Esim tirnaklarini yiyor

Tirnak yeme problemi cok kötü bir durum. Kardesimde de vardi, sonradan gecmisti.
Bir süre evinize misafir davet etmeyin, gelecek olanlari da kabul etmeyin, yani bir yolunu bulup uygun olmadiginizi söyleyin.
Sonra evi temizleyin ama onun tirnaklarinin oldugu yerleri temizlemeyin.
Kendisi temizlemek zorunda kalsin.
Birakin diger türlü ögrenmiyorsa böyle ögrenmeye calissin.

Bu yolla ögrenmez ve aksine sizi temizlememekle suclarsa, psikologa gitmeyi önerin. Bu aliskanliktan kurtulmak zorunda
oldugunu belirtin.

Benim esimde tirnak etlerini koparip atar oturdugu yerden kalksin tirnak eti dolu oluyo orasi ama bu aralar unuttu yapmiyo :12:
Ben mesela salonda birsey yendimi dokulmeyecek oyleyim oda alisti artik benim takintilarima gecen gun cekirdek yedi ustune kirintilar dokulmus gel topla dedi bana dokulmesin diye bende yere cirp dedim adam aynen boyle :53: burayami yeremi cirpayim diyo bende cirp gitsin dedim(sabah temizlik yapicaktim zaten cunku) bilseydim rahat rahat citlerdim cekirdegi diyo :52: bende aldim kabuklari sactim etrafa adam yine :53: boyle delirdigimi dusundu heralde ne yapiyon diyo:9: ama kurallarima uymasi hosuam gitti:69:

Ben tırnağa razıyım valla.Benim kocam da burun pisliklerini koltuk arkalarına,halının üstüne,yatağın içine atar.Aynen sizin gibi kaç defa uyardım anlattım ama olmadı.En son evi süpürüyordum koltuğu bi cektim 3 parça pislik görünce delirdim.Hemen mesaj attım bir daha görürsem seninle ilişkiye girmicem kendinden iğrendiriyorsun yazdım.O günden beri daha yapmıyor.Bir daha da yaparsa bu sefer yemeğine koycam diye yazcam.Bu sefer de yapsın da göreyim.

Ben tırnağa razıyım valla.Benim kocam da burun pisliklerini koltuk arkalarına,halının üstüne,yatağın içine atar.Aynen sizin gibi kaç defa uyardım anlattım ama olmadı.En son evi süpürüyordum koltuğu bi cektim 3 parça pislik görünce delirdim.Hemen mesaj attım bir daha görürsem seninle ilişkiye girmicem kendinden iğrendiriyorsun yazdım.O günden beri daha yapmıyor.Bir daha da yaparsa bu sefer yemeğine koycam diye yazcam.Bu sefer de yapsın da göreyim.

zaten yalan diil tırnak yediğinden öpmek istemiyorum:( ama tavrın iyiymiş..

ayyyy fena oluyorum bennnn:120::120::120::120::120::120::120::120: ay kusura bakmayın gerçekten çok kötü bir durum.....

Ya zaten coraplarindan kiyafetlerinden hic bahsetmiyorum.gelince ellerini yikamaz ustunu basini oturma odasinda cikarir.gecen antrede cikarmis,heralde yakinda tuvalettede bulurum.tirnaklariyla beraber baska seylerde atar ortalara.aynen hayvan egitsek daha kolay yani.ama artik gururum kirildi ya.yuzunede soyledim tas olsa anlardi ya bu kadar soylemeye.zaten aciklamasida,toplucaktim,oluyor.yapacam,edecem,kaldiracam,toplucam hep ertelemeli cumleleri ama dedigini deneyecem.kendisine sildirecem,bundan sonra coraplarinida kendisine toplattircam iceri girer girmez.bilmiyorum sonu gelirmi.nede olsa ben topluyorum diyip daha cok da yapabilir yuzsuzluge vurabilir.off off ne aptal bi konu,bu kadar uzatip da uzecek ne var:(

bitanem bu bukadar üzeleceğin bi durum değil inanki benim eşimde tırnaklarını yemiyor ama eliyle yoluyormu napıyo bişey yapıyo tam bilmiyorum :D ilglenmiyorum valla şarzlı süpürge aldım onun oturduğu yeri o kalktıktan sonra bi çektiriyorum bitti gitti bide küçük kızım var hijyen hat safhada evde buna rağmen yapıyor napalım dövsek olmaz sövsek olmaz herkesin bi huyu vardır.sen gebelik dolayısıyla hassaslaşmıuşsn iş yapmak gerçekten yük olmuş artık pskolojinde çökmüş ,herşeyden tiksinir hale geldiğin için bu dert oluyor sana .sakinleş lütfen karnındaki bebeğede yazık

valla temizligini gectim igrenc bir durum bu
sizin yerinizde olsaydim o parcalari sadece kendine toplatirdim
yada toplayip cebine cüzdanina falan koyardim
anlasin diye

gülmekten yerlere yattım şuan :27:benzer bişiy benimkide yapıyor arkamı dönmeye görsün anında eller orda ne arıyor artık bilmiyorum birde koltukların arkasına veya halılara atıyor biranda içeri girip yakaladım attın işte diyorum (bakk bakkkk ellerime ama varmı heeee varmı mümük diyorrrr) eee tabi yok zaten fırlatmış yapıştırmış bi yere ispat et ne dersen yapıcam diyor ama ıspatlayamıyorum :((

ayyy gülmekten bayılıcam bende:1: su adamalrı sokakta oyle tanısak hayatta evlenmezdık:1: evlılık cok kutsal bı kurum gerçekten tum pıslıgı barındıran bı okadarda temız ve safça ask kokulu:1:

Aynen oyle ya igrenc yaratiklar.gelmis bide ozur diler,saatlerdir gonlumu almaya calisir.bi cozum bulmus,odanin ortasina kocaman bi kap koyacakmisiz,kova gibi bisi heralde,peceteye atmak zor oluyormus ona atacakmis.benim isim gucum yok bide kovayla ugrasacam.bide kendilerini mantikli sanirlar.bu boyle aynen devam edecek anladim ben ama sabah aksam kontrol edecem oturdugu yerleri,yakaladigim an temizletecem.bakalim peceteye atmakmi zormus temizlemekmi

zaten yalan diil tırnak yediğinden öpmek istemiyorum:( ama tavrın iyiymiş..

Başka çare bırakmadı ki insanlıkla söylüyorum olmuyor.35 yaşında adamsın yaşından utan bari diyorum olmuyor.Bende en son tehdit ettim napayım.Bence sende dene.En azından seninki özür diliyormuş benimki öküz altında buzağı arıyorsun deyip kızıyor bide.

bu erkekler neden bu kadar gerizekalı ve kalın kafalılar...
kafasımı basmıyor ???
bu tırnak yeme olayı değil, eşiniz başka bir boyuta cekmiş olayı..
düşüncesizlik we saygısızlık yaptığı, birde hamilesiniz sizin ruh halinizi ve o halinizle arkasını dewamlı böyle bir sebepten topluyor olmanızı görmeyecek kadar düşüncesizin tekiymiş kusura bakmayın.. allah bu halinizle sabır wersin size...

:52::52::52::52:bravo kardeş...

öyle bi başlık açmışsın ki konunun çeriğiyle alakası yok ne yani sorun tırnak mı adamda sorun var ki yiyor ya da koparıyor tırnaklarını buna çözüm bulmaya çalış temizliğe çözüm bulacağına

bnm eşimde çok dağınıktır hep yorgunluğuna bağlar üstünü çıkartır orta yerde bırakır yapma diyorum tmm diyo iki gün uyuyo sonra yine yapıyo onun dışında çok iidir bende topluyorum napıyım :) ne kocalar war insanın içi pis olmasın diorum katlanıyorum kocamında 2 eşyasını toplarım sonuçta oda akşama kadar çok yorucu bi işte çalışıyo tek kötü huyu dağınık olması o kadrda olsun her erkek dağınıkk

hiç titiz biri değilimdir ama yazdıklarınızı gorunce evlilikten sogudum... ay titiz adam da dert pis adam da :(
bir de titiz olup da pis olan versiyon var ona da denk gelmiştim :D

Back
X