Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avukat tutucak babam avrupa insan hakları aklıma gelmemisti tesekkür ederim yurt dısında da iki yıl hapis yatmıs eroın yada esrar satmaktan.ve hırsızlık sucundan suanda aranmaktaymıs benim bunlardan haberim yoktu yeni oldu.
annene bunları dınletmek nasıl bır ruh hastalıgıdır nasıl bir erkeklıktır
annen ne hale gelmiştir kadıncagız,hem duymak sonrasında da görmek..
bu yaralar kapanır geçecek,ama senın kalbındekı yaralar 1 aylık evlılıkten sonra yasanan hayal kırıklıkları ne oalcak?
seviyorum deyip sakın birdaha gitmer,acıma,yumuşama gözünü seveyım kendını tekrar ateşe atma..
şuan olay sıcak oldugu için aramaz sormaz gelemez ama zaman geçince gelicek arıycak,sakın yumuşama arkadaşım sen degerlisin,yıllar sonra kocaman hayatının sadece kabus dolu 1 ayı olacak kalacak bu evlilik,atlatılır
ama geri dönmek devam etmek şiddetin dozunu arttırarak devam etmesi ve kaldıgı yerden devam etmesi demek..
senın psıkolojını sormuyorum zaten tahmın edebılıyorum
pekı ailen ne durumda,annen baban onlar ne diyolar??
umuyorum darp raporunu almışsındır, amcada senin yönünde şahitlike derse güzel bi ceza alırr
Bunlar nasıl hasta insanlar.
Allah akıl fikir versin böylelerine.
Canınızı kurtarmışsınız şükür.
Elinizden geleni ardınıza koymayın, görsünler pislikler.
Allahım yardımcınız olsun.
Sakın sakın yine sizi kandırmasına izin vermeyin.
canim benim ya, okurken bile nefesim daraldi Allah yardimcin olsun, dava acarken nasil bir yol izleniyor bilmiyorum ama biran onca bosan o insanliktan nasibini almamis yaratiktan, yolarina gullerde dokse, agziyla kusta tutsa arkana bile bakma, iyiki canini kurtarmissin boyke canilerin arasinda canindan olmaman buyukbir sans, annesine diyecek lafim bile yok hicmi insanlik adina bir duygu tasimiyor? boyle siddet sahnelerini filmlerde izlerken bakamyoruz bu kadin gulerek izlemis Allah cezasini versin gerci ona insan olmayi bile nasip etmemis en buyuk ceza bu insan olarak dogmak ama insan olamamak.....
eordayken orada ölecegimi düsündüm yani annemleri birdaha göremeyecegimi annemlerle eve geldigimde hala inanamadım agladım sinir krizi geçirdim Allah canımı kurtardı ya onların elinden tek tesellim bu yani tekrar dönüsü yok
e
Annenle babanin eli ne topluyordu peki manzara karsisinda? Oteki konunuda okudum.. sen jandarmalarla esyalarini almaya gidecekken barismistin.bile bile lades olmus seninki.psikolojik tedavi gormeni tavsiye ederim.siddet buyuk travma.o adam insan degil.yaratik...saflik etme artik.o adami birine dovdurun ya..kadina el kaldirmak neymis ogrensin.