Benim eski esimde beni yolcu etmisti gule oynaya, hemde el ele, goz goze .. ama ben bu evliligi mantiken surduremezdim, guya ailemin yanina kafa dinlemeye gittim.. yolcu ettikten sonra bi baktim basladi bu " ailem seni istemiyoda, ne yapacagimi sasirdimda, su gun gelmede, o gun gelde, surekli beni engellemeler, hakaretler, psikolojik siddetler vsvs " .. sanki bende cok merakliyidim annesine hizmetcilik yapmaya devam etmeye.. yeter artik beeee dedim ve geri donmedim, haberde vermedim.. beni her yerde aramis, taramis, babami hic bir zaman aramayan biri nasil olduysa o gun babami aradi, babamda acmadi .. umrumda degildi acikcasi.. canimi yakanin cani yansin.. ailesi o kdr kotuluk yapti, hatasiz oldugumu bile bile bana yukleniyordu, beni eziyordu onlara karsi, hatta isyan ediyordu yuvami kim dagittiysa Allah onun belasini versin diyordu.. bende diyorumki be adam ailenin lafina gidip yuvani dagitan sensin, karina sahip cikamayan sensin ..ama hakim durusmada ona cevabini bi guzelde yapistirdi.. sirada ilahi adalet var onu bekliyorum..