ESIM TARAFINDAN TATİLE DİYE GONDERİLİP KANDİRİLDİM. .

Eşiniz ayrılmak istemese bunu kimse başaramazdı. Kv bile. Eşiniz fazlasıyla karaktersizmiş. Bence üzülmeye değmez. Bence sizin ki sevgi değil. Yapılan haksızlığı kabullenememe. Böyle adi bir adam sevilmez çünkü.

Kirginliklarimi icime gomuyorum bazen..ve tutamiyorum zamani kayip gidiyor en guzel yillarim elimden..ve bir gün daha gitti benden...Oysa ne güzel guluyordm ben..bazrn de birakiyorm kendimi sessizliğe. .Oysa dimdik ayakta durmaliydim benn..oylece bakıyorum boşluğa. .yazarken gözlerimden yaş bosanircasina. .Yitip giden hayallere..dur diyorum...topla kendini. .yine aynı şarkı ..susuyorum yine..belki diyorum belki bir gün mutluluk şarkısı çalar benm için. . Ama hiç bitmesin yarım birakmasin beni..nasıl biyerde ki bu yasanmislik. .nasil kalkardim bu yükün altından..ruhum kayıp benim ..eski ben değilim ki..korkuyorum. .guvensizm ben...en güzel çağımda bıraktım gülmeyi. .öğrendiM ki büyüyorum....Oysa hep küçüktüm ben..yaşadıklarimin ağırlığını bilemeden...

Kalbinde ne kadar sevgi olursa olsun kesinlikle seni satanı sende s atacaksın. Bu insan için beynini bosuna meşgul etme unut gitsin.Allahtan çocuk yok ya çocuklarla beraber seni sokağa atsaydı ne olacaktı.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..
Evet..onu çok düşündüm. .ya evladım olsaydı ondan..ne yapardım ...Rabbim çok büyük ki..olmadı. .Allah razı olsun arkadaşım

Eşiniz ayrılmak istemese bunu kimse başaramazdı. Kv bile. Eşiniz fazlasıyla karaktersizmiş. Bence üzülmeye değmez. Bence sizin ki sevgi değil. Yapılan haksızlığı kabullenememe. Böyle adi bir adam sevilmez çünkü.
Çok haklısın arkadaşım..tek suçlu o..

Evlenmek istersen de maddi manevi durumu iyi olan seni sahiplenecek dertlerini unutturacak bi akrabam var.o kapıyı kapatan Allah sana ne kapılar acacak bekle ve gör...Allah sabredenlerle beraberdir

Arkadaslar rüyamda ikiz bebeklerim olmuştu. .biri kız diğeri erkek. .masmavi yuvarlak gözleri vardı. .elimde dokundum kucağıma aldım. .çarşafa sarmislardi beyaz bi çarşafa. .ikisini birlikte ..bebeklerden biri aşağıda diğeri yukarıda. .birinin kolu disardaydi. .aynı örtüye sarilmislrdi. Nasıl yorumlarsiniz? ?

1,5 sene oldu bir kez olsun aramadi..Bu kadar nasıl vicdansiz olabilir. .kan ağladım resmen. Ben nasıl bir insan için hayatımı mahfetmism. .

Hayretler içerisinde okudum. Sİz gidip dönmeyerek baştan hata yapmışsınız. Telefonda kavga çıkarmaya başlayınca ailenizide alıp evinize dönecektiniz. O evi onların başına yıkacaktınız. Madem ayrılık istiyor hayhay diyip, bavulunu eline verecektiniz, ev sizinse satılığa çıkarıp payınızı alacaktınız kiracıysanız ev sahibini arayıp durumu izah edip eşinizi insanlara rezil edip o evde kalmamasını sağlayacaktınız. Şimdi siz evi terketmiş gibi görünüyorsunuz. seni arayacak insan bu şekilde gönderir miydi Allah aşkına? Ailesiyle arada kalıp zırlayan erkekten ne hayır gelir ki? Orta yolu bulamamış. Hakkında hayırlısı olsun, senin yerinde olsam asla üzülmem. Çocuğun yokmuş resmen kurtulmuşsun.

Hayretler içerisinde okudum. Sİz gidip dönmeyerek baştan hata yapmışsınız. Telefonda kavga çıkarmaya başlayınca ailenizide alıp evinize dönecektiniz. O evi onların başına yıkacaktınız. Madem ayrılık istiyor hayhay diyip, bavulunu eline verecektiniz, ev sizinse satılığa çıkarıp payınızı alacaktınız kiracıysanız ev sahibini arayıp durumu izah edip eşinizi insanlara rezil edip o evde kalmamasını sağlayacaktınız. Şimdi siz evi terketmiş gibi görünüyorsunuz. seni arayacak insan bu şekilde gönderir miydi Allah aşkına? Ailesiyle arada kalıp zırlayan erkekten ne hayır gelir ki? Orta yolu bulamamış. Hakkında hayırlısı olsun, senin yerinde olsam asla üzülmem. Çocuğun yokmuş resmen kurtulmuşsun.
Biz gittigimizde benim esyalarimi odamiza birakmislardi. .kimsesiz gibi..Beyaz çarşafa sarmış. .mahrem kıyafetlerim çoraplarım. .her bir şeyim. .gelinligim yerde..bıraktım onları orada . Bana ait olanları aldım
..eve gidince hepsini çöpe attım. .çok kotuydum. .kremlerim parfümlerim tokalarm secmece alınmıştı. .beni suan da hasta diye gösteriyor. .ev bizm değildi. .yine o civarda başka bir ev tutup annesini kardeşini yanına almış. .o kadar vicdansizdi ki..insan olan dusmanina yapmaz
..komşular sahit olmak istemiyorlar. .zamanı geri alamıyorum. .nefes almak istiyorum artık. .Rabbim büyük kk arkadaşım. .

AMİN arkadaşım inşallah. .bazrn beddua ediyorum. .sonra diyorum Rabbim bn sana bıraktım. .sen en doğrusunu bilensin diyorum..beddua etme diyorlar. .Allah a bırak o en iyisini bilir diyorlar..Rabbim sorsun..aklımı iyice karistirp BeniM ruh hastası yapacaklardi. .bi de durup dururken kimseye güvenme bana da güvenme diyordu. .aklımı karistiriyordu. .bir iyi bir kötü. .disaridaysa arıyor umursamaz ve tavırla konuşuyor. .eve gelince de hiçbir şey olmamış gibi davranıordu. .Bu beni çok hassaslastiriyordu. .Yüce Rabbim sorsun. .ne diim arkadaşım. .

işte bu yüzden kendini üzme yuva kurmak çok zor ama yıkmak o kadar kolay ki bir yuva dağıldığı zaman ARŞ'ı ALA titrermiş, ancak böyle durumlarda da boşanmak ALLAH katında da haktır. Yaradan bile uygun görür , sağlığın daha önemli dinç bir beden ile hakkını ara sana değer veren seven insan elbette olacak inan buna

işte bu yüzden kendini üzme yuva kurmak çok zor ama yıkmak o kadar kolay ki bir yuva dağıldığı zaman ARŞ'ı ALA titrermiş, ancak böyle durumlarda da boşanmak ALLAH katında da haktır. Yaradan bile uygun görür , sağlığın daha önemli dinç bir beden ile hakkını ara sana değer veren seven insan elbette olacak inan buna
Ben hiç vazgeçmedim ondan.O vazgecti. .Bana söylediğinde inanmazdim. Bir anlık öfkedir derdim. Kendimi kandirmism. Beni sevmiyormus. .ne kadar acı. .seviyor gibi davranmis ..bir kere sarılmış on kere itmis kendinden. .Ben elimden geleni yaptım. .Sıra ayagimla geleni yapmakta. .Gitmekte..Sadece Rabbim e havale ediyirm onu ve çevresini. .

Ben hiç vazgeçmedim ondan.O vazgecti. .Bana söylediğinde inanmazdim. Bir anlık öfkedir derdim. Kendimi kandirmism. Beni sevmiyormus. .ne kadar acı. .seviyor gibi davranmis ..bir kere sarılmış on kere itmis kendinden. .Ben elimden geleni yaptım. .Sıra ayagimla geleni yapmakta. .Gitmekte..Sadece Rabbim e havale ediyirm onu ve çevresini. .
canım sevgi bile bazen yetersiz kalıyor. saçını süperge et , ona haddinden fazla değer ver ama karşılığını alamıyorsan yaptıklarında hep boşa gidiyor demektir.Kendineden başka kimseye değer vermeyecksin bu dünyada hele hele şu devirde öyle bir hale geldik ki kimse kimseye güvenmiyor babana bile güvenmiceksin derler ya o durumdayız. Mevlam görüyor bunları sen gönlünü ferah tut yapılan adeletsizliğin hesabını bu dünyada vermese bile diğer dünyada verecektir. Kendini kandırmadın sadece sevdin sakın bunu unutma karşındaki insan anlayışsız olduğu için göremeyecek kadar kör inşallah hakkında hayırlısı olur yüreğini ferahlatır Mevlam

Benimde eşim çok aileci bizde sürekli KV yüzünden hep kavga ediyoruz bnde eşimden soğudum 2 aylık hamileyim o kadar ilgisiz ki ekmek bile almıyor yani diyeceğim şu ki cnm gerçekten senin adına çok üzüldüm.. allaha havale et bırak hiç üzülme böyle adamdan nefret etmelisin sen anlıyorum hazmedemiyorsun sevmekten çok bunu kabullenemiyorsun ama dua et bnm gibi hata yapıp boyle adamdan hamile kalmadığını icin

canım sevgi bile bazen yetersiz kalıyor. saçını süperge et , ona haddinden fazla değer ver ama karşılığını alamıyorsan yaptıklarında hep boşa gidiyor demektir.Kendineden başka kimseye değer vermeyecksin bu dünyada hele hele şu devirde öyle bir hale geldik ki kimse kimseye güvenmiyor babana bile güvenmiceksin derler ya o durumdayız. Mevlam görüyor bunları sen gönlünü ferah tut yapılan adeletsizliğin hesabını bu dünyada vermese bile diğer dünyada verecektir. Kendini kandırmadın sadece sevdin sakın bunu unutma karşındaki insan anlayışsız olduğu için göremeyecek kadar kör inşallah hakkında hayırlısı olur yüreğini ferahlatır Mevlam
O kadar iyi geliyorsunuz ki..çok tşk. ederim..inşallah her şeyin hayırlısı olur..artık anlık mutluluklar yaşıyorum. .İlla biri olsun hayatımda demiyorum..ben de istiyorum mutlu bir yuvam, sıcak bir ailem olsun..ama olmuyorsa olmasın...Geçici dünya hayatında sadece zamanı geçireceğim. .

Mevlam yardimciniz olsun. Sabri cemil versin. Sizi anlayabiliyorum. Allah sikintilarinizdan halas etsin. Zaman herseyin ilaci derler ama sunu soyleyebilirim hic birseyi unutamazsiniz ama buna sadece alismaniza yardimci olur zaman. Cunku bu bende hep boyle oldu. Belkide henuz hayatima birii girip gecmisi unuttaramamasindandr.

Benimde eşim çok aileci bizde sürekli KV yüzünden hep kavga ediyoruz bnde eşimden soğudum 2 aylık hamileyim o kadar ilgisiz ki ekmek bile almıyor yani diyeceğim şu ki cnm gerçekten senin adına çok üzüldüm.. allaha havale et bırak hiç üzülme böyle adamdan nefret etmelisin sen anlıyorum hazmedemiyorsun sevmekten çok bunu kabullenemiyorsun ama dua et bnm gibi hata yapıp boyle adamdan hamile kalmadığını icin
Canım benim..o kadar üzüldüm ki...seni çok iyi anlıyorum biliyor musun..senin içindeki yarayı çok iyi biliyorum..sadece kabuk bağlar. .anlık. .sonra yine kanar. .hep kanar..Rabbim yardımcın olsuunn..ne desem de içini rahatlatsam...içimiz rahatlasa. .sadece dua..şükür. .Rabbim çok büyük. .O her şeye kadir..inşallah bize yapılanların cezasını er ya da geç cekecekler. .umarım bazı şeyler bitmeden esin farkına varır. .Çünkü sen çok degerlisin..bunu hiç bir zaman unutma..inşâllah yavrunu mutlulukla huzurla kucağına alırsın. .Rabbim kayinvalidene sizin mutlulugunuzu golgelemeyecek kadar ömür versin..Rabbim tüm kötülere, arabozuculara fırsat vermesin...........

Mevlam yardimciniz olsun. Sabri cemil versin. Sizi anlayabiliyorum. Allah sikintilarinizdan halas etsin. Zaman herseyin ilaci derler ama sunu soyleyebilirim hic birseyi unutamazsiniz ama buna sadece alismaniza yardimci olur zaman. Cunku bu bende hep boyle oldu. Belkide henuz hayatima birii girip gecmisi unuttaramamasindandr.
Ben de sadece alisiyorum..unutamiyorm arkadaşım. .....

Zor gunler gecirmissiniz uzuldum. Bundan sonra guclu olup o serefsizi ve ailesini dusunmeyip yolunuzda ilerlemeniz. Gec olmadan gercek yuzunu gormussunuz. Madalyonun birde bu yuzunden bakin.

Back
X