Ayyyy inanamıyorum bunlar gerçek mi yaa(( senin konunu biliyorum canım sen hamileydin sanırım ......................... ?????
evet düsük oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy inanamıyorum bunlar gerçek mi yaa(( senin konunu biliyorum canım sen hamileydin sanırım ......................... ?????
evet düsük oldu
diyecek kelime yok
bi melek vardı kadını tuvalete kapatıp açlıktan öldürmüşler..aklıma o geldi
kocangil sadist kesinlikle ruh hastası ikiside sapık.
kayınvalide denen o kadın tam bir O....uymuş...
çocuğuda kukla..
insan bile denemez vahşi yaratıklar.
yanılıp şaşırıp geri dönmezsin umarım...
avukat tutucak babam avrupa insan hakları aklıma gelmemisti tesekkür ederim yurt dısında da iki yıl hapis yatmıs eroın yada esrar satmaktan.ve hırsızlık sucundan suanda aranmaktaymıs benim bunlardan haberim yoktu yeni oldu.akşam akşam nasıl ağzımı bozdum şimdi insanmı bunlar ya elime alsam bir evirsem cevirsem çok sinirlendim. avrupa insan hakları mahkemesine kadar git arkadaşım şiddeti ispatla sağlık raporu al tlf da annene dinletmiş ya o dinlemeyi mahkemeye beyan et bide savcı dinlesin. ceza evlerinde süründür onuda annesinide sadece para ile kalmasın bu iş tazminat al.önce şittede uğradığın için mahkeme aç hemen aynı anda boşanma davası aç davan bitince bir üst mahkemeye git o bitince avrupa insan hakları mahkemesine alabilceği en ağır cezaları alsınlar. yanlarına bırakma canilerin.sağlam bir avukat bul paran yoksa baro sana bir avukat temin eder talebini bildir.
yalwarıyorum çok sewiyorum falan deme .. inan bende bundan korkuyorum.. geldi yalwardı yemin etti , elimi ayamı öptü vb .... lütfen dawandan waz geçme... ailen sana destek weriyorsa ne mutlu sana ... git sığın ana kucağına baba ocağına.....
evet düsük oldu
buraya adım atması zor ayagımda cıkık ve gözüm mosmor vucudumda da darp izleri var parmagımda cıkık.buraya gelmesi imkansız.telefonum yok kırdı bana ulasamaz evi de arayamaz
bundan onbes gun once ufak bır sıddete maruz kalmıstım.jandarmaya gidip esimden sikayetci oldum.bana kagıt verdiler bana hakaret edemeyecegi gb maddelerin bulundugu bir kagıt.benim istegim uzerine jandarma beni ailemin bulundugu memlekete gönderdi.ben esimi seviyordum ve esimle barıstık gelip beni aldı.bir daha siddetin olmayacagını ölü babası üzerine yemin ederek beni ve ailemi inandırdı.kabus otobüse bindigimizde basladı.14 saat boyunca su icmemi yasakladı saka yapıyor sandım taki eve varana kadar su içirmedi.evden cıkmamı yasakladılar annesiyle kendisi hiçte cıkmadım.sacımı kapattılar kapattım.ramazan ayıydı ve eve alkollü geliyordu susuyordum.annemle konusuyordum cep telefonumdan telefonumu alıp duvara attı.ve bana bir tokat attı.gece annemi aradım esimin telefonundan anlattım durumu.amcasını aramıslar ertesi gün geldi.ogünde annesi bana karsı doldurmustu esimi bana esyalarını toplayıp defol git demişti.esyalarımı topladım.amcası gelince bi anda melek oldu bana karşı.amcasını da beni de kandırdı.tartısmalarla bayramın birinci gününe geldik.annesi bayram kıyafeti olarak pazardan simli bir tshort almıs ben simli giymem bilir.bende giymedim.kahvaltı sofrasına oturunca beni mutfaktan kovdu kaynana hanım esimi bana karsı doldurdu.esim beni odaya itip tokat attı.o....pu dedi sustum bayram günü dedim.beni odaya kilitledi.annesi ben hastalandım diyip doktora gitmiş.tabi sonra ögrendim ki doktora gitmemiş misafirliğe gitmiş ama esime doktora gittigini sölemiş.esimde beni yere yatırıp bayılıncaya kadar dövdü bu esnada da annemi arayıp ebni dövmesini dinletmis.ayıldım kadın bana bilezikleri sordu esim yerini söle diye gene dövmeye basladı gözüme iki kere vurdu.yerini söledim.dövmeyi kesti bi baktım kadın gülüyor.ikisi kolarımdan tutup dısarı attılar sonra beni.halasına sıgındım.annemler gelip beni aldılar.savcılıga suc duyurusunda bulundum.bilen varsa esim ne gibi ceza alır.ve bosanma davasını bu mahkemeden sonra mı acmalıyım