esim tarafından canice siddete maruz kaldım

Aklıma son birkaç haftadır haberlerde sıkça rastlanan ve şu anda maalesef mezarlıkta yatan zavallı kadın geldi,unuttum adını kadının ama kocası ve kayınvalidesi tarafından tuvalete kilitlenip aylarca işkence görmüştü ve sonunda çektiklerine dayanamayarak ölmüştü.Eğer yazdıklarınız gerçekse sonu buraya varabilir gibi düşünüyorum,Allah yaşatmasın aman,dikkat edin kendinize..

sana dedik
adamın anası şizorfren ananesi dayısı şizofren
adamda da vardır dedik
ısrarla koşa koşa gittin o eve

geçmiş olsun
Allah beterinden korusun

amin aslında seni bekliyordum neden bilmiyorum ama seni görünce alıcagımı biliyordum galiba önceki konuda sana kızdıgım simdi de haklı cıktıın ıcın

Adam şizofren vaka canım hemen boşan kurtulduğuna da şükret Allah'a, anneside bir manyak Allah'ım böyle manyakları uzak etsin hepimizden...

sana dedik
adamın anası şizorfren ananesi dayısı şizofren
adamda da vardır dedik
ısrarla koşa koşa gittin o eve

geçmiş olsun
Allah beterinden korusun

Beter bir. Hastalik kalitsal bu. Dua et. Hamile olmadigina

annem babam ailem var gercek ailem

canım benim senin anne babana demiyorum tabiki de.ama insan olan gelini o vaziyette görse müdahale eder ya.bursa da bir amca vardı.oğlunu vurmuştu.neden biliyor musun.her gün gelinini dövüyor diye.oğlunu vursun demem ama müdahale etmiyorlarsa hak etmemişler demek ki.

canım benim senin anne babana demiyorum tabiki de.ama insan olan gelini o vaziyette görse müdahale eder ya.bursa da bir amca vardı.oğlunu vurmuştu.neden biliyor musun.her gün gelinini dövüyor diye.oğlunu vursun demem ama müdahale etmiyorlarsa hak etmemişler demek ki.

babamı bi takım seylerden vazgecırmek için gercekten ikna etmem cok zor oldu bide abim var daha 1o aylık kızı var nasıl kıyarım ben onlara ceza alıcaKSA ben ailemi öne süremem kendim yabarım ama aileme zarar gelmesine izin vermem hele ki benim yüzümden

Hey Allah'ım evlilik kimlerin ellerine kaldı böyle ruhu bozuk insanları neden evlendirirler anlamadım...

çok geçmiş olsun, yazdıklarınızı okurken içim daraldı,
en kısa zamanda boşanma davanızı açın,
eminim hak ettiği cezayı alacaktır.
Bu arada başvurup kendinize bir koruma isteyin, ne yapacağı belli olmaz bu canilerin.

çok geçmiş olsun, yazdıklarınızı okurken içim daraldı,
en kısa zamanda boşanma davanızı açın,
eminim hak ettiği cezayı alacaktır.
Bu arada başvurup kendinize bir koruma isteyin, ne yapacağı belli olmaz bu canilerin.

koruma degılde bana yaklasamayacagına dair bir kagıt vermislerdi oncede simdi de gecerliymis

amin aslında seni bekliyordum neden bilmiyorum ama seni görünce alıcagımı biliyordum galiba önceki konuda sana kızdıgım simdi de haklı cıktıın ıcın

bana neden kızmıştın?
ben uykumdan feragat edip kendimi parçaladım sana bişeyler anlatmak için..

ne demek gebelik ne oldu bilmiyorum??
adet oldun mu?

Son düzenleme:
bana neden kızmıştın?
ben uykumdan feragat edip kendimi parçaladım sana bişeyler anlatmak için..

ne demek gebelik ne oldu bilmiyorum??
adet oldun mu?

düsük yabtım neden yabtım bilmiyorum yolculuktan sanırım demek istedim bilmiyorum dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmıs sen doruları sölemistin ogün sanki olacakları göruyor gb gerci herkes söylemisti ben duymak istemedim böle olacagını dusunmek istemedim

yuh ohaa bırsss hatta yaaa.....bunlara insan denmez hayvan da diyemiyorum hayvanlara hakaret....

güzelim dik duruşunu bozma lütfen sakın ama sakın acıma olur da sızlanırlarsa kanma kimseye...darp raporu fln mutlaka almışsındır tek celsede hallederler...

düsük yabtım neden yabtım bilmiyorum yolculuktan sanırım demek istedim bilmiyorum dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmıs sen doruları sölemistin ogün sanki olacakları göruyor gb gerci herkes söylemisti ben duymak istemedim böle olacagını dusunmek istemedim

geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

her yaşanmışlık, bir deneyim
daha kötü şeyler olabilirdi,
o insanlar maddi ve manevi senelerce seni sömürebilirdi
zararın neresinden dönersen kardır

yeter ki 2 gün sonra eşim diye ağlama
güçlü dur bu sefer tamam mı
lütfen kendine zulmetme daha fazla

babamı bi takım seylerden vazgecırmek için gercekten ikna etmem cok zor oldu bide abim var daha 1o aylık kızı var nasıl kıyarım ben onlara ceza alıcaKSA ben ailemi öne süremem kendim yabarım ama aileme zarar gelmesine izin vermem hele ki benim yüzümden

ben anlatamıyorum herhalde canım,ben senin baban abin gitsin eşin olacak dangalağı vursun demedim.lütfen mesajı tekrar oku.

Back
X