Esim terkedip gitti

dedayim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
10
2
36
Hatay
Merhaba ybayanlar bu yegnimin hesabi telden girdigim icin yeni hesap olustururken hata veriyor ben 13 yillik evliydim esiminde benimde 3. Evliligi gayet guzel gidiyordu ramazan bayraminda esim annemin evinden altinlarimida alarak kacti birdaha hic haber alamadim polise gittim tutanak tututular hicbir gelirim yok evimde oturuyorum ailemin yardimlariyla geciniyorum tedbir nafakasi ve madurluk davalari actirdim cocugumda yok oyalanabilecegim bunaldim artik amaci ne cozemiyorum bana fikir verirmisiniz.

ortada hiç bişey yokken altınları alıp kaçtı mı yani aranızda kavga falan oldu mu? ya da aldattıgından şüphelendiniz mi hiç?

13 yıllık mı evliydiniz?

Adam niyeti bozmuş demek ki.
Onu geçtim annenizin evinde ne nerde bilmesi de tuhaf geldi bana.

İlk eşini aldatmış ikinci eside bunu aldatmış ondan ayrılmışlar ben bunları evlendikten sonra öğrendim bir oğlu var onada baktım evlendi oda arayıp sormuyor çalışmayı dusunmuyorum 46 yaşındayım o zaman nafakam kesilir diye benimde ilk eşim çok eziyet etti hamileyken karnına tekme attı ve çocuğumu sakatladı çocuğum 1 gün yaşadı ikinci esimlede 10 aylık evli iken trafik kazasında oldu bununla ilişkisiz gayet iyiydi fakat oğlu evlendi evleneli azitti son bir yıldır yatak odasında sürekli kurtlar vadisi izliyordu ama bana sürekli hayatım hayatım diyordu üzerimde ne varsa bireysel iki paralarımı aldı arabamizi sattı a komşular görüyor arabayla sürekli buralarda dolasiyor

bütün dedikleri kavga tarışmalarınızın nedenini şöyle bir düşünün bunu yapacağının sinyalerini vermiştir.

Altınlarımı çantamdan almış şehir dışına çıktığımız için yanıma. Almıştım evet çocuğumda yok insanın hayat meşalesi nedir bilirmisin hiç olmazsa onunla ugrasirdim zaman geceriridim manasında soylemistim

Sen de cok cekmissin be ablacim. Allah sabir versin.

Adam altinlarinizi çalmış kaçmış üstüne pişkin pişkin bir de boşanma davası açmış hala amacı ne olabilir diye soruyorsunuz Sizce amacı ne olabilir! ! Ayrıca hiçbir sey olmamış gibi sakin sakin arabayla buralarda dolaniyor diyorsunuz bir zahmet gördüğünüzde polisi arayın da yakalansin o hırsız

Aldatan erkekten hayır gelmeyeceğini bilerek hiç evlenmeseydiniz keşke...
Aranızda tartışma olmadan gitmesi zaten normal olmadığının göstergesi
göstergesi.
Umarım açtığınız davalardan sonuç alırsınız.
Yaşayacağınız süreç çok zor Allah sabır versin...

Kadınlar böyle durumda 'allah tan çocuğum yok' der.
Siz 'oyalanabilecegim çocuğum yok' demişsiniz...

kader beaaaaaaaa
sınavınız ne kadar ağır Allah yardımcınız olsun.
dava açılmış boşayın gitsin, yapacak ne var ki başka.

Adam altınları almış gitmiş.
Yani Allah kolaylık versin işler buraya nasıl geldi?
Davaları açtırmışsınız zaten, bi iş bulun üçe beşe bakmayın hem vakit geçer hem kendi ekmeğinizi kazanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…