eşim tarafından kıstlanıyorum...

Evi temiz tutarim, cocuklar da bütün gün okulda olup eve ac gelecekleri icin sevdikleri yemekleri yaparim, camasiri ütüyü aksatmam, sabah herkes evden cikinca oyuncaklari bile toplarim, alisverisi yaparim, ihtiyaclari belirlerim, alirim ve istedigim yere gider gelirim. Esimle bazen telefonda konusuruz disardayken o zaman söylerim ben surdayim burdayim diye. Hepimiz evli barkli, evini ailesini düsünen, sorumluluklarini bilen kadinlariz. Bu nedenle kocalarimizin oraya gidemezsin buraya gidemezsin demeye haklari yok. Tabi ki esler birbirine haber verir gidecegi yeri. Ama bu ne böyle bugün oraya gitme, yarin suraya gitme.

Görücü usulü evlenmis olabilirsiniz, birbirinizi yeni yeni taniyorsunuz. Esinize acik acik söyleyin. Birbirimizin huyunu suyunu bilmeden evlendik, hatta sen nisanlilik döneminde hic bundan bahsetmemistin. Ben böyle kisitlanmayi kabul edemem cünkü bunu gerektirecek davranislarda bulunmam. Aileme, kuaföre alisverise falan gidip gelecegim zaman sana haber veririm. Uygun saatler icerisinde gider dönerim. Bunu kabul etmezsen ikimiz de mutsuz oluruz deyin. Bu adam sizin calismanizi da kabul etmiyordur. Ne ala memleket, kendi aksama kadar sokakta kalsin kadini eve kapatsin.

Normal mi diye soruyorsunuz ben de normal degil diyorum. Hatta psikolojik bir rahatsizlik olarak görüyorum. Kabul etmeyin ve kendinizi ezdirmeyin. Siz de koyun sartlarinizi esinizin önüne.

hiç normal bi durum degil ama seni sevip kıskandıgı da ortada.. etrafın ne kadar kötü oldugundan haberdar bi eşin var sen bakkala gıdersen kacırırlar dıye korkuo muhtemelen D: ya da bakkal sana asık olr falan

canım bu ilk günler ben erkeğim höyyt benim lafım dinlenecek trpleri. usta bir strateji ile zamanla kuzuya dönüşüyorlar. ben hiç takmadım ilk günler tamam öyle olsun vs. hatta bazen o istemeden "sen izin vermezsin diye gitmedim falan " gururunu okşadım. sonra olay "sen benim istemedğim şeyler yapmazsın" a döndü. şimdi rahatım. her şeyin ilacı zaman.

Benim eşimde öyle haftada 1 gün annemlere giderim 2 olmaz.dışarı tek asla çıkamam ablam annem ile çıksam zorla izin verir verdiğne de pişman eder arkadaşlarıma gidemem onlar gelsin beraber birşey almaya gitsek bile karşı daki adam ile konusamam eşim aramızda posta olur yürüdüğümüz zaman yere bakmaktan kaldırımları sayar oldum hele ki başımı yerden kaldırayim bir daha birlikte çıkmaya bile müsade etmez ışte aşık olduğum kocaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…