Eşim tarafından surekli tersleniyorum

sen de ona aynı şekilde davran, ama ailesinin yada kendi ailenin yanında değil, o çok çirkin birşey.

Başbaşayken tersle zaten anlayacak olan anlar, sorarsa hissettiğim şeyi sen de hisset istiyorum dersin.

He buna rağmen anlamazsa o zaman son çare kendi ailenin yanında yapabilirsin.

Ama asla onun ailesinin yanında yapma,eşin anlasa da sonunda sen kötü gelin olursun

Eşimin bir arkadaşıyla tanıştık eşli. Karı koca birbirlerini tersliyor birbirlerini gömüyor birbirlerine laf sokma çabasına giriyor. Dışarıdan çok komik görünüyorlar. Bizde eşimle bakıp bakıp gülüyoruz. Sonrada iyiki böyle değiliz diyoruz. İnşallah değişebilen bir alışkanlıktır.

En güzel cevap susmak ve görmezden gelmektir umursamadığını hissettir bak nasıl degisecek

Herkes yazmış bende yazim sende onu bikaç kez milletin önünde tersle rezil et.. sorarsa sende öyle demeseydin dersin

het hötlü evlilikleri hic ama hic sevmem. saygi yok o evlilikte bence. elbette soylenir kari koca birbirine, ama devamli olmamali.

oyle konusturtma.

Bence hic konuşma.Tek kelime bile söyleme.O konusmak istediginde tersleme huyundan vazgecene kadar boyle olacak isine gelirse de.Yaninda ac arkafasina telefon onunla muhabbet et gül eğlen ona hic yuz verme soguk davran.

Bence o tersleyince , kes sesini de. Evde kapıları falan çarp git mutfaga bir kaç tane tabak çanak kır. Yeter artık anlamıyor musun kaç kere söyledim insan gibi davran kit kafa diye bağır falan. Yani terslemesine büyük tepki ver. Kendi yorumunla tabi.

Ondan cekindigimden degil. Arkadaşlarımız sonra arkamızdan bunlar hiç anlaşamıyo diyecekler diye. Dedikodu malzemesi olmak istemiyorum yani. Kendi annesinin yanindada tersliyo beni.

İyi de şimdi de kocası karısını sevmiyor ne biçim evlilik diye dedikodunu yapiyorlardir

siz ona onun gibi davranmayın lütfen.
hem eleştirip hem de aynı davranışı sergilemek dogru olmaz.
siz bekleyin sabırla üzüm üzüme baka baka kararır unutmayın

Kocasinin da karisina saygiyi yok derler o bunu dusunmuyorsa sende dusunme ayni sekil davran

Sevgiliyken bu hallerini anlamadiniz mi?

Esin seni habire terslerken ve sen susarken milletin "ayy ne guzel anlasiyorlar, aralarida çok iyi" dediklerini mi saniyorsun?

Ona karşı koruyamadığınız sınırlarınızla alakalı.
Örneğin eşiniz saygısızlık ettiğinde kimse anlamasın diye onunla hahahiye ve muhattaplığıza devam etmeniz gibi..

Eşinizle inatlaşmanız da susmanız da yanlış davranışlarını tekrar ona yapmanız da evliliğinizi olumsuz etkiler yapmanız gereken evliliğinizi ve eşinizle aranızdaki güveni sorgulamak acaba eşinizin size karşı sert davranmasını gerektirecek unutamayacağı bir olay mı yaşadınız yoksa size güveni mi yetersiz onu yumuşaltacak ona huzur verecek yollar bulun onunla sakin sakin konuşun onu sevdiğinizi değer verdiğinizi söyleyin mutlaka eşiniz de siz de rahatlayacaksınız

Kısasa kısas yap baktın olmuyor öküzle hayat geçmez bas tekmeyi öğrensin anyayı konyayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…