Tum yasadiklarini okuyamadim. Sinirlerim bozuldu. Normal olmayan insanlarla ve de sana hic uymayan kisilerle yasamissin. Esin dedigin kisi sana hic es olmamis. Sindirilmissin. Yapilan davranislar psikolojini alt ust etmis. Neyin dogru neyin yanlis olduguna karar veremez duruma gelmissin. Evlilik yurusun diye sadece sen cabalamissin ama ortada bir evlilik hic olmamis.
Neyse bu duygu durumun yani esini ozkemen seviyor zannetmen yasadigin travmadan. Aslinda seninki ozlemek degil. Onlar seni degersizlestirmis yani sana degersiz biri gibi davranmislar. Senin oyle hissetmeni istemisler. Cunku seni pistirmak sindirmek istemisler. Sen de bu yasadiklarindan, hele ki adice tatile diye seni otobuse bindirip evi bosaltmalarindan dolayi ofke duyuyorsun ve soklardasin. Bu durumu kabullenemiyorsun. Bu yuzden de karmakarisik duygular yasarken esini sevdigini saniyorsun. Genelde bu tip olaylarda yani erkek kadina siddet uyguladiginda,asagiladiginda, insan gibi davranmayip degersiz hissettitdiginde kadin esine daha cok bagimli hale gelir ve esini sevdigini, onsuz yapamayacagini sanir. Ve bir gun olaylarin duzelebilecegini umit eder. Oysa hic duzelmez, daha da beter olur.
suan senin yasadiklarinda boyle birsey. Kurban rolune girmissin ve bagimliligi sevgi saniyorsun. Bence sukretmelisin ki boyle birinden kurtulmussun. Simdi degil ama zamanla psikolojin duzeldikce iyi ki kurtulmusum, adam adam degilmis zaten diyeceksin. Bence psikolojik tedaviye de gitmelisin cunku travma yasiyorsun. Bu insanlardan uzaklasman iyi olmus. Arkana bile bakma. Ben olsam tum iletisimimi keserdim bu insanlarla. Ve hergun sukret kurtulmussun. Sunu da unutma hissettiklerin sevgi degil. Kesinlikle sevgi degil. Bagimlilik...Dilerim bir gun gercek sevgiyi yasarsin ve bu yasadiklarinin sevgi olmadigini o zaman anlarsin. Sevgiyle kal....