ESIM TARAFINDAN TATİLE DİYE GONDERİLİP KANDİRİLDİM. .

mesajların hepsini okumadım fakat inşallah hayatınız düzene girer nasıl olcak bilmiyorum inşallah çok mutlu olursunuz. yaşadıklarınız çok kötü nasıl sevmeyip de sevmiş gibi davranabildi neden böyle bir şey yaptı allahından bulsun

Ben de, şiddet dahi gormeyi kendine yedirebilen, karşisindaki ahlaksiz kisiden buna ragmen katiline baglanmak gibi 'soğuyamamayi nefret edememeyi' anlayamiyorum, uzgunum...

Kalpler Allah ın elindedir sen yaptıklarınla kendini ona sevdiremezsin ancak vefa duymasını sağlayabilirsin ama korkarım onda da vefa yok.. yani üzülmesini bekleme..önüne bak

sizinki baya ayıplı ayrılık olmuş bu ne ya çok afedersin ama hayvana yapılmaz bu muamele bide tatile gönderiyorum falan evcilik mi oynuyosunuz ya bence nefret etmelisiniz bu adamdan çünkü grurunuzu ayaklar altına almış . ne demek ya sen na yapmışşın ki gönderiyor ne demek ya ay çok sinirlendim küfür küfür küfür

Çok zordu arkadaşım. .

Çok terbiyesiz insanlarmış. Sen bunlarla beraber yaşamaya devam ettikçe kafayı yersin.bence kurtulduğunu için sevinmelisin eşine gelince resmen kovmuş. Hem de kandırarak bunun affı olmaz. Bence kesinlikle affetme. Affedersen aynısını yine yapıcak. Belki de daha kötüsünü. Zor bi durum senin adına çok üzüldüm. Rabbim yardımcın olsun. Sıkma canını yeni bi hayata başla.

Canım sen nasıl dayandın bunlara.. Ruhları da bedenleri da leş gibi olmuş bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…