esim tarafından canice siddete maruz kaldım

anneciğine de çok üzüldüm içim parçalandı resmen yaa

insanın evladının dövüldüğünü acı çektiğini duyup da çaresizce beklemesi ne kadar acı verici

annenle aranızda ne kadar mesafe vardı :26:

onların hic birseyerini istemem benim zoruma giden ben orda iskence tarzında dayak yemisken kadının gulub altınları istemesi oda çok zoruma gitti altınları lazım deil bana

onların bişeylerinin lazımlığı değil cnm burda önemli olan tabii ki lazım değildir :34:

ama amaç onların her zerresine kadar alıp canlarının nasıl yandığını izlemek:27:

hani dövdükten sonra bile canice altınları sormuşlar ya

demek ki maddiyat onlar için çok çok önemli ve değerli :31:

sen de kanunun sana verdiği hakları dibine kadar kullanmalısın kesinlikle :40:

altın para nafaka her ne hakkın varsa almalısın ister kullanırsın ister bağışlarsın

ama mutlaka almalısın hele ki nafaka bağlanırsa her ay o parayı verdiğinde

canı daha da çok yansın bin pişman olsun bu da ona kapak olsun:47::47::47:

aranan biriyse hemen şikayette bulun..ve yerini söyle..yakalattır bu pisliği..
boşanma davasınıda kuru kuru açma..son kuruşlarına kadar al..altınlarını bileziklerini hep sini davanda iste..maddi ve manevi tazminat davasını da aç mutlaka..
nafakayıda ihmal etme...çocuğunu düşürmüşsün onlar yüzünden..hamileyken 14 saat yolda su içirmemiş sana..yazık değilmiydi karnındakine..açacağın manevi tazminat davasını kazanacağından eminim..

yapabileceğin çok şeyler var onların canını yakmak için..lütfen sessiz kalma..

olurda mahkeme nafaka baglarsa şunuda söyleyeyim hiç bir borcun haspis cezası yok nafakanın var en kötü hapse girer güçlü ol bedelini ödett...

çok değil daha 20 gün önce arkadaşlar seni uyardı ama dikkate almadın...
elinden geleni yap şikayet et,boşan,naafaka iste hakkın olan herşeyi al..
birde sen hamile değilmiydin..:26:

Son düzenleme:
1 aylık evli olup gebe olup bu kadar şeyi üst üste yaşayıp düşük mü yaptınız şimdi ? hangi ara oldu bütün bunlar yahu ?

erkekler vahşi birer kan emici vampir.

onu yetiştiren annesi aslında bütün sebep...

gelini dayak yerken sırıtan bir kadının oğlundan ne beklenir ki?

işte bu yüzden kadınlara feci iş düşüyor...erkek çocuğu olan bi kadının sorumluluğu iki kere artıyor bence...vicdan kadına saygı çocuk sevmek bunlar küçüklükten yetişmeyle kazanılan şeyler...

o şizofren ailenin çocuğunu doğurmamak ne büyük nimet...

kalıtsal olduğunu bilince hastalığın...

diğer konuda ortada daha şüphelenecek bir durum olmadan,günü geçmeden hamile olduğunu söyledi.burda da hiç hamilelik durumundan bahsetmedi.soruncada kısaca düşük oldu dedi.:50:orada düğünden önce ısrarla birlikte olmadığını söylerken şimdi de tecavüz çıktı.:50:nereden baksam bu konu elimde kalıyor:34:.ha gerçekse de aile eve jandarma getirmenin acısını çıkartmış galiba.(tabiiki çok yanlış bir durum)bundan sonra inşallah aklını başına toplarsın.diğer konuda onlarca kişi geri dönmemeni söylemişti,dinlemedin kimseyi:50:

Son düzenleme:
1 aylık evliliğe sığdırılmış bunca olay,kötü karakterli insanların varlığı,söylenen yalanların çokluğu..Allah sabır versin ve Allah ıslah etsin,ıslah edilmesi gerekenleri................

diğer konunu okumuştum sonuna kadar takip etmemiştim konu fakemi değilmi bunuda bilmiyorum ama arkadaşım 1buçuk ay evli kaldı ama donlarına kadar aldı ellerinden. onlarda dayakta yoktu (kaldıki sen dayakta yemişsin) hakim kadındı ve arkadaşımdan yanaydı haliyle. hem altına arabasını aldı tazminatıyla hemde yarıdan fazlasını bankaya attı. 11 sene önce 20 binliradan fazla tazminat almıştı. bundan sonra yüreğini değil aklını kullan. hiç bişeyden korkma bütün kozlar senin elinde

Back
X