ESIM TARAFINDAN TATİLE DİYE GONDERİLİP KANDİRİLDİM. .

Çok Üzgünüm. .zamanı geri alamıyorum. .

Neler neler unutuluyor.ben her buyuk acida , daha fazlasina dayanamam derim.Allah daha fazlasini verir.onada dayanirim.hepsi gececek.gun gelecek sukredeceksin kurtulduguna..

üzülme. Herşeyi Rabbine birak ki o sana herşeye yardimci olur.. Rabbim inançli kişilerin yanindadir bunu uınutma.

Ben
Bence bir avukata gitmelisin.

Canları cehenneme . Size bunları yapanlara üzülmeyin artık

Ah şu herşeye karışan kv ler yokmu nasıl hesap verecekler... Çocuğunu doldurup doldurup yuvasını yıkıyorlar marifetmis gibi ilk değilsin bu konuda Allaha havale et derim.. Sende psikolojik yardım al ise gir diye tavsiye verebilirim anca allah yardimcin olsun çok zor

Şimdi evlendinizmi

Bir iki hafta öncesinde tartışmamız olmuştu ama ben çok aglamıştm. .o da Tamm deyip sarılmışti. .normal hayatımıza devam ediyorduk. .ben öyle sanmışım. .
evliliklerde sorunlar tartışmalar olur ama boyutu önemli birbirinizi çok kırıp döküp sonra sarılıp hiç birşey yok gibi kaldığınız yerden devam edince o kalanlar ne yazık ki kendi kendine yok olmuyor sorunlar çözülmedikçe arkaya atılıp ötelendikçe herseferinde başka bir soruna eklenerek daha büyük sorunlar olarak önünüze dökülüyor. Keşke hayatınıza devam etmek yerine sorunları çözmeyi deneseydiniz. olan olmuş arkanıza değil önünüzü bakma zamanı...

Aynen dediginiz gibi oldu...sorunları çözmek tek taraflı olmuyordu..çok ugrastim ama olmadı. .

Bugün avukatim aradı. .Hakime hanim doğum iznine çıkmış. .ilk mahkemede de boyle söylenmisti. .ertelencek yine..

Çok zor arkadaşım. .yoruldum artık. .

1,5 sene oldu bir kez olsun aramadi..Bu kadar nasıl vicdansiz olabilir. .kan ağladım resmen. Ben nasıl bir insan için hayatımı mahfetmism. .

Kalbinde ne kadar sevgi olursa olsun kesinlikle seni satanı sende s atacaksın. Bu insan için beynini bosuna meşgul etme unut gitsin.Allahtan çocuk yok ya çocuklarla beraber seni sokağa atsaydı ne olacaktı.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…