Esim telefon ve bilgisayar bagimlisi

Belemir61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
244
70
48
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve 5 yildirda genel de cogu zaman eşim telefon ve bilgisayar ile takılır ciddiyim elinde ya telefn ya da bilgisayar da dizi film izler yemek yerken masaya laptop koyar WC ye ya tlfn ya da laptop la gider ben neyse de küçük çocuk var o etkilenecek ne yapmam nasil onu bu huyundan vazge iririm konuştum bı kaç gün birakiyo sonra yine aynı aynı masada yemek yemedim umursamadı öyle çok onun dışında. Normal biri

Bunlardan fırsat bulup çocuğunuzla ilgilenebiliyor mu. Çocuğunuza alıştırmak istemediğinizi sürekli söyleyin onun olmadığı zamanlarda bakması gerektiğini dile getirin. Belki o zaman ekrana bakma süresi kısalır.

Sadece birkaç gün sürüyor bana karışma diyo senin isteddgin gibi yaşamak zorunda mıyım diyor ben onun özgürlugune mi karsiisyorum

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve 5 yildirda genel de cogu zaman eşim telefon ve bilgisayar ile takılır ciddiyim elinde ya telefn ya da bilgisayar da dizi film izler yemek yerken masaya laptop koyar WC ye ya tlfn ya da laptop la gider ben neyse de küçük çocuk var o etkilenecek ne yapmam nasil onu bu huyundan vazge iririm konuştum bı kaç gün birakiyo sonra yine aynı aynı masada yemek yemedim umursamadı öyle çok onun dışında. Normal biri

Böyle adamdan ne diye çocuk yaptın?

Henüz büyümemiş bir erkekle evlisin. Nefret ediyorum şu aile bireylerinin elinde sanki büyük bir iş yapıyor gibi telefonu mıncıklamasından. Huylu huyundan vazgeçmez. Yapabileceğin bir şey yok

Dizi, film eşle birlikte izlenir. Ne o ergen gibi tekil takılıp bir şeyler izlemek.. çok garip. Hadi arada tek takılmak isteyebilirsin bu çok normal ama hayat tarzı haline getiremezsin. Öyleyse evlenmeyecekti ana babasının evinde odasında takılacaktı koca ergen. Birde çocuk sahibi olmuş! Neden birlikte bir şeyler izlemiyorsunuz? Tarzlarınız mı uyuşmuyor ondan mı?

Telefona tel ve bilgisayarla girmek mi🤢🤮 poposunu temizlerken telefonu nereye bırakıyor acaba😀 bilmiyorum nedense ben de hersey kısas o yapıyosa benn de aynısını (tuvalete girmek dısında)yapar surekli messjlasıyormus gibi gozune sokar ilgisiz bırakırdım heralde. Suan bile gorumcem bir grup acmıs birkac kuzeni eltim ve ben gece gunduz yasızıyoruz hepiöz uzakta olsugu için kocaları cekiştirşyor sohbet ediyoruz sjskfs esim hayırdır sen telefon cok almazdın eline gece gunduz neye gülüyorsun ne var o telefonu indirmez oldun diyor😀 ee hep sen mi telefonla hasır nesir olacan eline yapısmıs gibi diyordum. Şimdi film acar falan hiç bakmam bırak su telefonu gel film actım ya da şunu yapgım bırak su telefonu gel ye falan yapıyor😀 hayır onlar eve gelip koselerine cekilip oyun oynarken biz ses etmeyiz biz 2 dk alıp ilgiyi kesinca batıyor. Bence bikac dene böyle baktın degişen yok al karsına konus yani bu teknolojik aletler yüzünden cidden aile hayatı tükeniyor artık kendimden gectim de cocugun gozu onunde yapınca bu sefer cocuk telefona nerak sarınca alıştırma verme eline diyolar e rol model neyse cocuk kapıyor dogal olarak

Ben de eşiniz gibiyim. Ya oyun oynarım pcde ya da telefonda bir şey izlerim. Evlensem sorun çıkar bu yüzden hiç düşünmüyorum. 5 yıldır böyleyse bile bile almışsınız.
Aynı şeylerden zevk almayan insanlar sadece birbirlerini seviyorlar diye evlenmemeli. Ne izliyorsa yemek masasına koyun birlikte izleyin. Durumdan zevk almaya bakın.
Kocanız naparsa yapsın ama çocuğu tablete vs. alıştırmayın. Dikkat dağıtıcı fiziksel aktivitelere yönlendirin evin içinde.

Erkeklerin illa kafa dağıtacağı bişey olması lazım
Düzelir sanma
Arkadaşımın kocası 8 yıldır oynuyor öyle kabul ettiler

Back
X