eşim tatilde2

ailesiyle ilgili bir şey diyemem.hemen kötü oluyorum.bu sefer benden uzaklaşıyor. benim ailem ise arkamda. ne olup bittiğini annem bende kaldığında gördü, biraz sabret dedi ama ne olursa olsun arkandayım,gençliğini heba etme dedi.

Anlayın artık eşiniz siz dahil herkesle tatile gider ama sizle gitmez..
Bence kendi başınaıza gideceğiniz tatili ayarlasanız iyi olur gibi
Belki eşinizin aklı başına gelir..

Son düzenleme:

bahane zaten amerika eşim için o gezip tozacak. anne babasına da bak ben kardeşimi kolluyorum havası verecek. yoksa kız niye evli abisiyle gitmek ister ki? asosyal zaten... amannnn gıcık oluyorum hepsine:enbuyukkk:

Anlayın artık eşiniz siz dahil herkesle tatile gider ama sizle gitmez..
Bence kendi başınaıza gideceğiniz tatili ayralasanız iyi olur gibi
Belki eşinizin aklı başına gelir..

anlıyorum...o zaten sen de ablanla git ben bişey demem ki, diyor da sorun keşke bu kadarıyla olsa bunlar ufak ama altta yatan büyü k bir temel sıkıntısı ona canım sıkılıyor sanırım

bu temel de sevgi mi güven mi ne ise bilemiyorum işte sıkıntı butrda zaten

anlıyorum...o zaten sen de ablanla git ben bişey demem ki, diyor da sorun keşke bu kadarıyla olsa bunlar ufak ama altta yatan büyü k bir temel sıkıntısı ona canım sıkılıyor sanırım

Sanırım eşiniz sizinle vakit geçirmek istemiyor
Temel neden bu
Ya sevgisi bitti , ya sizinle her zaman olacağını düşündüğü için öncellikleri hep başkaları ama siz değilsiniz..
Tatile kendi başınıza gidin bence , ablanız yada herhangi biriyle değil..

demek ki,yanlış düşünmemişim annen haklı canım.yapıcı olmaya çalışamıyorum maalesef,çünkü ortada aile diye bir şey yok.sakın yanlış anlama,bu üzüntülü anında bir de ben seni kırmak istemem..hem bak,kendin de söylemişsin bütün yük omuzlarımda diye.
hani derler ya,kötü huyu yok ,şuyu yok,buyu yok.öyle olmayınca da sorunlar oluyor,eline alıp gösteremiyorsun ki ve bu sorunların altında tek bir kişi eziliyor.bunları tek bir kişi çekiyor,bunlara tek bir kişi katlanıyor.sorun var işte!
keşke,amerikaya tatile gitse de kızkardeşiyle döndüğünde huzurlu,mutlu yuvanızda yaşamaya devam etseniz.işte,sorun bu olsa,çözülebilir tatile gitmeleriyle.ama,değil canım.sevindim,ailenin arkanda olmasınakendini önemse ve kendine planlar yap.kendini bir de sen hapsetme,sorunların içine.kendini görmezlikten gelme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…