pekı olmadımı cocugunuz keske olsaydıAltınlarımı çantamdan almış şehir dışına çıktığımız için yanıma. Almıştım evet çocuğumda yok insanın hayat meşalesi nedir bilirmisin hiç olmazsa onunla ugrasirdim zaman geceriridim manasında soylemistim
Şimdiden tesekkur ederim dusuncenizden dolayıBunu niyemi yapiyorum sadecr kahvenizin resmini yollayin bana belki ben bur vasita okurum biseylere icimden gelenle Allah nasip ederse bakmaya calisicam faliniza ama lutfen bastan bilim uc harflim falan yok sadece bendeki İNAÑÇ.DENEME TAHTASINDAKI FORUMDAYIM KONU ACTIM BELKI MORAL VERIRIM BIRISINE BELKI YARDIMCI OKUR HISLERIM TEK USTEDIGIM BIR ALLAH RAZI OLSUN YETERLI...
Şimdiden tesekkur ederim caimBunu niyemi yapiyorum sadecr kahvenizin resmini yollayin bana belki ben bur vasita okurum biseylere icimden gelenle Allah nasip ederse bakmaya calisicam faliniza ama lutfen bastan bilim uc harflim falan yok sadece bendeki İNAÑÇ.DENEME TAHTASINDAKI FORUMDAYIM KONU ACTIM BELKI MORAL VERIRIM BIRISINE BELKI YARDIMCI OKUR HISLERIM TEK USTEDIGIM BIR ALLAH RAZI OLSUN YETERLI...
şimdiden tesekkur ederim canimBunu niyemi yapiyorum sadecr kahvenizin resmini yollayin bana belki ben bur vasita okurum biseylere icimden gelenle Allah nasip ederse bakmaya calisicam faliniza ama lutfen bastan bilim uc harflim falan yok sadece bendeki İNAÑÇ.DENEME TAHTASINDAKI FORUMDAYIM KONU ACTIM BELKI MORAL VERIRIM BIRISINE BELKI YARDIMCI OKUR HISLERIM TEK USTEDIGIM BIR ALLAH RAZI OLSUN YETERLI...
İlk eşini aldatmış ikinci eside bunu aldatmış ondan ayrılmışlar ben bunları evlendikten sonra öğrendim bir oğlu var onada baktım evlendi oda arayıp sormuyor çalışmayı dusunmuyorum 46 yaşındayım o zaman nafakam kesilir diye benimde ilk eşim çok eziyet etti hamileyken karnına tekme attı ve çocuğumu sakatladı çocuğum 1 gün yaşadı ikinci esimlede 10 aylık evli iken trafik kazasında oldu bununla ilişkisiz gayet iyiydi fakat oğlu evlendi evleneli azitti son bir yıldır yatak odasında sürekli kurtlar vadisi izliyordu ama bana sürekli hayatım hayatım diyordu üzerimde ne varsa bireysel iki paralarımı aldı arabamizi sattı a komşular görüyor arabayla sürekli buralarda dolasiyor
Kadınlar böyle durumda 'allah tan çocuğum yok' der.
Siz 'oyalanabilecegim çocuğum yok' demişsiniz...
arkadaşlar bir şey soracam ben evimden çıkmadım o çıktı gitti. bu evden beni çıkartırlarmı bayram temizliği yapıyorum içimde bir sıkıntı ya bu evden benide çıkartırlar diye en azından boşanma olana kadar bu evde kalırmıyımki bir bilgisi olan varmı
Haaa ben yaşı bilmeden yorum yaptım...Konu Sahibi haklı bence yaşı az değil 46 e yani bu saatten sonra evlenip cocukmu yapcak
Çocuğumla yaşar yalnız kalmazdım masasında demiş yalnız bunu 13 önceden neden dusunmemis anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?