Eşim tarafından önemsemiyorum

21Hanim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
62
-4
1
29
Eşim birinin korumalığını yapıyor, mesela bugün avmye gitmişler AVM'de olduğu saatler içinde aradım meşgule attı mesaj attım geri dönmedi, beni önemsemedigini düşünüyorum , bı mesaj atmak zor olmamalı, sorduğumda da müsait değildim çalışıyorum diyo. Her defasında gün içinde aramiyim diyip danayanamayip arıyorum. Ne yapayim ben bu adama hanimlar

Özel güvenlik mi yapıyor..
Şahıs bazında güvenlik yapiyor yani..
Bildiğiniz özel koruma.
Eğer öyle ise arama bence.
Çünkü onların görev alanı yok,mola mantığıyla çalışmıyorlar.
Boş oldugunda size dönmüyor mu zaten ?

Eşiniz işi sebebiyle , dikkatini dağıtmamalı,görevine odaklanmalı. Eşiniz işinin ciddiyetinin farkında , lütfen siz de farkına varın.

Eger ölüm hastalık yoksa aramayın.
Kendi müsait oldugu zaman sizi arar.

İş saatleri içinde adamı rahatsız etme diyebilirim. Çünkü zaten yeterince stresli yoğun insanlar ve istemeden sizi kırar aradığınızda adamı boğuyorsunuz gibi geldi

Kendinize bir meşgale bulun. Adam özel koruma anlık müdahele etmesi gereken durumlar olabilir öyle bir durumda telefonda sizinle konuşmasını mı bekliyorsunuz.
Alın karşınıza konuşun seni merak ediyorum uygun olduğun zamanlar beni bir haberdar etme 2-3 dakikada olsa ara diyin orta yolu bulmaya çalışın

Özel güvenlik yapıyor bunu bile bile niye ısrarla arıyorsun üstüne önemsemiyorrrr yiaaa diyorsunuz şımarıklıktan başka birşey değil. adam işinden olsa ağlanır durursun kocam bana para vermiyoğğğğ iştende çıktığğğ beni suçluyoğğğ sizde haklı mığğ diye konu açarsınız. Git bir şeylerle ilgilen boş oturan insan çabuk delirirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…