Esim tirnaklarini yiyor

asi85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
633
0
116
Esim tirnaklarini yiyor ama benim derdim bu degil.7 yildir tanisiyoruz bigun bile yeme demedim cunku inattir ugrasamadim.benim derdim koparttigi tirnaklari odanin ortasina atmasi.yeni temizlik yapmisim okadar saat ugrasmisim misafirim gelecek bi bakiyorum odanin ortasinda tirnaklar.2 yildir surekli soyluyorum.tatli dille anlatmaya calistim.yapma bak cok yoruluyorum,ayrica yaptigin bana saygisizlik cok uzuluyorum.yardim etmedigin gibi emeklerimide hice saydigini dusunuyorum nolursun yapma yere atma,diye anlattiyorum.tam 2 yil oldu.yeri geldi agladimda,bagirdimda.bi kutu koydum yanina buna koy dedim.islak mendil,kuru pecete hep yani basinda duruyor.atacaksa oraya atsin diye.dun gecede yine oturma odasinda biraktim onu uyumaya gidecektim,giderken uyardim,bak lutfen atma tirnaklarini diye,sabah bi kalktim yine her tarafta tirnak.ya kucuk bi konu,kocam beni aldatmadi baska bisi yapmadi belki ama neden surekli soylememe,aglamama ragmen ayni seyi tekrarliyor.hergun temizleyedebilirim orayi ama sanki bana kufreder gibi..2 yildir bisey rica ediyorum neden bi oluruna bakmiyor.beni bu kadar saymamazlik yapiyor.birazcik bile yol katetmedi.7 aylik hamileyim resmen aglama krizine girdim suanda durduramiyorum.ne kadar kiymetsizmisim kendini duzeltmeye calismiyor bile.ne yapmam gerekiyor nolur yardim edin artik gurur meselesi oldu.bu kadar konusmasam rica etmesem belki pes edecem ama simdi bu kadar soylememe ragmen yapinca tamamen saygisizlik olarak algiliyorum.

hergün olan birşey değildir sanırım hergün tırnak kopacak derecede uzamaz sanki:44::44:
her ne olursa olsun eşinin yatığı senin emeğine yazık.
bu davranışının altında bazı sebepler vardır mutlaka,hatta çocukluğuna dayanan.
uzman desteğine başvursanız?

Tirnaklari her seferinde ona toplat bakalim yapmaya devam ediyomu.
Benim esim de hergun coraplarini olur olmadikyere atiyodu.
Bigun gormemisim attigi yeri.misafir geldigi anda gordum.o anda alsanalinmaz.acayip sinirlenmistim.
Simdi yatakodasinin disinda her attigi yerden kendisine aldiriyorum.ve yatakodasi disina atmaz oldu.
Uc yilin sonunda egitimininin bu levelini tamamladik :))
Evde hayvan beslesen daha kolay egitirsintovbe tovbeeeeee:))

Tırnak yiyen birinin tırnakları ortalığa atılacak kadar uzamaz ki ? Eğilemiyorum dersiniz, ona toplatırsınız.

Ya zaten coraplarindan kiyafetlerinden hic bahsetmiyorum.gelince ellerini yikamaz ustunu basini oturma odasinda cikarir.gecen antrede cikarmis,heralde yakinda tuvalettede bulurum.tirnaklariyla beraber baska seylerde atar ortalara.aynen hayvan egitsek daha kolay yani.ama artik gururum kirildi ya.yuzunede soyledim tas olsa anlardi ya bu kadar soylemeye.zaten aciklamasida,toplucaktim,oluyor.yapacam,edecem,kaldiracam,toplucam hep ertelemeli cumleleri ama dedigini deneyecem.kendisine sildirecem,bundan sonra coraplarinida kendisine toplattircam iceri girer girmez.bilmiyorum sonu gelirmi.nede olsa ben topluyorum diyip daha cok da yapabilir yuzsuzluge vurabilir.off off ne aptal bi konu,bu kadar uzatip da uzecek ne var:(

Serzenişlerinde yerden göğe haklısın ama senin evliliğinde bitmiş be arkadaşım. İnsan eşine bunu diyorsa ne diye evli kalır ki ?

Onu yuzune soylemiyorum hep tatli dille anlatmaya calistim.arkadasin hayvan egitsen daha kolaydi 3 yilda ogretebildim demesineydi cvbim.

çok sinirlendim. toplama iki yıl çekilir mi bu. hem sana karşı saygısı yok, utanma yok, temizlik yok! kesinlikle toplama artık kim görürse söylersin, sen neden utanıyorsun

ya toplama, hiç bir bknu toplama afedersin. yazık günah sana. annesinde de böylemiymiş. toplama!!!!!!!!!!!!

Serzenişlerinde yerden göğe haklısın ama senin evliliğinde bitmiş be arkadaşım. İnsan eşine bunu diyorsa ne diye evli kalır ki ?

tatlim kastettigin benim evliligim sanirim:)
Esimi duzeltmeye harcadigim cabayi eve max gibi sevimli bisey alsaydim ve ona harcasaydim daha efektif olurdu:)
Sen evlimisin tatlim? Sen nasil basardin sabretmeyi merak ettim:)

Kopardığı tırnak değil de kenardaki sertleşmiş etler. Zaten koparacak tırnakları yok :S Eski eşim de yerdi ıyyyy

Toplamasam o orda oyle kalir.hic gocunmaz evi pislik goturse,donup bakmaz.annesinede oyleymis.bi gun odada corabini kaldirmamis annesi 1hafta kalmis odada,ne yapmis ne etmisse kaldirtamamis sonunda annesi kaldirmis.napacam bilmiyorum her yolu denedim.tatli dilden,aci sozden,haykirmaktan,aglamaktan anlamadi.resmen yalvardigimi biliyorum ya cok kirginim.

Kopardığı tırnak değil de kenardaki sertleşmiş etler. Zaten koparacak tırnakları yok :S Eski eşim de yerdi ıyyyy

Etleride kopariyor,azicik uzamis tirnaklarinida kucuk kucuk kopardigi icin cok gorunuyor.farketmezki az da olsa toplanacak,cok da olsa.seninki nereye atardi kopardigi tirnaklarini

7 aylik hamile halinle aglayarak cocuguna zarar veriyorsun, farkinda misin? Hem de boyle sacma sapan bir mesele icin ?!! :2: :2:

Ister yesin, ister koparsin, ne olacak? Tabi ki guzel bir davranis degil ama bu neden sana bu kadar dokunuyor ben de bunu cozemedim ??? Bunda aglanacak bir sey goremedim ben.

Keske ben de evli olsam, cocugum olsa ............elindekilerin kiymetini bil, hamileligin tadini cikar. Abuk subuk seylere kafani takma.

Son düzenleme:
7 aylik hamile halinle aglayarak cocuguna zarar veriyorsun, farkinda misin? Hem de boyle sacma sapan bir mesele icin ?!! :2: :2:

Ister yesin, ister koparsin, ne olacak? Tabi ki guzel bir davranis degil ama bu neden sana bu kadar dokunuyor ben de bunu cozemedim ??? Bunda aglanacak bir sey goremedim ben.

Keske ben de evli olsam, cocugum olsa ............elindekilerin kiymetini bil, hamileligin tadini cikar. Abuk subuk seylere kafani takma.

Dogru soyluyorsun zaten bende bunlarin farkindayim.benim takildigim konu,ben bukadar kendimi ifade ederken,rica ederken o kadar dil dokerken onun neden hala ayni seyi yapmakta israr etmesi.bunu saygisizlik olarak algiliyorum artik,beni umursamadigini,sen ne dersen de,ben istedigimi yaparim seklinde algiliyorum.boyle kucucuk biseyde bile beni umursamazsa,hayati kararlar alirkende ayni sekilde davranir.hatta davranmaya basladi bile.iste o evlilik,cocuk bi anda yalan olur.

şimdi iğrenç birşey söyleyeceğim haline şükredeceksin.

spoiler
-----

benim eşim her gece uyurken burun ameliyatı gerçekleştiriyor, sabah çarşaf kuru sümük dolu oluyor, hatta havaya doğru fırlattığı için çok kere yüzümde veya saçımda sümükle uyanmışlığım var, o kadar nefret ediyorum ki, eğer o eylemi gerçekleştirirken uyanıksam onu da iteleyerek, bağırarak uyandırıyorum. bir de niye uyandırıyorsun diye kızıyor :47:

hayır uyarsam da farketmiyor, çünkü uykusunda yapıyor, bilinçsizce. resmenuyurburnunukarıştırır vakası :27:

-----
spoiler

Etleride kopariyor,azicik uzamis tirnaklarinida kucuk kucuk kopardigi icin cok gorunuyor.farketmezki az da olsa toplanacak,cok da olsa.seninki nereye atardi kopardigi tirnaklarini

Epey uğrastıktan sonra kül tablasına atmayı öğretebilmiştim, yoksa uluorta puff puff diye atıyordu. Bir de benim en tiksindiğim seydi tırnak yemek :S

Canım inan benim eşim daha kötü dağınıklık konusunda, üst üste yediği yemeğin tabakları çalışma masasının üzerinde, bardaklar öyle, bisküvilerin poşetleri yenmiş ortada, çalışma odasını pislik götürüyor. Sadece odası da değil birçok yerde dağınıklığı var. Ben çok titiz değilimdir çok konu yapmam dağınıklığı ama bu çok aşırı. Bir dedim iki dedim, başta ben gidip topluyor siliyordum odasını. Sonra dokunmamaya karar verdim. Arkadaşı dahi gelse bıraktım kendisi toplasın veya toplamasın hiç umrumda olmuyor. (ama odasındaki bardak çanak olayına hala kıl oluyorum o ayrı)

Yani Allahtan çok titiz bir insan değilim boşverebiliyorum. Yoksa yapamazdım.

bunda çok yıpranacak, ağlayacak bi durum da yok da işte insan keşke diyor.

Bunlar ah işte... neden kaynaklı hep yetiştirmeden. Anneleri herşeylerine okadar çok koşturmuş ki, gak deyince su, guk deyince ekmek. İşte onlar da bize böyle çektiriyorlar. Oğlum olsa kesinlikle iş yaptırırım öyle tembel yetişip de elin kızına çektirmesin.

şimdi iğrenç birşey söyleyeceğim haline şükredeceksin.

spoiler
-----

benim eşim her gece uyurken burun ameliyatı gerçekleştiriyor, sabah çarşaf kuru sümük dolu oluyor, hatta havaya doğru fırlattığı için çok kere yüzümde veya saçımda sümükle uyanmışlığım var, o kadar nefret ediyorum ki, eğer o eylemi gerçekleştirirken uyanıksam onu da iteleyerek, bağırarak uyandırıyorum. bir de niye uyandırıyorsun diye kızıyor :47:

hayır uyarsam da farketmiyor, çünkü uykusunda yapıyor, bilinçsizce. resmenuyurburnunukarıştırır vakası :27:

-----
spoiler

Zaten tirnaklarin yaninda onlarida atmis oluyor da ben igrenc olmasin diye anlatmadim ki yaninda her turden pecete varken.seninki bilincsizce yapiyormus,benimki gayet bilincli.yinede sacinin basinin olmasi cok kotuymus.yatarken ellerinimi baglasan acaba,bi hafta baglasan unutur heralde.

Back
X