- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 6.350
- Puanlar
- 248
1. İndirdiyse kullanmıştır.Merhaba. Eşimin telefonunu gece aldım baya baktım telegram indirmiş sonra silmiş. Kullandımı kullandıysa ne kadar kullandı yoksa bakıp hemen sildi mi bilmiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi telegram nasıl bir uygulama ? Birde birkaç mesaja denk geldim biriyşe konuşmuş kopyala yapıştır yapıp kendine göndermiş. O mesajları kendi telefonuma çektim. Sessiz kalıp bekliycem ondan habersiz telefonuna sürekli bakcam içimden bir ses başka şeyler çıkacağını da söylüyor. Hepsini toplayıp o şekilde yapmam gerekeni yapcam. Ama bu telegram uygulaması nasol bir yer bilmiyorum. Bikenker aydınlatabilir mi ?
2. Bakarsan üzüleceksin o yüzden ya bakma yada bakıyorsanda sesini çıkarma ama canının yanacağını bil.
Son olarakta: eğer indirildiyse telefona tekrar indirip aynı şifre ve giriş bilgileriyle erişebilrsin mesajlara. Biz hiç kullanmadık öyle şeyler ne telegram ne tiktok. Sevmemde cılkı cıktı çünkü yani açık saçık şeyler çok. İnstagramda da var ama bukadar kötü değil yada ben denk gelmedim.
Fakat kurcaladıkca canın acır haberin olsun. Erkekler böyle şeyleri gizli saklı yapıyor zaten. Mesela yani neden indirsin sonra da silsin bu gizli yapılmış bişey saklama isteği..
Kopyala yapıştır mesaj kendime gönderdim demişsin ,o mesajlaşma bir kadınla mı? İçerik ne boyutta bunları göz önünde bulundur.. ama sana şunu diyeceğim , eğer takipte kalmak istiyosan kesinlikle ruhu duymamalı. Çünkü bu sefer de arkasından iz bırakmadan yapacaktır. Ağlayıp kızıp baktığını gördüğünü açığa dökersen herşeyi daha da gizli hale getirecektir. Çoğu erkeğin yaptığı bişey ve anlam veremiyorum zaten.