Eşim birinin korumalığını yapıyor, mesela bugün avmye gitmişler AVM'de olduğu saatler içinde aradım meşgule attı mesaj attım geri dönmedi, beni önemsemedigini düşünüyorum , bı mesaj atmak zor olmamalı, sorduğumda da müsait değildim çalışıyorum diyo. Her defasında gün içinde aramiyim diyip danayanamayip arıyorum. Ne yapayim ben bu adama hanimlar
Eger ölüm hastalık yoksa aramayın.Eşim birinin korumalığını yapıyor, mesela bugün avmye gitmişler AVM'de olduğu saatler içinde aradım meşgule attı mesaj attım geri dönmedi, beni önemsemedigini düşünüyorum , bı mesaj atmak zor olmamalı, sorduğumda da müsait değildim çalışıyorum diyo. Her defasında gün içinde aramiyim diyip danayanamayip arıyorum. Ne yapayim ben bu adama hanimlar
Özel güvenlik yapıyor bunu bile bile niye ısrarla arıyorsun üstüne önemsemiyorrrr yiaaa diyorsunuz şımarıklıktan başka birşey değil. adam işinden olsa ağlanır durursun kocam bana para vermiyoğğğğEşim birinin korumalığını yapıyor, mesela bugün avmye gitmişler AVM'de olduğu saatler içinde aradım meşgule attı mesaj attım geri dönmedi, beni önemsemedigini düşünüyorum , bı mesaj atmak zor olmamalı, sorduğumda da müsait değildim çalışıyorum diyo. Her defasında gün içinde aramiyim diyip danayanamayip arıyorum. Ne yapayim ben bu adama hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?