esim tarafından canice siddete maruz kaldım

1 aylık evlilik canım cicimli geçirilmesi gerekir sana neler yapmışlar böyle:(
çok ama çok üzüldüm btnm:(Allah yardımcın olsun bi daha da bakma eşinin
yüzüne

madem bi hata ettin tükürdüğünü yalama.

ya sabredip bekliceksin eşini almaya açıklama yapacak o da sana iftarda çıkıp sahura kadar ne ettiğini yada herşeyi kabul edip 7 nüfuslu bi evde kıracaksın dizini oturacaksın.olan biten herşeye her eziyete de göz yumacaksın.

ee tekrar ben gidiyorum deyip kapıyı çarpıp jandarma ile eve " ben eşyalarımı almaya geldim " demezsin sanırım.

tıpış tıpış gideceksen herşeye hazırlıklı ol.7 nüfus bi evde diyosun.

ben sana demiştim lafından nefret ediyorum .....çok üzüldüm.hiç gitmemeliydin .karnındaki yavruna ve sana yazık oldu ....

seni doverkenmi düsük yaptin?
sahitin varmi seni dövdügüne?

ailen sesini duydugunda telefonda o'da aradimi polisi jandarmayi

sakin bir daha dönme o eve
ruh hastalarinin elinde ziyan olursun
demek Fransada arandigi icin turkiyede kalmak istedi
saglam bir avukat bulup surundurun onlari

geçmiş konularına bi baktım da, perşembeninin gelişi çarşambadan belliymiş, geçmiş olsun, umarım bu defa yine geri dönmek gibi bir hata yapmazsın

avukat tutucak babam avrupa insan hakları aklıma gelmemisti tesekkür ederim yurt dısında da iki yıl hapis yatmıs eroın yada esrar satmaktan.ve hırsızlık sucundan suanda aranmaktaymıs benim bunlardan haberim yoktu yeni oldu.

avrupa insan hakları mahkemesıne bireylerı değil devletleri sikayet edebılıyosun benim bildiğim. ama elinden geleni ardına koyma. sakın ben onun parasını ıstemıyorum gibi bi düşünceye de girme aç tazminat davasını donlarına kadar ne varsa al.

Yalancı,sahtekar damat,sonunda kanun kaçağı ve psikopat da çıktı demek !

Sakın sakın geri dönme.
Tazminat mazminat ne hakkın varsa kullan.
Pislikler...

ah canım naptın sen... dedikleri gibi kızsakmı sana üzülsekmi bilemedik şimdi. birşeyleri anlamak için gözümüze sokulması gerekiyor bunun gibi. allah burunlarından fitil fitil getirecektir eminim. şimdi şu zamanlarını atlatmaya çalış ve yanlarına koyma sakın.

Okurken kalbim çok fena sıkıştı :S Allah ıslah etsin bu yaratıkları,yanlarına kalmaz bu gerizekalıların.Ne bu dünyada ne öbür dünyada.Allah'ım yardım etsin size.Tez vakitte bu kabustan uyanırsınız..

annene bunları dınletmek nasıl bır ruh hastalıgıdır nasıl bir erkeklıktır
annen ne hale gelmiştir kadıncagız,hem duymak sonrasında da görmek..
bu yaralar kapanır geçecek,ama senın kalbındekı yaralar 1 aylık evlılıkten sonra yasanan hayal kırıklıkları ne oalcak?
seviyorum deyip sakın birdaha gitmer,acıma,yumuşama gözünü seveyım kendını tekrar ateşe atma..
şuan olay sıcak oldugu için aramaz sormaz gelemez ama zaman geçince gelicek arıycak,sakın yumuşama arkadaşım sen degerlisin,yıllar sonra kocaman hayatının sadece kabus dolu 1 ayı olacak kalacak bu evlilik,atlatılır
ama geri dönmek devam etmek şiddetin dozunu arttırarak devam etmesi ve kaldıgı yerden devam etmesi demek..
senın psıkolojını sormuyorum zaten tahmın edebılıyorum
pekı ailen ne durumda,annen baban onlar ne diyolar??

babam cok ofkeli ve kin dolu, annem gözümün içine bakıyor uyuyamıyorlar nedeni kendime bir sey yabarım diye sanıyorum

bunlar insan olamaz ruh hastası yaratıklar:23:
okurken inanamadım canım sakın ama sakın geri dönme barışma gibi bir hataya düşme:50:
ne hakkın varsa tazminat nafaka hepsini al ve mutlaka kocanın da anasının da ceza almasını sağla
yaptıklarını yanlarına bırakma:19:

Bunlar nasıl hasta insanlar.
Allah akıl fikir versin böylelerine.
Canınızı kurtarmışsınız şükür.
Elinizden geleni ardınıza koymayın, görsünler pislikler.
Allahım yardımcınız olsun.
Sakın sakın yine sizi kandırmasına izin vermeyin.

Bunlar nasıl hasta insanlar.
Allah akıl fikir versin böylelerine.
Canınızı kurtarmışsınız şükür.
Elinizden geleni ardınıza koymayın, görsünler pislikler.
Allahım yardımcınız olsun.
Sakın sakın yine sizi kandırmasına izin vermeyin.

ordayken orada ölecegimi düsündüm yani annemleri birdaha göremeyecegimi annemlerle eve geldigimde hala inanamadım agladım sinir krizi geçirdim Allah canımı kurtardı ya onların elinden tek tesellim bu yani tekrar dönüsü yok

canim benim ya, okurken bile nefesim daraldi Allah yardimcin olsun, dava acarken nasil bir yol izleniyor bilmiyorum ama biran onca bosan o insanliktan nasibini almamis yaratiktan, yolarina gullerde dokse, agziyla kusta tutsa arkana bile bakma, iyiki canini kurtarmissin boyke canilerin arasinda canindan olmaman buyukbir sans, annesine diyecek lafim bile yok hicmi insanlik adina bir duygu tasimiyor? boyle siddet sahnelerini filmlerde izlerken bakamyoruz bu kadin gulerek izlemis Allah cezasini versin gerci ona insan olmayi bile nasip etmemis en buyuk ceza bu insan olarak dogmak ama insan olamamak.....

canim benim ya, okurken bile nefesim daraldi Allah yardimcin olsun, dava acarken nasil bir yol izleniyor bilmiyorum ama biran onca bosan o insanliktan nasibini almamis yaratiktan, yolarina gullerde dokse, agziyla kusta tutsa arkana bile bakma, iyiki canini kurtarmissin boyke canilerin arasinda canindan olmaman buyukbir sans, annesine diyecek lafim bile yok hicmi insanlik adina bir duygu tasimiyor? boyle siddet sahnelerini filmlerde izlerken bakamyoruz bu kadin gulerek izlemis Allah cezasini versin gerci ona insan olmayi bile nasip etmemis en buyuk ceza bu insan olarak dogmak ama insan olamamak.....

gercekten cok güzel söylüyorsun insanlıktan nasiblerini almamıslar

ordayken orada ölecegimi düsündüm yani annemleri birdaha göremeyecegimi annemlerle eve geldigimde hala inanamadım agladım sinir krizi geçirdim Allah canımı kurtardı ya onların elinden tek tesellim bu yani tekrar dönüsü yok
e
Annenle babanin eli ne topluyordu peki manzara karsisinda? Oteki konunuda okudum.. sen jandarmalarla esyalarini almaya gidecekken barismistin.bile bile lades olmus seninki.psikolojik tedavi gormeni tavsiye ederim.siddet buyuk travma.o adam insan degil.yaratik...saflik etme artik.o adami birine dovdurun ya..kadina el kaldirmak neymis ogrensin.

e
Annenle babanin eli ne topluyordu peki manzara karsisinda? Oteki konunuda okudum.. sen jandarmalarla esyalarini almaya gidecekken barismistin.bile bile lades olmus seninki.psikolojik tedavi gormeni tavsiye ederim.siddet buyuk travma.o adam insan degil.yaratik...saflik etme artik.o adami birine dovdurun ya..kadina el kaldirmak neymis ogrensin.

ben siddete karsıyım ailemin basını belaya sokmak istemem dava actım mahkeme ne karar vericek bilmiyorum ama umarım hakettigi cezayı alır öbür dünyada zaten sübhesiz hakettigi czayı verecektir rabbim ona

"bundan onbes gun once ufak bır sıddete maruz kalmıstım" ilk cümlen...şiddetin ufağımı olur, bi kere başladım mı asla bitmez, bi adamın eşine tokat atması bi eşiktir o eşiği geçtimi tamamdır emin olabilirsin devamının geleceğine

Back
X