Esim tirnaklarini yiyor

acılı oje denediniz mi tırnakla beraber etlerine sürseniz..akşam eve gelince sürün yatana kadar..şeffaf rengide..tırnak etleri için vitamin felan dersiniz..yada güzel bi dilde acılı oje olduğunuda anlatabilirisiniz..allahım sabır versin sana..inş bebeğinide sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

denedik ya çocukluğundan kalma bişey.zaten benim tırnaklarını yemesiyle ilgili bi sorunum yok.bide onu kafaya taksam yandım.o kadar söylememe rağmen yapmasına kızıyorum:(

Ayrıca tırnak yiyen insanların elleri çok kötü görünüyor. 2şer cm tırnaklar :ssz: Beğenmiyorum ellerini de midem bulanıyor de. Bebeğiniz olacak emekleyecek vs. sağlıksız yani yerlerde tırnak ya da et olması

ay bunda ne var cnm takılıyorsun diyenlere de hayret ediyorum doğrusu:53::53::53::53:
kendi evlerinde birisi sürekli yere tırnak atsa ve toplamak zorunda olsa ne hissederdi acaba?

cnm sen çok haklısın ama bunun bir yolunu bulmasın hayat böyle çekilir mi ya!
benim eşim de sert tırnaklarını törpü ile alıyor tabi peçeteye ama onları yerde düşünemıyorum berbat bir durum .sertleşmiş tırnakların rengi kahve oluyor yanı yerde gözüküyor.......

ellerine acı oje sürün,doktora gidin ne bilim ama bir şeyler yapın.....

Esim tirnaklarini yiyor ama benim derdim bu degil.7 yildir tanisiyoruz bigun bile yeme demedim cunku inattir ugrasamadim.benim derdim koparttigi tirnaklari odanin ortasina atmasi.yeni temizlik yapmisim okadar saat ugrasmisim misafirim gelecek bi bakiyorum odanin ortasinda tirnaklar.2 yildir surekli soyluyorum.tatli dille anlatmaya calistim.yapma bak cok yoruluyorum,ayrica yaptigin bana saygisizlik cok uzuluyorum.yardim etmedigin gibi emeklerimide hice saydigini dusunuyorum nolursun yapma yere atma,diye anlattiyorum.tam 2 yil oldu.yeri geldi agladimda,bagirdimda.bi kutu koydum yanina buna koy dedim.islak mendil,kuru pecete hep yani basinda duruyor.atacaksa oraya atsin diye.dun gecede yine oturma odasinda biraktim onu uyumaya gidecektim,giderken uyardim,bak lutfen atma tirnaklarini diye,sabah bi kalktim yine her tarafta tirnak.ya kucuk bi konu,kocam beni aldatmadi baska bisi yapmadi belki ama neden surekli soylememe,aglamama ragmen ayni seyi tekrarliyor.hergun temizleyedebilirim orayi ama sanki bana kufreder gibi..2 yildir bisey rica ediyorum neden bi oluruna bakmiyor.beni bu kadar saymamazlik yapiyor.birazcik bile yol katetmedi.7 aylik hamileyim resmen aglama krizine girdim suanda durduramiyorum.ne kadar kiymetsizmisim kendini duzeltmeye calismiyor bile.ne yapmam gerekiyor nolur yardim edin artik gurur meselesi oldu.bu kadar konusmasam rica etmesem belki pes edecem ama simdi bu kadar soylememe ragmen yapinca tamamen saygisizlik olarak algiliyorum.

ben eşimi 2.5 yıldır tanıyorum.tanıştığım günden beri eli ağzındadır.etini yer tırnağını yer.evlendik hala yiyor.ortada hep tırnaklar aynı sıkıntı bende de var.ama ben temizliğide geçtim artık yoruldm yemesinden.yolda buluşuyoruz karşıdan bakıorum eli ağzında.çözüm varsa biri banada söylesn :(

parmaklarını kesin kökten çözüm :52:
şaka bi yana midem bulandı ya
aynısından bi tane de ablamda var ve o da 7 aylık hamile
benim eşimde salonun ortasında tırnak kesiyodu
bir kaç kere bağırdım çağırdım demediğimi bırakmadım sanırım bi daha yapmadı ya da ben öyle sanıyorum gündüzleri napıyor bilemicem
laftan da anlamıyormuş napsan ki
mutlaka durmalı ama :45:

Allah ıslah etsin...en nefret ettiğim şey biryerlerde tırnak yada kürdana rastlamak..Allah yardımcın olsun...
ben senin yerinde olsam toplar hepsini, işe giyeceği kıyafetinin ve özellikle en çok kullandığı cebine doldururdum..

kızlar sizin kocalarınız gerçek mi? geçmişi okumamıstım,midem bulandı şuan.....iyi ki yemek falan yemiyorum......Allah yardımcınız olsun ,boşanma sebebi ya tırnak hadı neyse de diğeri felaket resmen felaketttttt

ben benımkıne pis dıyordum neden dışardan geldıgı şortla yatak odasında ki yatağa yatıyorsun dıye.......şükredeyim ben halime meğer ne titiz kocam varmış.......

Son düzenleme:
Ayrıca tırnak yiyen insanların elleri çok kötü görünüyor. 2şer cm tırnaklar :ssz: Beğenmiyorum ellerini de midem bulanıyor de. Bebeğiniz olacak emekleyecek vs. sağlıksız yani yerlerde tırnak ya da et olması

aynen ya işte o da ayrı bi sorun.dediğin gibi çocuk emeklicek,ayrıca erkek çocuğu babasını taklit edecek.söylüyorum da o zaman bırakırım diyor.%1 bile ihtimal vermiyorum.beni idare ediyor işte

Boynuna kese kağıdı bağlayın
Kim ne pislik yapıyosa onun içine atsın eve değil :6:

Ya zaten coraplarindan kiyafetlerinden hic bahsetmiyorum.gelince ellerini yikamaz ustunu basini oturma odasinda cikarir.gecen antrede cikarmis,heralde yakinda tuvalettede bulurum.tirnaklariyla beraber baska seylerde atar ortalara.aynen hayvan egitsek daha kolay yani.ama artik gururum kirildi ya.yuzunede soyledim tas olsa anlardi ya bu kadar soylemeye.zaten aciklamasida,toplucaktim,oluyor.yapacam,edecem,kaldiracam,toplucam hep ertelemeli cumleleri ama dedigini deneyecem.kendisine sildirecem,bundan sonra coraplarinida kendisine toplattircam iceri girer girmez.bilmiyorum sonu gelirmi.nede olsa ben topluyorum diyip daha cok da yapabilir yuzsuzluge vurabilir.off off ne aptal bi konu,bu kadar uzatip da uzecek ne var:(

Iyyy senin kocanın elinden kabuklu ceviz yenmez :) Kolay kolay tiksinen biri değilim ama midem kalktı vala :S İlerde pis pis çocuga dokunsa çocugunuz mikrop kapar vala .

Allah ıslah etsin...en nefret ettiğim şey biryerlerde tırnak yada kürdana rastlamak..Allah yardımcın olsun...
ben senin yerinde olsam toplar hepsini, işe giyeceği kıyafetinin ve özellikle en çok kullandığı cebine doldururdum..

canım adam yiyor ya,ondanmı iğrenecek:(

kızlar sizin kocalarınız gerçek mi? geçmişi okumamıstım,midem bulandı şuan.....iyi ki yemek falan yemiyorum......Allah yardımcınız olsun ,boşanma sebebi ya tırnak hadı neyse de diğeri felaket resmen felaketttttt

ben benımkıne pis dıyordum neden dışardan geldıgın kıyafetle yatak odasında ki yatağa yatıyorsun dıye.......şükredeyim ben halime meğer ne titiz kocam varmış.......

herşeyi yaparda çok şükür yatağa kıyafetleriyle yatmaz.

sende deliriyorsun,çıldırıyorsun.peki yinede toplamaya devam ediyormusun?ona toplattırmıyormusun?o kadar söylemene rağmen yinede yapınca napıyorsun ne hissediyorsun:)

Çıldırmak ne kelime deliriyorum ama bende hamileyim suan kafama takmamaya caalısıyorum
ama eşimi de biraz törpüledim
sabah salondaki kirlerini topluyor süpürüyor
zamanla eğiticez
az önce diyorumki seni kk daki kızlara şikayet ettim diyorum
naptım ki diyor:37::37::37:

Iyyy senin kocanın elinden kabuklu ceviz yenmez :) Kolay kolay tiksinen biri değilim ama midem kalktı vala :S İlerde pis pis çocuga dokunsa çocugunuz mikrop kapar vala .

elinden bişi yemiyorum zaten anca çatalla falan verirse:)yok çocuğa dokundurmam o eller iyice yıkanacak öle

bence de, çocuk doğmadan bırakın evi b.k götürsün. yani onun tırnakları, kıyafetleri vs. biri sorarsa veya görürse belki utanır.

Back
X