzüleceksin ama şiddet gibi canın yanmayacak kaç yaşındasın bilmiyorum ama o adamdan bir an önce kurtul rabbim seni temiz iyi insanlarla karşılaştırsın ama ikinci evliliğinde lütfen çok düşünerek evlen yoksa çok yıpranırsın allah tan çocuğun yok en azından bu açıdan şanslısın bundan sonra onun seviyesine düşme ne derse desin cevap vermeye bile tenezzül etme öyle öyle inan unutursun bende eşimden bir kaç kere şiddet gördüm ama benim gidecek yerim yok ailem benim arkamda olmaz senin ailen de arkandayken bunları iyi düşün ve dönme. tazminatını da öderler gül gibi geçinip gidersin kendinde çalışmaya başla kendine yeni bir hayat kur . bu ne ya bizler annemizin evindeyken bir fiske yemezken elin adamı hiç acımadan çakıyor tokatı

bir de şey soracağım daha önce soruldu mu bilmiyorum eşin ve sen kaç yaşındasınız ve severek mi evlendiniz lütfen doğruyu söyle hala sevebiliyor musun :44: