Boynuna kese kağıdı bağlayın
Kim ne pislik yapıyosa onun içine atsın eve değil![]()
ayyyy tatlım çok alemsin yaaa :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boynuna kese kağıdı bağlayın
Kim ne pislik yapıyosa onun içine atsın eve değil![]()
Ben tırnağa razıyım valla.Benim kocam da burun pisliklerini koltuk arkalarına,halının üstüne,yatağın içine atar.Aynen sizin gibi kaç defa uyardım anlattım ama olmadı.En son evi süpürüyordum koltuğu bi cektim 3 parça pislik görünce delirdim.Hemen mesaj attım bir daha görürsem seninle ilişkiye girmicem kendinden iğrendiriyorsun yazdım.O günden beri daha yapmıyor.Bir daha da yaparsa bu sefer yemeğine koycam diye yazcam.Bu sefer de yapsın da göreyim.
Ben tırnağa razıyım valla.Benim kocam da burun pisliklerini koltuk arkalarına,halının üstüne,yatağın içine atar.Aynen sizin gibi kaç defa uyardım anlattım ama olmadı.En son evi süpürüyordum koltuğu bi cektim 3 parça pislik görünce delirdim.Hemen mesaj attım bir daha görürsem seninle ilişkiye girmicem kendinden iğrendiriyorsun yazdım.O günden beri daha yapmıyor.Bir daha da yaparsa bu sefer yemeğine koycam diye yazcam.Bu sefer de yapsın da göreyim.
Ya zaten coraplarindan kiyafetlerinden hic bahsetmiyorum.gelince ellerini yikamaz ustunu basini oturma odasinda cikarir.gecen antrede cikarmis,heralde yakinda tuvalettede bulurum.tirnaklariyla beraber baska seylerde atar ortalara.aynen hayvan egitsek daha kolay yani.ama artik gururum kirildi ya.yuzunede soyledim tas olsa anlardi ya bu kadar soylemeye.zaten aciklamasida,toplucaktim,oluyor.yapacam,edecem,kaldiracam,toplucam hep ertelemeli cumleleri ama dedigini deneyecem.kendisine sildirecem,bundan sonra coraplarinida kendisine toplattircam iceri girer girmez.bilmiyorum sonu gelirmi.nede olsa ben topluyorum diyip daha cok da yapabilir yuzsuzluge vurabilir.off off ne aptal bi konu,bu kadar uzatip da uzecek ne var![]()
gülmekten yerlere yattım şuanbenzer bişiy benimkide yapıyor arkamı dönmeye görsün anında eller orda ne arıyor artık bilmiyorum birde koltukların arkasına veya halılara atıyor biranda içeri girip yakaladım attın işte diyorum (bakk bakkkk ellerime ama varmı heeee varmı mümük diyorrrr) eee tabi yok zaten fırlatmış yapıştırmış bi yere ispat et ne dersen yapıcam diyor ama ıspatlayamıyorum
(
zaten yalan diil tırnak yediğinden öpmek istemiyorumama tavrın iyiymiş..