esim tarafından canice siddete maruz kaldım

arkadaslar salı günü bosanma davasını actık.
pazartesi avukata gittik bosanma dilekcesini yazdı maddi manevi tazminat tedbir nafakası ve yoksulluk nafakası da.
sonra aile mahkemesine gittik 600 tl gb bi mebla yatırmak gerekiyormus davayı acmak için.
o gün üzerimde para yoktu salı günü parayı halledip davayı açtım.
üzerimden bir yük kalktı
o şahısta bu süreçte annemin telefonuna özür mesajları çekip duruyor
ama biz cevap vermiyoruz.
şimdilik gelişmeler bunlar.
umutla kalın...

Bugün affetsen yarın seni eve götürüp tekrar döver, eziyet eder.
Sakın , sök at o pisliği hayatından.
Bundan sonrası hakkında hayırlısı olsun.

Hadi hayırlısı canım inşALLAH o pislikten biran evvelkurtulur yeniden hayatını kurarsın dularım senle

ohh süper bir haber bu! sakın davadan vaz geçme ve o adama inanma.bundan sonrası güzel olsun İnşallah.

ohh süper bir haber bu! sakın davadan vaz geçme ve o adama inanma.bundan sonrası güzel olsun İnşallah.

davadan vazgeçmiyorum geçmeyeceğim.
hayat devam etmek zorunda ama doğru şekilde devam ettirmeliyim.
en doğrusu da güven de hissettiğim yerde devam etmeliyim.
sancılı bir dönem ama inançım herşeyin güzel olacağından yana.
Allah ımıza sığınıyorum acılarımı dindirmesi için.

hamile halimle beddua edicem ama tutuyorum kendimi..ki hakettiler yani..en çokta annenize sizin sesinizi dinletmiş ya orda bittim ben..o kadın nasıl çabalamış,nasıl üzülmüştür kimbilir..Allahım canını yakanların canını yaksın inş..tez vakitte kurtarsın sizi o pisliklerden...

Allah Yardımcınız Olsun Dilerim En Güzel Günler Sizinle Olsun.Gerçekten Çok Üzüldüm,Allah Bildiği Gibi Yapsın Böylelerini.İnşallah Önünüzdeki Hayatınızda Mutluluk İçinde Olursunuz..

ohh ne güzel kurtulmuşsun o gibi pislik eşden eşde denmez ya ona inş mahkeme sonuçlanır sürüm sürüm süründürürsün onları..

keşke bende senin gibi cesur olabilseydim korkağın teki çıktım hep direndim düzelir diye diye 12 yılın heba oldu hala düzelmedi her geçen gün pişmanlıklarım arttıkça artıyor bu yükün altından artık kalkamıyorum psikoloşim allak bullak vücudumda hala darp izleri var ama gidemiyorum çocuklarım için çekiyorum gideceğim yer yok çocuklarımı götüreek sığıncak yerim yok keşkelerle yaşıyorum keşke hiç çocuk yapmasaydım diyorum.....

arkadaslar salı günü bosanma davasını actık.
pazartesi avukata gittik bosanma dilekcesini yazdı maddi manevi tazminat tedbir nafakası ve yoksulluk nafakası da.
sonra aile mahkemesine gittik 600 tl gb bi mebla yatırmak gerekiyormus davayı acmak için.
o gün üzerimde para yoktu salı günü parayı halledip davayı açtım.
üzerimden bir yük kalktı
o şahısta bu süreçte annemin telefonuna özür mesajları çekip duruyor
ama biz cevap vermiyoruz.
şimdilik gelişmeler bunlar.
umutla kalın...

ya hayret birşey birde özürmü diliyor?bu nasıl bir annedir böyle bir evlat yetiştirmiş.bu insan annelik makamına hakaret resmen.
canım yeni hayatında mutluluklar diliyorum sana.sakın geri dönme bence vazgeçme.gençliğine yazık.:50:

Ay ben sana kıyamam... Allah onların cezasını versin tez zamanda.... Sen de donlarına kadar al, hapse tıktır. Avukata git tedbir koydur. Allah kahretsin onları ya gece gece tansiyonum zıpladı. :47:

Tatlım istersen savcılığa da git, koruma talep et yahut sana 50 metre filan yaklaşamasın. Canına kast edebilir Allah muhafaza.

Son düzenleme:
okuduklarıma inanamadım tüylerim diken diken oldu, hem bu dünyada hem öbür dünyada bulurlar inşallah, burunlarından fitil fitil gelir.güzel haberlerini bekliyoruz.

Yok artık ya :53: Vicdansızlar,nasıl yaparlar.Nasıl bir piskopatlar bunlar anlayamadım şok oldum okurken.Ne kadar iğrenç insanlar var ya.Darp raporunu almışsın en iyi avukatı tut,altınlarınıda al tazminat,nafaka ne geliyorsa elinden alda görsünler.Allah böylelerinin cezasını versin ne diyeyim.Sitede avukatlar var canım bir bak istersen özel ayrılmış bir bölüm var hatta forumda.Çok geçmiş olsun.Böyle insanlardan inşAllah kurtulursun en kısa zamanda.

Allah colugumuzu cocugumuzu boylelerinden korusun.. Allahtan erken gostermis yuzunu.. gecmis olsun, umarim yasadiklarini bir an evvel unutur, guzel gunlerine geri donersin..

Back
X