- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
- Konu Sahibi Sonbahar 35
Bana böyle yapacak biri nefretten başka bir şey hissetmezdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Hakettiğini bulur. .bn belki de güzel bir yuva kuracaktim. .beni kandirdi. .benimle oyun oynadı. .dayanılir gibi değil. .Ne kadar çirkin , korkak ve karaktersiz bir insanmış eşiniz.
Ayrılmanın bile adabı vardır , sebep gösteremeyeceği için böyle bir oyun planı yaparak ayrılmış sizden .
Anlattıklarınızda eksik yoksa tabi , bu insanı hala nasıl sevebiliyorsunuz ?
Lütfen kendinizi üzmeyin size filmlerdeki senaryolara taş çıkartacak bir film hazırlayıp işleme dökmüş, adam gibi insan konuşur helalleşir , gidecekse gider ...
Size bunları yaptığı için yasal yollardan hakkınızı arayın , unutulur her şey gelir geçer , yeter ki ona olan saygınızı yitirin ve böyle bir insanı sevmeyin lütfen...
Normal düşünemiyorum. .Dr ye gidiyorum. .Bu hisler normal değil çünkü. .biliyorum. .bir tek ben miyim böyle. .Rabbim sen doğruyu göster bana. .bana güç ver..Bana böyle yapacak biri nefretten başka bir şey hissetmezdim
Ben yalnız kaldım. .ailede sürekli onlar gibi görüştüğü biri olsa en azından onlarla vakit geçirip stres atardim. .ama onlara çok uzaktı cokk..halalarina yenge sine. .sadece anne ve anne tarafı onun için. .Kadın onu oraya çekmiş. .uzak büyütmus. .ben sizi baktım evlenmedim bırakıp gitmedim deyip duruyomus. .esim bir keresinde bir arkadaşına paylaşırken duymuştum esime haklısın desem kendini bir yerden atar..böyle diyorm us kendimi atarım bir yerlerden deyip korkutuyormus. .Eyyy yüce Rabbim diyorum. .senin tokat in hiçbir şeye benzemez..sen buyuksun. .Adam zaten kendini belli etmiş. Teyzesi de tam bir ayı.
Çok tşk ederim arkadaşım. .içim rahatliyor..her birinizi çok çok tşk ederimEğer onu düşünesin gelirse
Ayrılma şeklinizi hatırla...
Şerefsizin tekiymiş resmen
Yat kalk dua et ki çocuğunuz olmamış
Ya olsa boşansan bile bu adamın yüzünü arada bir görmek zorunda olacaktın
Gerçi onu da terminalden uğurlar bi daha da görüşmez bilemiyorum
Bu "egitilmis yuksek derecede duyarli " gorunumlu cinsten o kadar cok psikopat var ki, ve bunlari anlamak , ayirt etmek (eger safsaniz) kadar zor ki... Kadinlara siddet olayinin buyuk bir yanli soldugu anlatilmadigi icin anlayamiyor kadinlar, zannediyor ki elini kaldiran hakli! Kadin camiasi olarak muthis bir algi operasyonuna ve bilinclenmeye ihtiyac var. Bu adamdan uzak durun ve kendinize yepyeni bir dunya bir yana "evren" yaratin.Bu insan is yerinde seviliyor. .birden çok yüzü var..Onun avukatı dilekcede çok naif biri diye bahsetmiş. .kendini çok güzel çok sakin çok kibar biri gösteriyor. .o kadar uyanık o kadar sinsi ki..beni inandirdi kendine..co güzel oynadı ..iyi bir senaryo hazırladı. .kurban bendim..inşallah vicdanli bir hakime denk gelirim. .Onların kuruslari bile çok önemli. .her şey para onlar için. .para talep etmm canlarını fazlasıyla yakacaktir bundan çok eminim. .tedbir nafaka si isteyecegim. .Allah im doğru olanı bilir ..inşallah benim için hayırlısını istiyorumdur. .
yalniz degilsiniz.Normal düşünemiyorum. .Dr ye gidiyorum. .Bu hisler normal değil çünkü. .biliyorum. .bir tek ben miyim böyle. .Rabbim sen doğruyu göster bana. .bana güç ver..
Hasta olduğumu ve evinin huzurunu hiç yasayamadigini çok titiz ve kıskanç olduğumu dugunde takılan Takıları düğün sonrası hiç görmediğini benim toplum içerisinde onu asagiladigimi faln yazmış. BeniM ruh sagligimla oynayan kendileri..burnunu karistip sigara kullugune bırakan yine kendisi mutfak lavobasina tükürük ağzını calkalsyan yine kendisi burnunu karıştırırken eline pecete sıkıştır an ben pecete yle burnunu silen yine ben..Arkadaşlarının yanında ilgilenmefigi onlarla ilgilenen onlarla yaptığı sohbeti ve o içten gülümsemeyi benle yapmayan kendisi ..gecenin bir saati kızlarla konuşan saatlerce sohbet eden yinr kendisi ..beni baba evine gonderip araba alma planı yapıp tam bileziklerimi bozdurma günü evime giden bn altınlarimi isteyip kötü olmamak için kendi elimde verdiğim 50 tl yanlışlıkla gonderemefigim için bana telefonda kızıp bağıran. .5.400 tl para saydığım. .araba alıp annesinin üzerine yapan yine kendisi. .huzursuzluk olmasın diye Susan yine ben....1 senedir ayrisiniz. Dava dilekcenizde ne yazıyor ? Tedbir badanası neden şimdiye kadar talep etmediniz ? Evden kovulma var. Tazminatın alasını isteyebilirsiniz.
Hakime hanim doğum iznine çıkmış dedi Avukatim. .İkinci mahkeme 19 ocak o zamn isteyecegim. .her türlü hakkımı talep edecegim1 senedir ayrisiniz. Dava dilekcenizde ne yazıyor ? Tedbir badanası neden şimdiye kadar talep etmediniz ? Evden kovulma var. Tazminatın alasını isteyebilirsiniz.
Eğitimli olanın cahilinden korkun derlerdi. .gerçekten öyle. .Rabbim e çok şükür. .sadece ilklerimi aldı. .ona çok üzülüyorum. BeniM için çok önemliydi. .onun bana dediği. .Bunlar normal şeyler demesi..Namussuz biri için önemsiz seylerdi çünkü. .eminm ki dışarda ki bir çok kızdan daha namusluyum. .gelinligimle çıktım. .ama ılkti bedenim duygularımı o insanlara kirletmenin hüznü var..Bu "egitilmis yuksek derecede duyarli " gorunumlu cinsten o kadar cok psikopat var ki, ve bunlari anlamak , ayirt etmek (eger safsaniz) kadar zor ki... Kadinlara siddet olayinin buyuk bir yanli soldugu anlatilmadigi icin anlayamiyor kadinlar, zannediyor ki elini kaldiran hakli! Kadin camiasi olarak muthis bir algi operasyonuna ve bilinclenmeye ihtiyac var. Bu adamdan uzak durun ve kendinize yepyeni bir dunya bir yana "evren" yaratin.
bosver canim allaha havale et
Bir iki hafta öncesinde tartışmamız olmuştu ama ben çok aglamıştm. .o da Tamm deyip sarılmışti. .normal hayatımıza devam ediyorduk. .ben öyle sanmışım. .
BiBisey erskcokKayinvalidem üzerime yürüyünce bn de karismamasi gerektiğini söyledim ve cevap verdim. .Örnek alincak bir evlilik göremiyorum sizde dedim. .ve her sözünün karşılığını verdim ..çok doluydum esim susuyordu ve ona da yukleniliyordu. .ben artık dayanamıyordum ailem çok uzaktaydi. .esim agladi ben de ağlamaya başladım ve kadından Özür diledim anne dedim bnm ailem uzakta ben sizi yeni yeni tanıyorum beni anlayın dedim artık insanları kotulemeyin ben zamanla tanırım dedim Özür dilerim esime dayanamıyordum. .Tamm dedi ve ertesi sabah kahvaltı hazirlanmisti bna kötü bakiyorlardi bana gel diye olmadı esim oturup kahvaltısıni yaptı bn gitmek istedim evimize sen git dedi bana v annesi bize doğru gelip siz ayrılın dedi çocuk olursa ona yazık dedi bn sessiz kaldm yorgundum. .sonra bn de yine gonullerini alırız dedim niçin alcaksam kötülük olmasın diyordum. .rahatsız oluyordum söylüyordum dayanamayıp pişman oluyordum. Ve geldiler ama kadınin umrunda değildim. .bizi yolcu ederken teyzesi arkanı unutma dedi eşime. .onu öyle kiskirtiyorlardi ki aslansın yakisiklisin v.s sözlerle yuceltiyorlardi. .iyice yorulmuştum olanlardan o kadar çok canıma geçmislerdi ki o .çocuğu bile dedim esime..artık dyanamiyordum kriz geciriyordm sinirden. Çünkü gelecek goremiyordum her sabah belirsizlik. .nerde mutlu aile görsem içim giderdi nefes alamiyordum beni bir gün dövdü yüzüme defalarca vurdu. .sonra ağlıyordu birbirimize sarılıp ağlıyorduk iyice sinirlerim yıpranmıştı evlendigimden beri ailemi görmemiştim bu arada esim evlendikten bir ay sonra işsiz kaldı kaynpederm nur içinde yatsın yardımci oldu..Ama kayinvalidem seni paran için seviyorlar deyip durdu..kayinpwderim bana anlatrdi tv yi gelip kapatiyor iki de bir kapıları çarpıyor derdi kahveye gitsin diye ugrasiyormus biz kayinpwderime gittigimizde bizimle biraz otursam baba hayırdır sen niye gitmedin derdi esim bn çok uzuluyordum. .o benm tek destekçimdi kızım derdi çok defa ayrilmak istedim bu yaşta utandım derdi her seferinde gidip gidip döndüm derdi. .bn dayak yedikten bir gün sonra yola çıktım cikmadan göz altima kapatici sürdü beni duşa sokup yikiyordu vücudum erken morariyordu mali müşavir de çalışırken kısa giyemiyorm yaz günü insanlar soruyordu gecistiriyordm ama sesleri illa ki duyuyorlardı. .çok defa sinir krizi geçiriyorum o nun çocuğu diyordum bunu söylemek istemiyordum ama psikolojm artık bitmisti sinirlerim yipranmisti. .o da iyi bir ise girdi ama o işten sonra değişmeye başladı özellikle bir sınavı kazandıktan sonra yürüyüşü bile degisiyor du beni begenmoyordu anliyordu bn muhasebe çalışıyordum mali müşavirin kızının tiplerini çekiyordm bir şeyler öğrenyim diye kız beni terslediginde iyi zamanını bekleyip tekrar gidiyordm wc yikiyor koca adamın wc yi yikadiktan sonra girip sif onu cekmedigini biliyorum. .çay demliyordm sürekli not aliyordm adam para mı vermiyordum kafasına göre hareket ediyordu bn not aliyordm en son çıkmak istedm parami isteyip vermeyince bni çıkarmak istedi zatn sonra parni şu zamn al dedi esimin de gelmesini istedim parayi o aldı sonra bana vermek istemedi ve çalışıyordu kendisi de ben borcumuz varsa verelim dedim bana ver n kadarda vereyim sana..hiçbir kiyafetim oranın iklimine uymuyordu sokakta yalvartti beni 900 tl para için. .aglatti. .artık güçszdum cokk..sonra parayi verdi seni sinadim dedi.bn çok yorgun dusmustum. .memlekete gozumn altı mor gittim kapatici varfi ama kalçamda ki morluk geçmemişti bn kendimi korumak için bıçak aldığımda bıçağı alıp ben dövmustu yapma unutamiyorm dediğimde gelsinler seni kurtarsinlar diyordu bıçak alıyordum elime artık umursamaz davranışlarına dayanamiyordm kendimi korumak amaçlıydi bazen sopa aliyordm gelme üzerime yapma vururm diyordm üzerin gidiyordum sadece korktugum dan korksun bana zarae vermesin diyordum ailem bilmesin diyordum yanına bırakmaz diyordum memlekete gittiğimde annem gördü ve annemi ikna ettim babamın haberi yoktu. .o sürede aileme doyamadim sürekli tartışma cikariyordu bn artık Alttn alıyordum uzaktaydim çünkü kötülük olsun istemiyordum...sonra bana araba aldığın söyled keşke benm de fikrimi alsaydin dedim sonra şaka yaptım dedi bn bileti almıştım yaklastikca eve sürekli arıyordu nerdesin diye benim elimde olan bir şey değildi vardigimda gitcektim teyzemi dedi neyse dedi .bn bir şey demedim çünkü kafamı biraz olsun temizlemistim memlekete gitmeden önce bir olay olmuştu olayların bağlantısını koparmak adına onu paylaşma liym. .kayinvalidem bn memlekete gitmeden nonce bize gelmişti sürekli senin yengem bir seydiyecekti sustu biri girince diyordu defim açık konuş dedi senin baban annemi aldatiyormus elim ayağım titriyordu halami da katıyordu bn artık dayanamıyrdm kayinvalidm dışarı çıkınca aradım halami o da senin annen için o kadını bu adam nasıl aldı dedi biz bir şey diyemedim cekindim kavga çıkar diye dedi bn odama kapanıp kapıyı kilitledi geldi ve kapımız açmak istedi dedim yalnız kalmak istiyorm usteleyince git dedim görmek istemiyorum dedim nasıl bir kadınsin dedim bsinirden ne dediğimi bilmiyorum ağzıma ne gelirse dedim esim geldi dedim annen ve ben görüyorsun dedim anla dedim yalnız kalmak istiyorm defim kadın kendini acidir ip gittive oysa bn kayınvalidemle ıyi olmayı çok isterdim hep düşünürdüm benm hayal ettiğim bu değildi beni bu hale nasıl getirmişler bıçak elime almaktan korkuyorum şimdi. ...memleketten döndüğümdeçok iyiydi eşimle o gün çok güzeldi ertesi gün bileziklerimi istedi bn d verdim hatta PTT yatrdim 50 tl l eksik yatirdım diye azarldi beni kasıtlı yapmamistm ..yürüyüşe gittigimizde kuşlar gibiydim çivil civil..nefes alıyordum mutluydum korkuyordum annesi aradiginda hep yalnızim diyordu beni söyleiyordu bi gece dedim annenn gelsin hiç mi gelmiycek dedim o da mutlu oldu annesi geldi ama yalnız değildir bn namaz klip dua ettim Allah im ne olur sen BAN güç ver ne olur eski şeyleri açıp huzursuzluk çıkarmasın Dedim çok yalvardim Rabbim e ve kadın geldi annesiyle den güleryüzle karşıladım ikramda küsür etmem taze yemek yaptım mey çay kahve her seylerini yaptım bir gün esim camlar kirli dedi bn de tmm hayatım beraber yaparz dedim annesini evden kodun oğlu şimdi yardım mi edecek dedi çıktı balkona bardak kırdı bn cvp vermedim sonra Anneanne geldi oglunu dövdü dedi gittiğimde yatak odada kayinvalidm yerde ağıt yakıyor esim yatakta agliyorlar di bn çok cokk kotu hissettim kendimi dedim anne her evde olur böyle şeyler yaşanır dedim sen evliliginde yaşamanın mi anne dedim torunları olacak gelip göreceksin dedim sen rahat ol dedim inan ki senin için demedim dedim bana dediği şu oldu ben senin babanı aradım deli kizinizi vize verdiniz dedi m bnm bundan haberim yoktu dedim olsun bn lari unutalimm dedim esim dışarı çıkardı sonra beni i aradı benim yanımda ol dedi annem laf anlamiyor dedi bn de Tamm defim kadın geldi yüzü bir kAris eline sağlık hicbir sey deniyordu wc çok kotuydu yetişmeye çalışıyordum dum..parka gidiyoruz bana kötü kötü bakiyordu. .anneannesine başörtüsü verdim ilaç içiyor sürekli uyutuyorlarfi.ban deli demesini nin sebebi de karşı komsunun rahasizlanmisti obsesifiz bn de ona moral içn bnm de geçirdiğimi söylemiştim yine ine babamn tanıdığı bir kız çocuğunu oldurmusler ve bn çok etkilenmistim o yüzden gitmistm bunu esim bilm annesine söylemişti onlara da gün doğmuştur..konuya gelirsen esim bnden uzaklaşıyor du bnm ise girmem gerekiyordu yazlık yer olduğu için başvurular başlamıştı bir hafta kaldılar eksiksiz ilgilendi is konusunu açınca bana sert çıktı dedim hem yorgun düştüm hm de iş bskmm laxm tmm dedim ayrılalım kayinvalidem dışarı çıkmıştı sonra cüzdanını unuttum diye tekrar geldi belli fırsat kolluyordu beni avukat a goturdu ciddiyim dedim yapma bize bunu ağladım olmaz dedi girdik avukata beni nasıl anlattın sa avukat ben doverdim seni dedi esim sunun sunun giyinisiine bak dedi hiç kıyafet alamıyorum gibi mi dedi bn aglamaktn konusamiyom dum çok dolmuş dedi avukat bu seferde..oradan çıkıp restoration goturdu beni annesi de oradaydi bana bakiyordu uzun uzun uzun ben konuşma gereği hissettim biz mutluyuz ki dedim esim döndü ban nerde mutluyuz dedi sizi istemiyo bu dedi annesine Hayır dedim istemen ek değil anne ev tutlim bize yakın ol annenlere gidersin dedim kızkardeşi bize gelirsin dedim..Bu seferde beni ne zenginler istefi evlenmedim dedi..bn de kalcm annem de kalcak ya bakarsın ya da sık. .olup gidersin dedi defim sen benim esimin annesinin sana saygı duyuyorum dedim ben sana hiçbir şey demiycen dedim. .bn son sözümü söyledim dedi. Eşim de cit yok onlar ne söylerse soylesin sen hiçbir şey deme derdi ve onlara hak verip beni yalnız birakirdi akşam oldu bnden hizmet bekliyorlar esime dedim bn hizmetçi degilim dedim annen beni sevmiyor dedim görmüyor musun dedim kadın kadın içerde birden baygınlık geçirir gibi oldu ama numaraydi yalan konusuyordu görmediği rüyaları anlatıp açığını yakaladı enistesi çok tuhaf biriydi. .esim hmm inip arabayi hazırladı bn de geleyim e geleyim dedim kabul etmemiş ayır dedi arabayi oyke hızlı hareket etti kiateş, çıktı bn ağlıyordu artık gücüm kalmamıştı kayinpederim yatagunda ölü bulunmuştu o da yoktu cenazesine gittmde kayinvalidemn annesi çıkın dedi odadan bn çıkmak istemedim defim biz kalçaz siz isterseniz çıkin kayinvalidm sen öldürdün dedi herkesin içinde bn ağlıyordu baba bn sensiz yetim kaldım defim esim gelip yine ortalığı karistrdin dedi bn yokmuş gibi davranıordu o gün kuran okudum dua ettim Allah im defim kalplerimizdeki kötülüğü gider dedim ..sonra esim hep onlara duyurdun dedi benim kuran okummamdam mutluluk duyacağı na böyle söylüyor du defin işlemi tamamlandi o aksam teyzesi cenazeye bir adamı çağırmış kocası bunu duyuncasinirlendi ama kadın bana bakıyordu başka hiçbir yere bakiyordu esim zaten bnden uzak duruyor o nereye giderse bnde gidiyordum kimsem y oktu halasni gördük bana kızım ailen niye araştırmada dedi bn çok sasiriyordum sanki o aileden değildi birbirlerine bu kadar yanancilsrdi.eve gittigimizde teyzesi bana gel defi bn de cenaze evi olay olmasın ben size bir şey demedi defim sen bana kötü kadın dedin mo defi bn sasiriyordu ben sizi sevmiyorum sizde beni dedim siz beni sevmek zorunda değilsiniz dedim bn de sizi defim sonra esim geldi teyze haklısın dedi hemn ben yine yalnız kaldm bnm ni yanımda konusmuyorlar Nurhan içeri git diyordu esim sonra içeri cagirdigimda gitvteyzenin kızının parmağıma tak defim yüzüğü o da bana tokat etti yer yatağı yaptılar üzerimdeki yorgan çekti bana yumruk attı sarılma diye bn ağladım sabaha kadar bekledim sonra ezan okuyunca kalktım amcasını aradım amca bizi ayırmak istiyorlar defim yarın konuşacağım dedi her şeyin farkındayım defi bu arada teyzesinin gelininin ayrıldı esinden o da kayinvalide sebebiyle o bana anlatrdi bn ona öyküyü uflerdik sekerlere iyi olalim diye..neler çektik amcam onları ayirdilar şimdi sıra size geldi defi sabah kalkti lar kahvaltı hazırlanmış ben kimsesiz kayinvalidem burnunu ucuyla gel defi esim kılınır kipirdama di y bn şu ile biskuvi yedim hem ağladım hem yedim. .sonra bn o gün açmaya gittim o da geldi esime defi senin annemle kimse baş edemez sadece isim değişir gelen gider dedi ..ses çıkarması ben i arabaya bin bn eve gittim beni yolcu etti ...kayinpederim nur içinde yatsın kadın evinde korkuyordu .zain 3 gugünü kalip 27gunukizkardesinde kaliyordu gitmiyordu evine adamcagiz oralarda ne yiyordu hiç umursamiyordu bekar bir oğlu olmasına rağmen da annesiyle kalmak mak istemiyordu onun amacı belliydi bizi ayırmayı koymuştu kafasına. ...
evlenmeden önce baya bi sene birlikte olmssunuzhiç mi anlamdınuz ailesinin kendisinin böyl e insanlar olduğunu niye evlendinizEğitimli olanın cahilinden korkun derlerdi. .gerçekten öyle. .Rabbim e çok şükür. .sadece ilklerimi aldı. .ona çok üzülüyorum. BeniM için çok önemliydi. .onun bana dediği. .Bunlar normal şeyler demesi..Namussuz biri için önemsiz seylerdi çünkü. .eminm ki dışarda ki bir çok kızdan daha namusluyum. .gelinligimle çıktım. .ama ılkti bedenim duygularımı o insanlara kirletmenin hüznü var..
Lutfen namus kavramini kendi degerinizi olcmek icin kullanmayin. Namus yuzeysel ve sig bir kavramdir halk arasinda. Namusun bekcileri erkek oldugu icin bir kadinin tertemiz yuregini kendileri olcup bicerler. Bu kadar adaletsiz ve ahlaksizdir kendileri. O sisteme boyun egmeyin. Siz saf ve temiz insansiniz, hala da oylesiniz, o kotu adamin yaptiklari sizin ruhunuzu veya bedeninizi kirletemez. Sizin ruhunuzu kirabilir ki asil kotusu bu. Siddete ugrayan insan omur boyu tasir bu kirginligi. Siz asil ona onem verin, manevi veya fiziksel siddetin ozguveninize etkilerini nasil yenebilirim diye ugrasin.[/QUOTE][QUOTE="..Namussuz biri için önemsiz seylerdi çünkü. .eminm ki dışarda ki bir çok kızdan daha namusluyum. .gelinligimle çıktım. .ama ılkti bedenim duygularımı o insanlara kirletmeniniz. in hüznü var..
Öyle bir kadını sevdi zaten..Bu noktaya getiren kendisiydi..yoksa siz o kadın misiniz diyesim geldi.. yoksa siz de oylelerinin bekleyeni misiniz?Belki esiniz güçlü akıllı kendini seven bir kadın istiyodur sizin güçsüzlügunuz onu sizden sogutmustur
Öyle bir kadını sevdi zaten..Bu noktaya getiren kendisiydi..yoksa siz o kadın misiniz diyesim geldi.. yoksa siz de oylelerinin bekleyeni misiniz?